Nechce usnout...

902
15.2.10 19:09

Nechce usnout...

Holky, vím, že to tu už asi bylo, ale nevím si rady.Malá krásně večer usínala okolo sedmé(v šest se koupalo, pak kojení, u kterého se předespala).Jenže teď asi týden se po tom kojení probere a neskutečně řádí v postýlce. Leze tam, otáčí se, má z toho srandu. Jenže pak už je unavená a brečí, později i řve. Chodím ji utěšovat, otáčet na bok, i chovat, zpívat. Obvykle ale nic nepomůže. Trvá to třeba hodinu, hodinu a půl. Dost mě to ničí, protože není žádný velký spáč. Budíček máme pravdelně nejpozději v šest a v noci kojim tak 2×.Nevíte, jak ji zklidnit, aby lépe zabírala. Je pak už unavená a prostě nemůže zabrat. Přes den naspí možná dvě hodiny- a to ještě jen v kočárku, takže fakt chci aby spala aspoň v noci. Nemáte někdo něco podobnýho? Proč to dělá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22004
15.2.10 19:39

A co zkusit ten večer třeba o půl hodinky posunout? Možná prostě jen není unavená, přece jen už je zase o něco větší a víc vydrží - kdyby šla o něco později spát, mohla by být unavenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
15.2.10 20:02

To mě taky napadlo, jenže pro mě to znamená ještě míň klidu pro sebe, takže jsem se tomu chtěla vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.2.10 20:15

Kdyby ta půlhodina vyšla, nebylo by to pořád lepší než ty 2 hodiny uspávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
15.2.10 20:21
Týja píše:
To mě taky napadlo, jenže pro mě to znamená ještě míň klidu pro sebe, takže jsem se tomu chtěla vyhnout.

Jojo, to chápu… ale v sedm hodin, to je možná fakt brzo - co znám děti kolem sebe, chodí skoro všechny spát kolem osmé, některé i o něco později… U nás Helenka kolem té osmé, Mareček kolem sedmé, podle toho, jak je unavený, budíček oba kolem šesté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.2.10 20:55

ahojky a v kolik se ti odpoledne naposledy vzbudi.Ja v tomhle veku musela Tomika udrzet,tak od tech 16 hod. vzhuru,aby mi v klidu sel na tu sedmou spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
17.2.10 10:45

Je vzhůru tak od dvou od tří - dýl ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
6.4.10 12:46

NO MUJ MALEJ BYL TO SAMÉ USNUL PO 2 HODINACH SE BUDIL NA KRMENÍ PO KRMENÍ BYL HODINU A PUL VZHURU TO POŘAD ŘVAL A VZTEKAL SE PAK USNUL A ZA HODINU SE ZAS BUDIL NA KRMENÍ,HUZA.A TAK POŘAD DOKOLA.USTALO TO PAK SAMO ASI PO 4 MĚSÍCÍCH TAKŽE FAKT NEVÍM JAK PORADIT SNAD JEN TO ŽE V TOM NEJSI SAMA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulinka1616
4.4.13 14:03

Tak to my máme taky problém, ale zase s usínáním… postýlku jsme vyměnili za malou postel, který je velká jako postýlka, akorát bez toho zábradlí..a tím jak pro něj je snadné z postýlky vylízt, tak mi takhle večer přijde klidně i 10-5× a někdy už mám takový nervy, že mu dám i docela dost na zadek a stejně to nepomůže.. nevíte jestli nejsou třeba nějaký bylinky nebo tak na usínání? Medunka nezabírá… jinak malej v noci spí vzorově, a budí se ráno kolem 7-8…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510