Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
http://aukro.cz/phorum/read.php?…
prodlouženo kvůli nedostupnosti
taky jsme řešili
Mě přišel e-mail, kde to vysvětlovali. Prý bylo aukro nějak napadeno hackery, tak měli nějaký výpadek na dva dny a proto všechny nabídky automaticky prodloužili.
Jo, napadli jim to hackeři, trvá to už 4 dny, takže všechny aukce šoupou, hodně lidí se nemůže dostat ani na aukro.
Jj, nějaké nabídky teďka prodlužovali kvůli útoku hackerů. Včera mi kvůli tomu přišel z aukra informační e-mail ![]()
Předevčírem v noci měli úplný výpadek.. taky mi aukce končila až dnes místo včerejška ![]()
To už mě točí od úterka
naštěstí většina byla po dvou dnech doopravdy skončena a podařilo se mi se spojit i s prodávajícími. Jinak teď jsem koukala na věci a z neděle skočily až na úterý
tento týden není jejich šťastný
![]()
Mě už to taky sejří, zrovna prodávám i nakupuji a neustále se aukce prodlužují (v jednu chvíli si myslím, že jsem něco vyhrála, přehazuji se o to v poslední minutě a ejhle, ono nic…) fakt už mi to nebaví, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat ![]()
Jo a kupodivu já neměla s přístupem na aukro za celý týden jediný problém, vy jo??
Já měla tuším v úterý ráno - jsem si vstala
to bylo přesně v tom termínu po šesté, co je tam psaný. Nicméně jsem „vyhrané“ svrchňáky dostala za den potvrzené. Pak ještě jednou problém odpo, ale to se nenačítalo. Včera jsem vyhrála tři aukce, přihazuji „méně než minuta“, u jedné paní, no a pak přesunuto
No už je mám dneska znovu a bez příhozu, takže jsem ráda, jedna mi zase skočila na zítra - tu jsem vyhrála dnes
Problém také žádný.
Hlavně začíná být hrozných aukcí končících za hodinu, protože se to tam kupí a je to nepřehledné.
Někteří prodávající aukci utnou, jak měla skončit a dají nejvyššímu příhozu, to jsem vyčetla na fóru, jenže spoustě se tím zvýší příjem, tak proč to dělat, že? ![]()
Já jsem taky dneska jedné kupující vracela peníze, ukázalo jí to, že aukce skončila, ale už nedostala potvrzující email a poslal mi peníze.
Dobrý den,
bohužel jsme dne 2.4. a 3.4. zaznamenali potíže s přístupem na naše stránky i na stránky našich spřízněných zahraničních portálů, způsobené cíleným distribuovaným útokem (DDoS).
Z tohoto důvodu byly všechny nabídky prodlouženy, a to nejenom končící nabídky, ale všechny nabídky, které v době výpadku probíhaly. U některých nabídek tedy dojde k prodloužení o 2× 24 hodin.
Aktualizace informací ohledně těchto technických problémů najdete na adrese
http://aukro.cz/phorum/read.php?…
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené komplikace.
S přátelským pozdravem –
Markéta Wolfová
Aukro tým
http://www.aukro.cz
Pro zrychlení navazující komunikace zvolte možnost odpovědět na tento email. Zasláním nového dotazu přes kontaktní formulář může dojít k prodloužení doby naší odpovědi.
Tohle mi dneska poslali
takže informace zase na nic, když nevíš, kterých aukcí se to přesně týká. Pozitivní je, že snad příští týden by to mělo být normální - pokud nebude výpadek ![]()
Napíšu to stručně. Vystavila jsem na aukru předmět, který měl dnes v 16:00 skončit. Nyní se podívám kdo aukci vyhrál a zjistila sem že se aukce prodloužila do zítřka. Je to tím že přihazuje více lidí, tak se to automaticky prodlouží? Dívala jsem se jestli s tím něco nedělal přítel, ale zjistila jsem že stejně nemám právo aukci prodloužit. Jen předčasně ukončit, zrušit příhoz nebo změnit popis.