Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky.
Potřebuju poradit, kde koupit plavky na prsa ve velikosti 80J-K, nebo 85J
![]()
TIMO atd je prostě malé.
Jsem zoufalá, potřebuju něco sehnat. Koukala jsem na ebay, tam je opravdu výběr, jen nevím, jak je to s tím jejich číslováním (každá značka maličko jiné míry) a taky jak dál, kdyby mi nebyli. Jedině to tu asi prodat ![]()
Třeba mi některá poradíte, kde kupujete
Ovšem s takovýhlema velikostma má zkušenost asi málokdo ![]()
My teda tak velký prsa nemáme. ale mamka si jednou nechala šít plavky i podprsenku na míru. asi je to dražší, ale měla v tom moc hezký prsa ![]()
Zkus se poměřit podle jejich tabulky http://www.litex.cz/…pts/show.asp?… třeba se tam vlezeš. Taky nejsem diblík a plavky mi od nich docela sedí.
@Katka_H píše:
Na Litex ses nedívala?
Nedívala- to asi nemá cenu ![]()
Jojo. u nás je problém mít větší prsa. já mám 75D a jednou mi řekli v obchodě: ALE PANÍ! TAKOVÝ VELIKOSTI MI VŮBEC NEMÁME
…jak kdybych byla nějakej kombajn. takže chápu, že s tvojí velikostí je to problém.
Třeba pomůžou i tady poradit…http://bra.4fan.cz/magazin/clanky/43-vybirame-spravnou-velikost-podprsenky
@Janča1212 píše:
Ahojky.
Potřebuju poradit, kde koupit plavky na prsa ve velikosti 80J-K, nebo 85J![]()
TIMO atd je prostě malé.
Jsem zoufalá, potřebuju něco sehnat. Koukala jsem na ebay, tam je opravdu výběr, jen nevím, jak je to s tím jejich číslováním (každá značka maličko jiné míry) a taky jak dál, kdyby mi nebyli. Jedině to tu asi prodat
Třeba mi některá poradíte, kde kupujeteOvšem s takovýhlema velikostma má zkušenost asi málokdo
Tys zakládala diskusi na téma podprsenek těchto velikostí. Možná bys mohla napsat, jakou značku a kde jsi pořídila.. Jinak plavky velké a dobře držící košíčky má Anita. Ale nevím, zda až do J, K.. Vygoogli si to..
Zkus se juknout na astratex.cz, já si tam kupuju podprsenky, jinde na sebe neseženu (90J)
Koukni na dolly.cz. Mám 75G a vždy jsem tam pořídila jak podprdy, tak plavky
. Sice je to všechno okolo dvou tisíc, ale podprsenky opravdu kvalitní a vydrží i několik let.
@Anonymní píše:ano, zakladala. Podprsenku uz sezenu, ale plavky? Neexistuje. Podprsenku jsem sehnala na spravnapodprsenka.cz. Plavky v teto velikosti se u nas daji sehnat pouze CHANGE. Perfektne sedi, ale prsa jsou siiilene od sebe a clovek ani nezvedne ruce, jak ty prsa trci do boku
Tys zakládala diskusi na téma podprsenek těchto velikostí. Možná bys mohla napsat, jakou značku a kde jsi pořídila.. Jinak plavky velké a dobře držící košíčky má Anita. Ale nevím, zda až do J, K.. Vygoogli si to..
@olinka11 píše:v astratexu nesezenu ani podprdu v me velikosti
Zkus se juknout na astratex.cz, já si tam kupuju podprsenky, jinde na sebe neseženu (90J)
@Flofloova píše:diky, kouknu
Koukni na dolly.cz. Mám 75G a vždy jsem tam pořídila jak podprdy, tak plavky. Sice je to všechno okolo dvou tisíc, ale podprsenky opravdu kvalitní a vydrží i několik let.
Já jsem v těhotenství měla podobnou velikost a koupila jsem si krásné plavky v Praze v Debenhams. Můžeš si poskládat zvlášť kalhotky a podprsenku, můžeš si to vyzkoušet a mají fakt velkej výběr.