Plavky na obří prsa

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5957
5.4.13 14:57

Plavky na obří prsa

Ahojky.
Potřebuju poradit, kde koupit plavky na prsa ve velikosti 80J-K, nebo 85J :nevim: :nevim:
TIMO atd je prostě malé.
Jsem zoufalá, potřebuju něco sehnat. Koukala jsem na ebay, tam je opravdu výběr, jen nevím, jak je to s tím jejich číslováním (každá značka maličko jiné míry) a taky jak dál, kdyby mi nebyli. Jedině to tu asi prodat :nevim:
Třeba mi některá poradíte, kde kupujete :-D Ovšem s takovýhlema velikostma má zkušenost asi málokdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1110
5.4.13 15:00

My teda tak velký prsa nemáme. ale mamka si jednou nechala šít plavky i podprsenku na míru. asi je to dražší, ale měla v tom moc hezký prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.4.13 15:01

Ted jsem to chtěla psát, zkusit si jí nechat ušít na míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.4.13 15:06

Na Litex ses nedívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.4.13 15:08

Zkus se poměřit podle jejich tabulky http://www.litex.cz/…pts/show.asp?… třeba se tam vlezeš. Taky nejsem diblík a plavky mi od nich docela sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.4.13 15:08
@Katka_H píše:
Na Litex ses nedívala?

Nedívala- to asi nemá cenu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.13 15:09

Jojo. u nás je problém mít větší prsa. já mám 75D a jednou mi řekli v obchodě: ALE PANÍ! TAKOVÝ VELIKOSTI MI VŮBEC NEMÁME :|…jak kdybych byla nějakej kombajn. takže chápu, že s tvojí velikostí je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
5.4.13 15:11

Třeba pomůžou i tady poradit…http://bra.4fan.cz/magazin/clanky/43-vybirame-spravnou-velikost-podprsenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 15:13
@Janča1212 píše:
Ahojky.
Potřebuju poradit, kde koupit plavky na prsa ve velikosti 80J-K, nebo 85J :nevim: :nevim:
TIMO atd je prostě malé.
Jsem zoufalá, potřebuju něco sehnat. Koukala jsem na ebay, tam je opravdu výběr, jen nevím, jak je to s tím jejich číslováním (každá značka maličko jiné míry) a taky jak dál, kdyby mi nebyli. Jedině to tu asi prodat :nevim:
Třeba mi některá poradíte, kde kupujete :-D Ovšem s takovýhlema velikostma má zkušenost asi málokdo :nevim:

Tys zakládala diskusi na téma podprsenek těchto velikostí. Možná bys mohla napsat, jakou značku a kde jsi pořídila.. Jinak plavky velké a dobře držící košíčky má Anita. Ale nevím, zda až do J, K.. Vygoogli si to..

• Citovat
  • Upravit
1839
5.4.13 15:13

Zkus se juknout na astratex.cz, já si tam kupuju podprsenky, jinde na sebe neseženu (90J)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.4.13 15:16

Koukni na dolly.cz. Mám 75G a vždy jsem tam pořídila jak podprdy, tak plavky :). Sice je to všechno okolo dvou tisíc, ale podprsenky opravdu kvalitní a vydrží i několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.4.13 15:20
@Anonymní píše:
Tys zakládala diskusi na téma podprsenek těchto velikostí. Možná bys mohla napsat, jakou značku a kde jsi pořídila.. Jinak plavky velké a dobře držící košíčky má Anita. Ale nevím, zda až do J, K.. Vygoogli si to..
ano, zakladala. Podprsenku uz sezenu, ale plavky? Neexistuje. Podprsenku jsem sehnala na spravnapodprsenka.cz. Plavky v teto velikosti se u nas daji sehnat pouze CHANGE. Perfektne sedi, ale prsa jsou siiilene od sebe a clovek ani nezvedne ruce, jak ty prsa trci do boku :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.4.13 15:21
@olinka11 píše:
Zkus se juknout na astratex.cz, já si tam kupuju podprsenky, jinde na sebe neseženu (90J)
v astratexu nesezenu ani podprdu v me velikosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.4.13 15:21
@Flofloova píše:
Koukni na dolly.cz. Mám 75G a vždy jsem tam pořídila jak podprdy, tak plavky :). Sice je to všechno okolo dvou tisíc, ale podprsenky opravdu kvalitní a vydrží i několik let.
diky, kouknu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
5.4.13 15:50

Já jsem v těhotenství měla podobnou velikost a koupila jsem si krásné plavky v Praze v Debenhams. Můžeš si poskládat zvlášť kalhotky a podprsenku, můžeš si to vyzkoušet a mají fakt velkej výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák