Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
MAMINKY NEMÁTE NĚKTERÁ ZKUŠENOSTI Z LISY Z ANGLIE, PŘEMÝŠLÍM ZDA SI MÁM S KAMARÁDKOU OBJEDNAT, ALE NEVÍM OD KOHO, TAKY SE BOJÍM ABY MI NEPŘIŠLI HADRY NA PODLAHU.:))))NEMÁTE ZKUŠENOSTI, POPŘ. DOPORUČENÍ? DÍKY VŠEM!!! ![]()
Já můžu doporučit. Beru je často a vždy byli ok. Musíš si ale dát pozor na to od koho je bereš. Od koho chceš koupit?
Ja beru z fb lisy anglie. Mensi skupinka, co je nove zalozena, zbozi overene.
Já beru celkem dost - ale za mě osobně moc nedoporučuji lisy -asi jsem měla smůlu, ale většina oblečení byla na odpis a také šlo o celkem „nemoderní“ věci - ovšem určitě záleží na tom, co hledáte. Víc spokojená jsem s vyšší kvalitou - kupuju kvalitu Cream - to jsou už protříděné balíky a vždycky jsem byla mile překvapená - ale cena je určitě vyšší než u lisu.
Ahoj maminky, prosím která berete dětské lisy poraďte od koho
Chci začít prodávat ale nevím kde nakupit ![]()
@Bublanina66 píše:
Ahoj maminky, prosím která berete dětské lisy poraďte od kohoChci začít prodávat ale nevím kde nakupit
hledej
![]()
@Bublanina66 píše:
Ahoj maminky, prosím která berete dětské lisy poraďte od kohoChci začít prodávat ale nevím kde nakupit
Dneska už nikdo nekupuje..je všude hadrů tři prdky.. ![]()
Přečetla jsem si jedním dechem celé diskuze o lisech, já taky zkoušela a zkoušela, někdy byli pěkné, ale zase dražší, ty levnější stáli za prd. na facebooku je toho hooodně, teď mám jednu skupinku oblíbenou, tak snad budu spokojená pořád:-). Je to ale všechno risk, poněvadž většinou bývá jeden lis pěknej, jeden horší, a to je tak u všech
@baflinkaa 2kg lisu bych nebrala, je to málo a většinou ti nenabalí nic pěkného, spíš bych zkusila cream atd
Ahoj já jsem si objednala z fb- lisy z anglie Marcy, zboží dorazilo v pořádku, ale raději objednávám také cream, je to lepší kvalita. měla jsem jen jeden kus s flíčky, ale to je normální.
@baflinkaa Zkuste skupinku Levná móda dětské na FB, tam Vám udělají kolik KG budete chtít
.