Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@apolo34 No to jo, ty letadla jsou mazec. Tak drzim palce, at brzy bydlite. Ty Terasy Unhost postavili (první 3 ulice kompletne obydlene), uz jim chybi jenom prvni dve ulice dodelat. Byla jsem tam a domy stoji. Jsou ve fazi dokoncovani interieru. S tou firmou nemam zadnou os. zkusenost, ale tak ty jejich projekty v zaveru vsechny stoji. Zpozdeni s dokoncenim a predanim maji temer vsechny velke stav. firmy myslim.
No neviem, v Herinku som sa bol pozriet posledne pred Vianocami a su tam len hrube stavby. Klienti, co podpisovali pred nami (takze dnes su to nejake 3 roky) nemali este ani okna. Z tych 20 domov co mali stavat v „nasej“ etape som tam videl obyvanu jednu polovicu dvojdomu, ale zjavne sa nastahovali v nudzi, lebo dom nebol dokonceny, bez izolacii, topili tam krbom. Druha polovica dvojdomu bez okien, len hruba stavba. Ale sak chapem, kazdy si to musi vyskusat na vlastnej kozi. Niekomu to mozno s vypatim vsetkych sil a nervov vyjde, niekto tam zahuci stovkami tisic a nema nic. Kazdeho jeho volba. Za mna je ED firma, o akej sa cloveku nezda ani v najhorsom sne. Jednanie nhaoko vzdy korektne, usmevy, nic neni problem. Ked pride na lamanie chleba, plnenie terminov, strcia hlavu do piesku a vobec sa s Vami nebavia. Pripadne ucelovo klamu a zavadzaju.
Takže to mi chcete říct že jsou tam lidi kteří kupovali dům v období kdy Vy, neboli před Váma a ještě pořád čekají na dokončení?
To netusim, nie som s nimi v kontakte. Kazdopadne domy, ktore sa predali par mesiacov pred tym, nez sme podpisovali my, dodnes nestoja, alebo su vo fazi hrubej stavby. Ci klienti odstupili ako my, alebo dodnes cakaju, netusim…
Zdravím v diskusi! Také jsme objevili oblast Herink a společnost ED, máme zamluvenou schůzku a manžel narazil na diskuse a vůbec se mu do toho nechce, bydlíme v bytě s hypotékou a museli bychom byt prodat, abychom vzali novou hypo na dům, ale vůbec se neorientuji, kolik je vlastně prodáno, co je rezervováno a co ne. Stránky Herinku a ED vůbec nesedí. Půdorysy 5kk či 4kk s odkazy naprosto nesedí, jsou tam 2 druhy dokumentace (jde to poznat podle odlišné grafiky). Vypadá to trochu, že to od někoho „okopčili“… Takže se ptám, je tu někdo, kdo si koupil projekt s domem na klíč a staví teď v nedávné době? Děkuji za informaci.
Dobry den, rovnez se s pritelem zajimame o dum v teto lokalite a rada bych, pokud mi nekdo, kdo mel tu trpelivost a vydrzel az do konce zodpovedel me otazky ![]()
Diky moc!
Vážení diskutující.
Máme pátek, za pár hodin pojedu pár kilometrů po D1, poslechnu si asi dvě písničky a sjedu do Čestlic na nákup a pak mně čeká ještě 10 minut v autě a budu doma, doma v našem domě v Herinku. Nemohl jsem v počátku strávit skutečnost, že náš dům nebude postaven v řádném termínu a nenechal jsem na developerovi suchou nit. Dnes už to beru jako minulost.
Pár poznámek k předcházejícím diskusím.
Bydlíme 3 v domě 5 kk, jsme spokojeni, ano nyní jsme už spokojeni a ruku na srdce, za ty peníze nenajdete takové bydlení ani náhodou. Je pravdou, že obec je ještě poněkud mrtvá, ale příčinou bylo chování předchozích zastupitelů, kteří si nepřáli rozšíření obce. Ale teď už se obec probouzí a časem z ní bude klasická středisková obec se vším všudy, tedy i s hřbitovem.
Nemůžu vám slíbit, že se budete stěhovat do nového domu v den uvedený na vaší smlouvě, ale až se nastěhujete, budete spokojeni jako my. A budete se těšit domů každý den.
A poslední poznámka. Pokud vám to finanční situace dovolí, jděte raději do 5kk, malé domy se pak nedají přifouknout. Takže na shledanou v Herinku.
PS.
Pořád platí možnost obrátit se na mne.
Hezký víkend
@novotný66 Zdravím, mohla bych se s váma spojit? Bydlíme teď ve Vestci a se snoubencem uvažujeme o domě v Herinku. Můj mail ******@seznam.cz Děkuji
edit admin - 21.2.2016 - osobní údaje
Dobrý den, prosím vás kdo už podepsal smlouvu na domy v Herinku a nebo kdo už bydlí, můžu vás poprosit zda byste se se mnou mohli spojit? Uvažujeme o koupi dvojdomku v Herinku, ale teď mám opravdu pochybnosti… Moc vám děkuji a přidávám mail. ******@seznam.cz
edit admin 15:25 - osobní údaje
@YRM Dobry den, jen jsem se chtela zeprat zda uz bydlite? Predevcirem jsem mela schuzku s panem Kraftem a co vim, tak mi rikal, ze H 18 se snad ted dokoncuje? Meli bychom se snoubencem kupovat dvojdomek H 24B a co koukam do mapy tak vas baracek stoji primo naproti
Jen me zajima, zda jste vsechno stihli tak jak vam slibovali. Dekuji Rupova
Dobrý den, rozhodla jsem se, že už psát žádné příspěvky nebudu, ale chci vám jen napsat, že obec Herink máme moc rádi a líbí se nám toto klidné prostředí, takže pokud jste trpěliví, tak určitě váš vysněný domeček postavíte. ED nám v současné době domluvil nového pana stavitele, se kterým jsme nad míru spokojeni a měli bychom v květnu 2016 bydlet. Přeji vám šťastné rozhodování!!! Pokud budete chtít, tak mi nechte spojení na vás na H18 a rádi Vám objektivní info podáme. Jediné, co Vám mohu napsat je, že bychom do stavby s ED šli znovu.
@YRM Děkuji moc a určitě spojení na sebe nechám… Mějte se ![]()
Dobry den mela bych dotaz na stavajici obyvatele Herinku kteri jsou zde pritomni ohledne preplneny kapacity COV. Jaka je v soucasnosti moznost pripojeni resp. jestli vubec neaka moznost je. Je zde firma ktera v lokalite funguje nebo je to na individualnim reseni kazdyho. Diky moc uvítal jakekoli informace
Dobrý den,
ráda bych se spojila s někým, kdo by mi mohl poskytnout více informací k tomuto projektu z úhlu pohledu kupujícího. Paní Rupová, pane Novotný, bylo by prosím možné se s vámi nějak spojit? Admin bohužel maže kontakty (i přes to to zkusím), tak nevím jakou cestou.. Děkuji, Petra Branná (petra.635@seznam)