Kolik za sebe měsíčně utratíte?

rozmary
4.4.13 11:03

Kolik za sebe měsíčně utratíte?

Ahoj, zajímalo by mě kolik za sebe měsíčně utrátíte? Kamarádka mě tak trochu vyprovokovala, ale už je to delší dobu a včera jedna diskuse tady. Mám na mysli oblečení, kosmetika, nehty, kadeřník já nevím co všechno ještě, takové ty ženské věci. Z kamarádky totiž onehdy vypadlo, že se bavila se svým manželem o tom, že já si nemužu ani nic koupit na sebe, protože můj manžel šetří. Koukala jsem na ní jak z jara, jo manžel šetří, ale rozhodně nikdy nešetřil na mě nebo na dětech, je to tak, že nejsem prostě člověk, kterej si nutně potřebuje každej měsíc kupovat dvoje nové značkové džíny, každý měsíc nové boty, milion kabelek(stejně pořád lítám s batohem),ke kadeřníkovi jdu jednou za rok, na nehty vůbec, kosmetiku mi kupuje chlap. Chvíli jsem si vedle ní připadala jak šmudla, páč jsem měla na sobě rifle možná dva roky staré, no naštěstí mě to rychle přešlo a kupuju si pořád podle své chuti a potřeb. Ona zase své pětileté dcerce od mala vysvětluje, že by ji bylo na pouti na všem špatně, že by jí pak bolelo bříško a že za ty peníze jí raději koupí něco nasebe. Já nmevim, já to zase raději nacpu do kolotočů, děti maj určitě větší radost než z nějakého hadříku, ale to je můj pohled.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
4.4.13 11:07

Myslím že tu byla diskuse se stejným názvem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.4.13 11:08

Tak já si koupím tak max vložky :lol: :lol: :lol: :lol: Kupuju dle potřeby, ale kadeřník jednou za sto let, nehty nevedu, na kosmetiku nechodím. Prostě to nepotřebuju. Když potřebuju ryfle, tak si je koupím, ale nepotřebuju je kupovat 3× za rok. Utrácím hodně za děti, pro mě mě nakupovat nebaví. Prostě když potřebuju koupím, neřeším kolik to je měsíčně.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.4.13 11:09

@rozmary od té doby, co se nám narodila dcera jsem do sebe moc neinvestovala, spíš mě vždycky zaujalo něco pro ni a utratila jsem to radši za to ale teď už mě to přechází. Kupovala jsem si doteď maximálně pudr do stovky za měsíc a semtam nějaké tričko, když měli něco pěkného ale jinak nic. Ale teď si to tak nějak zpětně uvědomuju a rozhodla jsem se trochu investovat, nakoupím si pár kousků oblečení, nějaké nové šminky, zajdu ke kadeřnici. Začala jsem nějak upadat do stereotypu a to jsem vždycky odsuzovala, tak jsem ráda, že jsem se probrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
4.4.13 11:09

Ja dostavam jednou za dva - tri mesice na kadernika, jinak na sebe si neco koupim akorat kdyz mam narozky a kdyz jsou vanoce. mesicne dostavam od pritele 5tis. na jidlo a na nic pro sebe mi nezbyva a materska chodi knemu na ucet, strhava se zni sporeni, pojistky a pujcka n auto, takze zni nic nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.4.13 11:10
@tessy píše:
Myslím že tu byla diskuse se stejným názvem :think:

Aha, nenašla jsem :think:

• Citovat
  • Upravit
10867
4.4.13 11:10

Asi tak na ni pusobis-pusobite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.4.13 11:11

Teď, po narození malého skoro vůbec na sebe nemyslím a neutrácím zbytečně a za něco, co opravdu nepotřebuju. Ještě pobírám mateřskou a každý měsíc mě z ní skoro půlka zbyde. Takže jsem docela ráda, že mám našetřeno na horší časy :pankac: sice nechodím každý měsíc v nových hadrech ale teď je stejně nejdůležitější ten nás bobek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Nevím přesně, málo to nebude :nevim:. Ale nechodím ke kadeřnici a na kosmetiku, tak jsem spořivá :lol:.

• Citovat
  • Upravit
4733

Teda ja za seba utratím hodne-kozmetika 1000 a oblečenie každý mesiac okolo 1500. Ale nie je to na úkor dieťaťa, keď sú niekedy& mesačné výdavky vetšie tak si nič nekúpim, záleží proste na okolnostiach. A tiež nosím džíny aj dva roky staré a ako šmudla si nepripadám. By som si s tým nelámala hlavu, proste na seba si kúpiš veci keď chceš ty a nebudeš sa predsa riadiť podľa niekoho iného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.4.13 11:12

Já to taky strkám do dětí a když si jdu jako koupit něco sobě, tak se stejně najde něco super pro trpaslíky co musím nutně koupit.

• Citovat
  • Upravit
466
4.4.13 11:12

Jsme na tom stejně.. Ráda se pěkně oblékám, ale také nemám potřebu nakupovat každý měsíc.. Ke kadeřníkovi nechodím skoro vůbec…Tak dvakrát do roka..! Maximalně si zajdu na nehty tak dvakrát do měsice což mě vyjde tak 800 korun..A s kamaradkou posedet jednou týdně do baru utratím tam maximalne do 150 korun. A také to není uplne pravidelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
4.4.13 11:15

Ale priznám sa že utrácam za lodičky na vysokom podpatku to je moja vášeň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 11:15

@rozmary když mám chuť tak to můžou být i tisíce měsíčně, pak zas několik měsíců nic. Jinak to mám stejně jak ty, radši to utratím za zážitek než že bych dětem řekla, že jim koupím tričko :roll:

Teď jsem si vzpoměla na dovolené, jezdili jsme s kámoškou k moři s dětma, a já jim kupuju zmrzlinu na pláži, klidně třikrát denně když chtějí, zmrzka 2-3 éčka, ona ne, protože to je drahé, a pak jde na trhy a nakoupí hadry, které mají i u nás, ale oni je mají z Itálie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5254
4.4.13 11:16

Chodím každý měsíc na kosmetiku a jednou týdně do sauny, tj 900kč měsíčně jen pro mě. Pak když potřebuju oblečení, boty, atd., tak si to koupím, ale pravidelně to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák