Noční buzení na jídlo 6.měsíční mimi

iveta2194
12.2.10 10:13

6.měsíční mimi

Ahoj holky,

chtěla jsem se některé z vás zeptat, zda má stejný problém jako já.Mám 6.měsíčního syna a pořád se mi v noci budí na jídlo.Dřív chtěl mléko tak cca po 3 hodinách, teď už chce jen čaj.Moc toho nevypije, ale budí se snad každou hodinu.Jsme s přítelem nevyspalí a já samozřejmě dost nervózní, protože z noci nemám nic(spim každý den tak 3 hodiny) :zed: Slyšela jsem o metodě, jak dítě odnaučit vzbouzení, nevíte některá, jak na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
12.2.10 10:22

Ahoj Ivet, vím o čem mluvíš, taky jsme to tak měli, akorát ne na čaj ale prostě pozornost. My jsme to udělali tak, že jsme jí nechali vyřvat asi tři dny a pak to pochopila. Jenomže teď to začalo znovu, tak jsme jí přestěhovali do jejího pokojíčku, mám zaplou nanny i chůvičky takže slyším každý její pohyb a jsem už vklidu spí tam už tři dny. Je to paráda první noc spala skvěle, druhou trochu hůře měla totiž průjem a dneska to byla katastrofa vylezl nám zub, ale i tak spí tam víc než v ložnici. Tu první noc když ji nic nebolelo spala od půl desáte do jedné do rána, to se najedla kaše a spala až do 7 hodin. Dostala mléko a spala do půl deváte. Včera to bylo trochu horší ale taky spala do půl třetí pak půl hodinky plakala ale jak jsem jí namazala bříško pupíkem krémem tak usnula v 7 zase na mléko a do půl deváte spalla. Dneska to bylo horší ale vylezl nám zub. Tak ať to vyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iveta2194
12.2.10 10:32

Ahojky,

já už jsem taky přemýšlela, že malýho přestěhuju do jeho pokojíku, ale zase si řikám, že to bude bič na mě,když tam každou chvilku budu muset lítat.Nejhorší je, že se vzbudí, já mu dám napít(jen ucucne) a další hodinu mi trvá, než ho uspim.Když se to po hodinovym řevu podaří, za půl-hodinu je zase vzhůru :cry:

• Citovat
  • Upravit
14500
12.2.10 10:42

Ivet, já malýho odstěhovala, když jsem zjistila, že ho budím šramocením. A byl celkem klid. Jinak myslíš metodu Estwill, nebo jak se to jmenuje? Určitě je tu taky někde diskuze. Já přesně nevím, jak se to má dělat, ale snad přijít, pohladit a zase odejít, za 5 minut zopakovat.. Držím palce, je to na bednu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.2.10 10:54

Ivet je to Estwil jak psala Amber a necháš ho řvát za 5 minut tam jdeš pohladíš utišíš, ale nevytahuješ z postýlky,oni se většinou ani neutíší a řvou furt. Odejdeš a pak zase, některé děti to zabere, některé prostě né. My jsme tak malou naučili usináat v postýlce, jenomže teď jsme jí odvykli ani nevím proč a tak jí uspáváme na rukou a má už skoro 8kg tak je to mazec, takže jedeme na novo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.2.10 10:55

Jo a stím chozením, prostě to jeden večer vydržíte a nebudete tam chodit. když vás bude volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iveta2194
12.2.10 10:56

Ano, myslím Estvillovu metodu.Přečetla jsem spoustu diskuzí, ale nemůžu najít odkaz, kde se vysvětluje, jak přesně na to.Nechci malýho trápit, ale chci to zkusit, jinak zcvoknu :-)

• Citovat
  • Upravit
iveta2194
12.2.10 10:59

no to já mám přesně od narození.Uspávám na ruce( taky už přes 8 kg).Dneska ráno jsme se zrovna pohádali s přítelem.Chtěl abych malýho nechala řvát, já samo nevydržela a bylo asi ještě horší.Proto se vyptávám na tu metodu.

• Citovat
  • Upravit
zdenka_v
12.2.10 11:18

my to měli taky. Naší Aničce je 6,5 měsíce a v noci se taky budí.
Dřív to bylo každý 2-4 hodiny na kojení. Pak jsme vyzkoušeli, že jednu noc k ní vstával tatínek, aby pochopila, že nic nebude. Protože mě (mámu) má prostě spojenou s jídlem a pitím.
Od té doby spí téměř celou noc, někdy i celou noc.
Je to fakt paráda.

• Citovat
  • Upravit
12735
12.2.10 11:18

Ivet počti si tady
http://www.promourodinu.cz/…ci-budi.html
měla jsem lepší stránku kde do podrobna rozebírají estivala ale nenašla jsem jí ještě se jednou kuknu a dám ti jí tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iveta2194
12.2.10 11:21

Rebeko, díky za odkaz.Mrknu na to a vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
iveta2194
12.2.10 11:21

Zdenko, tak to ti závidim.U nás se tatínkovi moc vstávat nechce :-(

• Citovat
  • Upravit
142
18.8.14 17:42

Ahoj holky.. Obnovuji diskuzi.. Už jsem tu jednou psala, ale nic se nezměnilo, naopak.. Máme 6měsíční holčičku.. Od 2mesice je plně na UM.. Od té doby krásně spinkala celou noc..ale teď už asi 3tydny se budí v noci co 2hodiny, někdy i co hodinu.. Vím, že je to normální, ale jde o to, že co jsem četla tady na diskuzích, tak většinou stačí dát mrňouskovi napít a dudel a spinká dal.. U nás je to tak, že jí dám napít a dudana a usne tak na 10min.to se opakuje tak dvakrát, třikrát a pak už nechce ani napít ani dudel a začne strašně vyvádět a brečet a chce mléko.. Sní tak 90-150ml, jak kdy a potom teda usne zas na ty dvě hoďky..jak ji mám toho mléka odnaučit? Přes den toho sní dost a večer dostává kaši a tak ji nechci přecpávat.. Navíc teď trpí na zácpy, tak by bylo lepší, kdyby se v noci tak necpala a spinkala..mám ji nechat vyřvat, aby pochopila, že mléko nedostane? Do toho se mi moc nechce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.8.14 18:56

Tak to si počkám na odpovědi :lol:… U nás je to dost podobný, večer dostane kaši, ale po 4 hodinkách je vzhůru a chce mlíko a pak už co 2-3 hodinky znova. Dudel teda nemáme- nechce ho od malička ale když mu dám jen čaj, tak usne na chviličku a pak to začne nanovo :think:… Je mu skoro 8. měsíců a ne a ne se to odnaučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.8.14 19:07

@Balina94 a zkoušela jsi něco aby se to odnaučil? Já zatím jen doufám v lepší zítřky :roll: přemýšlela jsem, že bych ji zkusila uhoupat, ale zase nechci aby si na to zvykla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí