Estvil u babičky

5255
17.1.10 15:23

Estvil u babičky

Holky,nedávno jsem řešila estvila a pití,teď se chci zeptat,kamarádka neměla na estvila nervy a tak šoupla dítko k babičce,že prý tam plakala jen jednu noc a pak byl klid,jenže já se bojím,že kdybych malou dala k babičce(a ta je velice ochotná do toho jít),že po návratu třeba za 3 noci zpátky,kdy by u babičky spala,by se to doma vrátilo do starých kolejí.Nebo myslíte,že když se to jednou naučí,že pak bude spát i po změně prostředí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
17.1.10 15:32

No nevím, osobně bych byla spektická… Mám ozkoušeno, že doma už Vojta jakžtakž dobře usínal, ale kdekoliv jinde to bylo horší (i když ne tak špatné, jako před tím). Jde o to naučit rituál - a když se napoprvé učí jinde než tam, kde PRAVIDELNĚ usíná, tak si myslím, že to není úplně ono :-?
Ale je to jen můj názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
17.1.10 15:48

Nasi malou uspavame,nema spani „rada“,nevim proc,rve uz pri pokladani do postylky,ma jakousi uzkost nebo co.Kdyz spi u babicky,je to naprosto bez problemu..

Osobne,kdyz bych se rozhodla praktikovat tuhle metodu,ditko bych si nechala doma..obavam se,aby babicka misto Estvillovych pravidel,nepraktikovala obycejne vyrvavani,coz ma tahle generace v oblibe :-? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
17.1.10 18:03
Eemii píše:
Nasi malou uspavame,nema spani „rada“,nevim proc,rve uz pri pokladani do postylky,ma jakousi uzkost nebo co.Kdyz spi u babicky,je to naprosto bez problemu..Osobne,kdyz bych se rozhodla praktikovat tuhle metodu,ditko bych si nechala doma..obavam se,aby babicka misto Estvillovych pravidel,nepraktikovala obycejne vyrvavani,coz ma tahle generace v oblibe :-? :wink:

souhlas, kdyz jsem si dneska prohodila pozici s manzelem, abych nemusela furt sumet ja, tak jsem to videla - lezel a delal, ze spi (za revu). kdyz jsem mu rekla, ze mu musi obcas dat dudlicek, nebo na nej zasumet, tak mi rekl, ze to stejne nepomuze, tak proc.
dneska jsem dodelavala obed a manzel s tchanem ramusili pri delani podlahy, malej v kocarku se vzbudil a ja pozadala manzela, at ho chvilku vozi, ze rychle zhltnu obed a vezmu siu ho. Tak prej „nech ho brecet“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí