Euro Development

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.16 11:02

Děkujeme. Naštěstí máme pozměněny určité věci od právníka v rezervační smlouvě ale neradi bychom o to přišli. Snad se k tomu všichni zúčastnění postaví zodpovědně. A vám už aspoň začali stavět?

• Citovat
  • Upravit
4
3.5.16 11:04

Ano, stavět začali stylem: 5 měsíců základová deska, 2 měsíce obvodové zdivo. Teď se vymlouvají, že nemají cihly. Bohužel právník je na tuto společnost k ničemu. Nepřebírají zásilky, nekomunikují. Bohužel i takové společnosti mohou fungovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.5.16 11:18

Dobrý den

nám se taky staví v lokalitě Herink. Zatím tedy musím říct a doufám že to nezakřiknu k naší velký spokojenosti. Domek hezky roste základová deska byla na konci února a ke dnešnímu dni jsou téměř hotovy obvodové zdi a tedy celkově je vidět ze v lokalitě se pracuje ne jen na našem domě, ale na všech. Pevně věřím že to takhle půjde dál a nenastanou komplikace. Nemůžeme se stěžovat ani na jednání ze strany ED ale když jsem to tady četla tak jsme měli zřejmě štěstí na normální lidi. Více méně jsme našli pokaždé kompromis nebo nám vyšli vstříc. Pevně věřím že to tak bude i nadále a všechno půjde tak dobře jak to ze začátku výstavby vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.5.16 15:45

Dobrý den apolo34,

mohu se zeptat s kým z ED jednáte? My máme zájem o dům(polovinu dvojbungalovu) ve Zdiměřicích. Lokalita je pro nás skvělá a domek nám přijde jako lepší než podobně velký byt, jehož cena je +/- stejná (pokud se nebavíme o panelákách). V tento moment čekáme na rezervační smlouvu. Po přečtení této diskuze mám ale pochybnosti…

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.16 11:41

Dobrý den,

Minulý týden jsem objevila tuto diskusi a o víkendu jsme se vydali do Herinku.
Naše pocity jsou v souvislosti s touto diskusí smíšené. Místo je to pěkné, postavené domy vypadají dobře, manžel oslovil i dva zdejší a ti také nenadávali. Dnes máme schůzku s jejich makléřem, takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.5.16 12:16

Dobrý den,

koukám, že jsme na tom stejně. Napsalo mi pár lidí soukromou zprávu a ve směs mne to uklidnilo. Jeden pán bydlí a druhým se staví a komunikace s ED se zdá celkem normální. Na čem se oba shodují je nepodepisovat smlouvy od ED, ale nechat si je upravit vlastním právníkem. ED údajně v podsattě na všechny změny přistoupí. My už jsme obdrželi rezervacku a návrh sosb tak uvidím, co na to náš právník. Osobně jsem rozhodnutý do toho jít. Přeji hodně štěstí!

Vojtěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.16 21:10

Dobrý večer.
Tak jsme včera byli v Herinku. Přesto, že je zde poměrně dost kritických příspěvků, je lokalita v podstatě prodaná. Dostali jsme však typ na jejich nový projekt Chýně a tak studujeme a diskutujeme. Je to sice úplně jiná část, ale určitě se tam musíme jet podívat. Ty domy vypadají zajímavě a ceny tedy taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.5.16 17:25

Chyne

Pokial chcete do Chyne, tak to neriskujte s tymto bordelom, ale oslovte priamo EnergoHaus, s ktorym udajne nie su problemy a od ktoreho ED kupil/obslahol projekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.6.16 11:45

Zdravim vsechny,
Nasla jsem tuhle diskusi ohledne ED. V prosinci jsme slozili rezervacni zalohu na projekt Kralovice a zaciname mit obavy ohledne vieryhodnosti celeho projektu a firmy. Jednani ED a prozatimni neuspesnost projektu nam k tomu dava indicie. Proto hledame dalsi klienty ED a projektu Kralovice. Prosim ozvete se na tel. ***. Treba mate podobne zkusenosti a nevite jestli ve spolupraci pokracovat jako my.

Edit admin - odstraněn kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.6.16 14:27

Aha, tak uz je jasne, z coho financuju Herink… Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.16 15:38

Dobrý den,
také jsme ve stejné situaci. V prosinci jsme podepsali RS na domek v Královicích, v březnu jsme prodlužovali RS do června… Také jsme z jednání a neinformovanosti rozčarovaní a už jsme několikrát zvažovali, zda jednání neukončíme.
Aktuální informace, které jsme z nich dostali, jsou takové, že mají od Městské části, resp. od životního prostředí souhlas na čističku, teď to musí povolit Magistrát, pak se znovu rozběhne řízení stavebního povolení. Momentálně odhadují, že v srpnu začnou dělat sítě atd a základové desky v září???!
Nicméně to předtím slibovali už na únor/březen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.6.16 16:41

Odkazem Vas na stranku 4, treti prispevok, nech viete, do coho idete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.6.16 17:44

Dobrý den,

já jsem nakonec šel do projektu Jesenice/Zdiměřice. Nyní jsem ve fázi podepsané RS na KS k pozemku a SOD k domu. KS k pozemku jsem již podepsal a nyní probíhá řízení návrhu na vklad. Tedy pokud řízení na KU projde, budu vlastníkem pozemeku. Do konce června musím uzavřít smlouvu o dílo k domku a klientské změny. Jednání ze strany ED mi přijde v pohodě, v podstatě se vším mi zatím vyšli vstříct a komunikují normálně.

Je nutné podotknout, že původní smlouvy od ED (tedy RS a Slm. o sml. budoucí kupní/sml. budoucí kupní) jsou opravdu velice nevýhodné pro klienta a pokud jste je podepsali, dostali jste se do situace, kdy vám nezbývá než čekat a doufat. Nicméně ED se mnou smlouvy přepracovali od základu v podstatě tak, jak jsem chtěl (tedy hlavně nejprve se stát (spolu)majitelem pozemku a poté řešit stavbu po fázích) a dokonce mi pozemek prodali (dali návrh na vklad) i s tím, že jim ho zaplatím v budoucnu až vyřídím hypo.

Jednání ED mi přijde ok. Stavět se zatím nezačalo, tak snad to nezakřiknu. Stavební povolení je vydané (to je hrozně důležité, jakmile není SP, nelze mít ve smlouvě stanoveno konkretní datum dokončení a na 90% vznikne průtah v řádu měsíců - toto je obecný problém všech developerů), tak snad vše dobře dopadne.

Budu zde informovat o dalším vývoji. V tento moment si na ED nemohu stěžovat, tak snad to nezakřiknu.

Vojtěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.6.16 08:43

Dekuji panovi dusanmsk, vas prispevek sem si precetla. Jste hodny, ze jste si dal tu praci vsechno sto sepsat. Popravde receno s ED nemam vubec dobry pocit a zvazujeme, ze od projektu odstoupime. Zatim jsme jenom podepali RS a dali zalohu 200 000 Kc. Chci se zpetat jak to vase pravnicka udelala by sla rezeracni zaloha taky o uschovy? Nasli jste nejaky jiny zajimavy projekt od jineho developera?
Moc dekuji a odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.16 13:05

Dolní Jircany

Zdravím Vás,

nemáte někdo zkusenost ED v Dolních Jircanech?

Narazila sem zde na rozestavenou pulku dvoudomku (zakladni deska, obvodove zdi), zastupce ED komunukuje zatim dobre, uz mame na stole RS…ale kdyz cteme mistni komentare, tak sem nejaka nejista, jeslti do toho jit. Na jednu stranu, je uz postavena zakladni deska a obvodove zdi, takze predpokladam, ze by jsme 10 mesicu necekali na stavebni povoleni jako jini…
Nemate nekdo zkusenost, jak se na ED divaji treba banky?

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1