Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj holky, od kdy se mohou dávat espumisan kapky, mám týdenní miminko, jaké je tam dávkování? děkuji
Co si takhle přečíst příbalový leták? Nebo se poradit u doktora/v lékárně?
@Svistice mam je taky a pribalovy letak tam neni. Ani u kapicek infacol. Jinak davame 5 kapek. A kdyz sme brali infacol tak jedno plne kapatko pred kazdym kojenim. Nekdy i dve. jsou nam 4 tydny a bereme to od zacatku..
Já už mám pro synka druhé Espumisan kapky a tuším, že dávkování je uvedeno na krabičce.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, od kdy se mohou dávat espumisan kapky, mám týdenní miminko, jaké je tam dávkování? děkuji
jsem schválně vzala do ruky leták a je tam pro všechny věkové kategorie od narození, takže klidně dej. Já je koupila a nikdy jsme je nevyužili, jen se mi to tu válí
![]()
@Dojcanis píše:
@martina.se tak to buď ráda
jsem, to neříkám.. nechce někdo espumisan kapky?
neotevřené, nepoužité ![]()
@martina.se to mi pripomelo, ze tu nekdo vcera nebizel antikoncepci. Novou, neotevrenou, se slevou ![]()
Nám dávali už v porodnici. Já dávala 10 kapek. Myslím, že na příbalovém letáku je 5-10 kapek před každým kojením,
@Dojcanis píše:
@martina.se to mi pripomelo, ze tu nekdo vcera nebizel antikoncepci. Novou, neotevrenou, se slevou
a tak minisiston se mi doma válí též, ale to nemám odvahu nabídnout, bo vím, že se to nesmí. Ale espumisan není na předpis ![]()
@Dojcanis pošli adresu a hotovo
jsem to zkoušela udat a nikdo nic nechce ![]()
Dava se 10 kapek pri problemech a 5 jako prevence, davaji sse pred kazdym kojenim. Jeste doporucuju Pupika na masaz briska, taky pomaha.