Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Všem moc děkuji, chtěla bych dotykový a aby byl hezký
a hlavně aby něco vydržel. Nechci Nokii, ta je mi z nějakého důvodu (ani nevím proč) strašně nesympatická.
@careynka A proč ne HTC? O tom jsem docela přemýšlela
@BerenikaS na ty Huawei jsem také koukala, ale značka ve mě nevzbuzuje důvěru. Možná to tak není, ale jak jsou na trhu jen krátkou dobu
Za pár let to možná bude jinak, ale teď fakt nevím
@Bibi30
Abych se přiznala, tak mi ho doslova vnutil přítel, pracuje v telekomunikaci, je to jeho koníček a bez něj bych byla uplně mimo a na telefonu psala jen smsky a volala ![]()
Takže chápu ![]()
Nicméně jsem s ním spokojená.
@BerenikaS Netvrdím, že bude špatný, naopak, může být výborný. Já mám teď LG a taky by si ho spousta lidí nekoupila a já jsem spokojená moc. Jen už je to dědeček a tak bych už chtěla změnu
Vím že si to nemyslela špatně, jen jsem chtěla ujasnit, že bych tomu v jiné situaci asi taky nevěřila, ale mám doma blázna do těchhle technologií ![]()
Tak šťastný výběr! ![]()
@BerenikaS Děkuju. A kouknu na ně, pročtu recenze a možná u něj také skončím ![]()
@Bibi30 píše:
Všem moc děkuji, chtěla bych dotykový a aby byl hezkýa hlavně aby něco vydržel. Nechci Nokii, ta je mi z nějakého důvodu (ani nevím proč) strašně nesympatická.
@careynka A proč ne HTC? O tom jsem docela přemýšlela
@BerenikaS na ty Huawei jsem také koukala, ale značka ve mě nevzbuzuje důvěru. Možná to tak není, ale jak jsou na trhu jen krátkou dobuZa pár let to možná bude jinak, ale teď fakt nevím
protoze ty levnejsi jsou sracky…mam ji doma a uz nikdy vic
muj ma poradnou asi za 14 a je to mega rozdil
@Bibi30 Mám od léta HTC Wildfire S a jsem s ním spokojená naprosto. Mezi dotykáči je malej, já totiž nesnáším ty obrovský cihly, na kterých se píše SMSka oběma rukama. Toto držím v jedné ruce stejně jako nedotykový telefon. Záleží, na co chceš telefon používat. Určitě jsou vymakanější telefony, ale jak říkám - nechybí mi nic. Mezi aplikacemi najdeš tolik vymožeností zadarmo, že si na tom pustíš film, přečteš knihu, probrouzdáš net od začátku do konce, otevře ti to formát. pdf a officeový dokumenty… Prostě jsem spokojená
Stál předtím asi 4000 u Vodafonu, teď by mohl být možná o pár kaček levnější, protože zase jsou novější typy, tak ty „starší“ zlevňují. Když tě bude zajímat konkrétní funkce, kterou vyžaduješ, napiš a já ti odpovím, jak to funguje na Wildfire S ![]()
Jinak samozřejmě každej člověk preferuje jinou značku, jiný funkce, někomu se zas nelíbí, že je malej, že větší displej toho víc ukáže… Taky mají jiný značky jiný funkce, aplikace apod.. Tak spíš napiš co vyžaduješ a co je pro tebe vedlejší a podle toho ti tu můžeme víc poradit ![]()
@Theodora92 píše:
Jinak samozřejmě každej člověk preferuje jinou značku, jiný funkce, někomu se zas nelíbí, že je malej, že větší displej toho víc ukáže… Taky mají jiný značky jiný funkce, aplikace apod.. Tak spíš napiš co vyžaduješ a co je pro tebe vedlejší a podle toho ti tu můžeme víc poradit
mne jde spis o to ze se mi tenhle krypl furt sekal a vypinal a zapinala jsem ho dobrejch pet minut, nez byl schopnej volat…muj chlap to mel asi za 30 vterin…a milionkrat jsem chtela napsat zpravu a display proste nereagoval
Dostala jsem k narozeninám růžovou Nokia Lumia 610.Cena je kolem 4 tisíc a neměnila bych. Ty dnešní mobily fungujou plně jen s připojením k netu. Doma máme wifi a to mi stačí. JInak pokud chceš jen volat psát smsky, tak bych koupila klíďo nějakej levnější.