Mobil do 6000,-

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10468
6.4.13 16:10

Mobil do 6000,-

Chtěla bych si koupit nový mobil a nevím, pro který se rozhodnout, je jich nějak moc. Tak bych chtěla nějaké tipy. Se kterým jste spokojené a který nekupovat ani zadarmo? Cena by měla být do 6000,–. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
6.4.13 16:24

Vyhni se HTCcku v tyhle cenovy relaci :-D jinak jistota je asi nokie a samsung, zalezi co chces, jestli dotykac, normalni, vysuvnej, otviraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
6.4.13 16:25

Když jsem si vybírala mobil, tak mi hodně pomohla Heureka. takže bych ti řekla, ať jdeš tam a hledáš podle představ. Záleží, zda chceš dotykový nebo normální, pak bych volila operační systém, pro mě nejlepší je Android, nešla bych do jiných. Těch kritérií je spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.4.13 16:27

A od operátora nemáš nárok? Kupovala jsem sony xperia J a vyšla na necelý 4tis a spokojenost :palec: a to mám útratu do pěti kila 8)

Příspěvek upraven 06.04.13 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.4.13 16:28

Zopo mobili je nej nej nej lepši!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.4.13 16:45

Já měla nokii c5-03 a nikdy více, nokia už neni co bývalo, teď mám třetím dnem huawei http://mobilni-telefony.heureka.cz/…300/recenze/ a zatím jsem maximálně spokojená, prvně jsem se bála té značky, ale nakonec jsme do něj šla i díky recenzím na heurece, takže doporučuju pročíst tam recenze. Telefon má skoro stejné parametry, jako měl náš starý počítač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.4.13 16:46

Ja jsem hodne spokojena se samsung…a ja preferuju dotykovy…jsem spokojna jiny bych ani nechtela..pak zalezi taky jaky kriteria musi splnovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
6.4.13 17:12

Teď je uplně nový na trhu Huawei Y300 - vyjde kolem 4 tis., má nejnovější Android, skvělý foťák, vzala jsem si ho s O2 smlouvou a vyšel mě na 995,– s měsíčním plněním 400. Uděláš si ho jak chceš, postahovala jsem si Google apps, abych si ho přizpůsobila sobě, super je třeba „I am pregnant“ - hlásí týden a každý den napíše, v kolikátém si, co asi dělá miminko, co by si měla jíst a tak, moc hezky udělané :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
6.4.13 17:14

A přijde mi jednoduchý.. koupila jsem ho i mamce k narozeninám na přítelův paušál, on je realiták a má vysoké plnění, takže ho vyšel na 1kč.. a mamča, která dříve měla nejjednodušší Nokiu se naučila během chvilky, blokla jsem ji akorát internet a dala ji rychlokurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
6.4.13 17:24

Tak to dost záleží, jaký mobil chceš :lol: Já mám třeba Blackberry Curve 9320 a jsem s ním spokojená moc. Chtěla jsem qwerty klávesnici a nedotykový displej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.4.13 17:27

Já mám teď zálusk an Sony Xperia J… stojí kolem 4 tis. a vypadá fakt dobře :-) zkus mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
6.4.13 17:52

Taky mám dotovanou Xperii od operátora za 4tis a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.4.13 18:03

Přesně. Nokia už není, co bývala. Já měla samsung wave la fleur - dobrý, teď mám samsung galaxy ace 2 - ještě lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
6.4.13 18:59

Tak já volila hlavně podle vzhledu, měla jsem do teď Nokia C6-OO-dotykovou+výsuvná klávesnice, ale pořád jsem toužila po hranatém mobilu. Zvolila jsem Sony Xperia J, resp. koupil mi ji manžel. Jediná nevýhoda je systém android, což je nejhorší šunt co můžou dát do mobilu, je zadarmo, tak ho tam všichni výrobci cpou, jiné jsou lepší, ale asi tak 90 procent mobilů stejně bude mít android, takže bych to neřešila. Dle mě se s tím dá žít. To jen lidi co v tom dělají to neocení.
Já jsem zatím celkem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
267
6.4.13 19:37

Ahoj, já mám Nokia Asha 302, nechtěla jsem dotykový.. a tenhle mi naprosto vyhovuje, a skvěle se na něm píše! :palec: stál 3 tis, tuším.. teď už bude možná i levnější.. Je tam přístup k sociálním sítím na internetu a Wifi, foťák fotí dobře a celkové ovládání je jednoduché :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák