Metoda estvill - strašně řve, vzdala jsem to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.2.10 16:22

estvill

Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli vám miminko při aplikování Estvila taky příšerně řvalo. Byla celá rudá a úplně spocená, tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1001
17.2.10 16:41

No jinak nez bez techto projevu to nepujde, budou brecet, flekatet a potit se......proto na to jen tak nekdo nema, ja patrim mezi ne:-) nemam na to nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
17.2.10 16:44

Diskusí na toto téma tady bylo docela hodně, zkus pohledat…
A ano - Estivillova metoda má dítě naučit usínat samotné, což se mu samozřejmě nelíbí, když je zvyklé na něco jiného… některé pláčou víc, některé míň… Dítě, které usne samo bez pláče, Estivilla většinou nepotřebuje… :wink:
Trpělivost, pevné nervy a ať se daří! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.10 16:49

Hledala jsem, ale o tom opocení jsem nic nenašla. Měla jsem strach, aby se nepřehřála. Ale když je to běžné, tak se do toho někdy pustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
17.2.10 17:23

Když dítě hodně křičí, tak se holt zpotí… jako při každé námaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
17.2.10 17:29

nepises kolik male je .. na fotce vypada jako celkem male miminko ;-) , pro ne to neni zatim vhodne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.10 17:36

je drobná, ale je jí 5 měsíců. trpí refluxem, proto uspávám v náruči. v noci se pořád budí - kojím v noci dvakrát. když je nevyspaná, málo pije a jen přední řidké mléko, takže blinká víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
17.2.10 23:27

Co jsem svého času načetla, tak se tahle metoda doporučuje až od 6 měsíců, zkus tu chvilku počkat, třeba to pak bude lepší. :-) (a nebo taky ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
17.2.10 23:33

taky jsem na Estivilla neměla, ale každopádně 5 měsíců mi přijde ještě málo, co jsem studovala, tak by se mělo začít nejdříve v půl roce
přeju klidné noci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.2.10 23:49

fakt to neber osobne, ale co si to chudatko male asi musi myslet…place a maminka nikde…jeste ho nenechavej vyplakat..vzdyt je to miminek malinkej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.2.10 08:20

Ten půlrok je hlavně kvuli tomu, že by mmčo mělo v půl roce už spát celou noc bez kojení. Ale to mě přijde třeba brzo. Zvlášť v období, kdy se začíná příkrmy a je růstový spurt. Naopak na večrní usínání lze použít i dřív. Já třeba začala po4 měsících, ale chodila jsem max. po 3 minutách a nedodržovala jsem ani pravidlo nedotýkat se dítěte a kluka při příchodu pohladila na hlavičce.

• Citovat
  • Upravit
781
18.2.10 08:25

Mně se 5 měsíců zdá taky strašně brzo, to je to ještě opravdu prďousek prťatej. My to zkusili v 10 měsících, kdy Ondra vstával celou noc po hodině, maximálně hodině a půl. A přitom ani nechtěl mlíko, v noci jsem už vůbec nekojila. Bylo to - z mého pohledu - hrozné, ale ve skutečnosti řval jen dva večery a pokaždé tak čtvrt hodiny. Takže jsme to asi zkusili v ten pravý čas :).
Na tvém místě bych třeba ještě měsíc dva počkala a zkusila to znovu. Hlavně musíš buď vytrvat nebo když to vzdáš, tak dát dost velkou pauzu, abys to dítě nemátla tím, že ho tři večery necháš brečet, pak týden uspáváš, pak ho zase necháš… Teda nevím, ale zdá se mi to tak logické. Všude se píše jen, že máš vytrvat, ale sama vím, že kdyby Ondra řval moc, že bych to byla ještě vzdala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.10 09:41

Děkuji všem za reakce. Ještě počkám, až bude větší a zkusím to znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.2.10 22:36

ahojky, já nepraktikuji přesně estvila, ale prostě nechám vyřvat, u první holčičky se povedlo a teď u druhé taky a začala jsem hnedle od 2. měsíce.
Určitě to chce pevné nervy, každá na to nemá to je jasný. záleží asi taky na miminku, nám stačily 3-4 dny řevu a pak už to bylo bez. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.2.10 20:37

ddeeniissaa (nebo tak nejak :-) ) promin asi hloupou otazku, ale proc jsi to vlastne delala ? Pises, ze kojis v noci dvakrat, to Ti prijde moc ? Uspavas v naruci, kvuli refluxu, tak to asi budes uspavat i dal ne ?
Moc tomu nerozumim, je mi Tvoji holcicky hrozne lito, takovy skvrne malinkaty.
Jestli jde o lepsi spani (min se budit), u nas pomohlo odstavit od kojeni - ale „nam“ je uz 10 mesicu. Spi krasne, vecer si tam poknoura, a taky usne. S flaskou. V noci davam flasku (caj nebo mliko, podle toho, kolik je hodin) 2×-3× a prijde mi to super, tak promin, pripada mi, ze kojit dvakrat 5mesicni mimi snad neni takova hruza.
Aby dite narikalo v postylce revem az se cely poti, nektery pry se i poblinkaj atd … to je prisernost priserna. ja uz clanky na tema Estivill prestanu cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí