Euro Development

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
16.11.15 11:52

Herink H 44 B Vánoční dárek

Vážení,
již několikrát jsem přispěl do této diskuse. Jsme vlastníci výše uvedeného domu, do kterého jsme nastěhovali začátkem roku 2014.
Jak zde uvádím nejen já, má developer potíže s dodržením termínu, což je těžko pochopitelné, ale je to prostě tak. Nicméně lokalita a hlavně dostupnost do Prahy je prostě výborná a cenově naprosto bezkonkurenční.
Jediným kazem tak zůstává termínová nedůslednost developera. Jako názorný příklad uvádím, konečná úprava našeho a sousedního pozemku započala minulý víkend. Součástí úpravy mělo být i osetí trávníků, vzhledem k tomu, že máme listopad, přesunuje se zřejmě na příští rok. Jako vánoční dárek nám a sousedce pak bylo líbeno, že jako bolestné pro nás bude postaveno čelní oplocení z KB bloků včetně pojezdových bran bez pohonu.
Uvidíme. V každém případě jsem stále k dispozici a rád odpovím na dotazy týkající se bydlení v dané lokalitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.1.16 13:18

Královice I.etapa

Je tady někdo, kdo by měl k tomu nějakou poznámku? Někdo, kdo s nimi šel do výstavby? Poslední informace je, že by se mělo začít stavět na jaře tohoto roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.1.16 09:18

Dobrý den pořídili jsme si s rodinou novostavbu v Herinku a řešíme klientský změny a chci se zeptat přítomných obyvatel v obci jaká je zde možnost připojení na internet. Do teď máme v byte internet od UPC ale nevím zda dělají taky Herink. Jedná se mi o to zda je vůbec potřeba si pořizovat kabel extra kabel na připojení internetu nebo je v obci možnost připojení přes například mobilní operátory.

Díky předem za odpovědi hezký den přeje Anna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.16 10:08

internet

Dobrý den, bohužel tam není možnost UPC.
My využíváme GIGA NET - namontují Vám na střechu menší anténu ( satelit ).
Rychlost je o. k. cena příznivá ale dražší než UPC.

Mohu se zeptat jaký dům máte? H..?

S pozdravem
Daniel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.2.16 10:11

Danie 321 - Registrován od: dnes, naposledy on-line dnes v 10:05. Fascinujuce, ako tuto diskusiu nachadzaju nahodni spokojni klienti ED :P :P :P… ale rozumiem Vam. Tiez sme nechceli verit tym kvantam sraciek, spisanych na EuroDevelopment na predoslych strankach, kym sme si to na vlastnej kozi nevyskusali.

Vela stastia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.2.16 13:58

TERASY UNHOŠŤ

Bydlíte některá v RD Terasy Unhošť prosím?
Jde mi o to, zda jste tam spokojené? Co je dobré a co naopak není?
Jaké je to tam v létě - jestli se v té betonové džungli dá příjemně vegetit nebo ne a jestli jsou ty menší zahrádky dostačující?

Obecně k Unhošti:
Jak moc jsou tam slyšet letadla a jak často létají?
Je tam dobrá MŠ a ZŠ?

Nám se to docela líbí a nyní jsou tam na prodej některé už zabydlené domky. Do té zbývjaící první řady přímo u silnice se nehrneme, máme radi klid.

Milión dotazů, já vím. Tak budu ráda za jakékoliv i drobné postřehy. Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.2.16 14:39

Dobrý den

když jsme hledali bydlení tak jsme se byli taky podívat v Unhošti a řešili jsme to stejný. Neměli jsme vybraný domky od ED ale od jinýho developera ale lokalita stejná. Po prohlídce domku který se nám moc líbil jsme na místě zůstali cca hodinu a přítel sledoval intezitu letadel. Byla to hrůůůza jedno za druhým a nepřetržitě. Jak píšete že máte rádi klid atď tak tuhle lokalitu jednoznačně ne-e. V domku to tak moc slyšet nebylo ale venku a letadla lítají opravdu pořád každý cca 2-5min. O MŠ a ZŠ nic nevím protože hlučnost a letadla nás od koupi odradila.

Jinak obecne je tohle problematika v tyhle oblasti docela častá. Údejně mají stavět další runway takže se dá usuzovat že to bude ještě horší. Prosím nebrat určite ve zlým je to pouze můj názor.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.2.16 14:59

@apolo34 No popravde to vnimame prave uplne stejne. Take jsme byli o vikendu omrknout dum, ktery se nam docela libil a jenom za tu pul hodku, co jsme tam byli, letelo min. 5-6 letadel. Pani rikala, ze si na to kazdy v obci casem zvykne a nebudeme to pak uz vubec vnimat, ale ja si teda timhle nejsem vubec jista :roll: Rachot to byl teda slusnej. Navic ty letadla byli temer primo nad tou lokalitou, kde jsem byli (Nad rybníkem/Vidouš).

Je to skoda, protoze je videt, ze zastupitelstvo funguje, v obci je uplne vsechno vc. kina a banky a je velmi udrzovane. O vybornem dopravim spojeni do Prahy ani nemluvim. Nebyt tech letadel, tak se to jevi jako naprosto dokonale misto pro zivot.

Smim se zeptat, jakou obec jste nakonec vybrali? My uz hledame vice nez rok a ted uz si vybrat musime, protoze mame uz snad definitivne kupce na nas byt. Tkz cas bezi a porad se motame v kruzich mi to tak uz prijde. Unhost byla novinka a asi z toho teda taky nic nebude. Preferujeme Prahu - západ, obec s infra, hl. ta MŠ a ZŠ aby tam byla. Nechci byt mamacar a porad nekam decka vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.2.16 15:56

My jsme nakonec vybrali Herink. Což si myslím asi vaše podmínky nesplní protože je to bez MS a ZS a v porovnaní s Unhoští je Herink v tomhle hodně slabý. Domek se nám ale moc líbil a v podstatě vyhrála lokalita a dobrá dostupnost do Prahy. Deti zatím nemáme takže tyhle věci pro nás nebyli úplně prioritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.2.16 16:16

@apolo34 A slysite na zahrade dalnici? Me to prijde podle mapy hodne blizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.2.16 16:34

Zatím tam ještě nebydlíme až letos na jaře by se mělo začít stavět ale v Herinku jsme byli víckrát a je tam slyšet okruh - to bych lhala kdybych řekla že ne ale na obdobný „hluk“ jsme zvyklí ze současného bydliště (Praha - Háje) takže si myslím že to bude v pohodě. Je to pro nás rozhodně lepší varianta než letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.2.16 16:35

„letos na jaře by se mělo začít stavět“ - dajte potom za 2-3 roky vediet, ako stavba pokracuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.2.16 16:45

No to doufam že až taková katastrofa to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.2.16 16:47

Dolu pod diskusiou je tlacitko s nazvom „Předchozí“. Prestudujte si to. Ja vsetko co je tam napisane osobne potvrdzujem a svoj prispevok z minuleho roku som ochotny podpisat krvou. Hlavne im pre boha nedavajte ziadne peniaze dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.2.16 17:04

Noo tak četla jsem Váš příspěvek a upřimně nevím co říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí