Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost, zda se dá v německém Kauflandu (Marienberg), ale asi je to všude stejné, platit v českých korunách? Vím, že kartu berou pouze MAESTRO a já mám samozřejmě VISU, ale na ty české koruny jsem se zapomněla podívat. Díky za každou zkušenost.
Ahoj koruny mi nikde nevzali, ale teoreticky by nemel byt problem je v bance smenit, ja takhle nouzove menila v italii bylo to komplikovane, ale slo to. Pokud tam ovsem jedes „jen“ na nakupy tak asi tezko pobezis do banky. Ale s platebni kartou jsem nikdy problem nemela..mame visa a mastercard.
Prominte koruny nevzaly
jsem si to po sobe precetla a vydesila se co jsem tam dala za i ![]()
Jdu studovat pravidla pravopisu..ale prvne jsem to mela spravne..takze prosim ty co dale odpovidaji poucte mne ![]()
V Realu kolem Dražďan mají u kas cedulky, že berou, ale za šílený kurz. Visa karty taky.
V Kauflandu v Marienbergu berou české peníze, osobní zkušenost.
@Raduš.ka44 píše:
V Kauflandu v Marienbergu berou české peníze, osobní zkušenost.
a je prosím tě lepší vyměnit tady v ČR Eura nebo zaplatit tam v českých? moc děkuji za informaci
@pešina nejlepší je vybrat si peníze z bankomatu přímo v zemi kam letíš, protože směnárny si berou komise a obchody mají nevýhodný kurzy