Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se u druhého těhu bála potratu a tak mi přišlo, že bych to měla podpořit vitamíny. Výsledek - malá měla 4,38, a myslím, že to bylo fakt těmi vitamíny. Prý se májí užívat jen max. 2× týdně.
@LucieM34 píše:
A myslíte si, že můžu užívat prášky a přitom pít čaj Kontryhel? Já vím, je to jen čaj, ale další měsíc se to nepovedlo a tak tomu chci nějak pomoct
Určitě tím nic nezkazíš, koupila jsem si ho na začátku cyklu a - i když to určitě nebylo tak rychlé - ještě ten měsíc se zadařilo, ale v těhotenství by se asi neměl. Tam to chce s bylinkama opatrně takže už jsem ho pak raději pít přestala. Měl by srovnat cyklus, ovulaci a menstruaci, prostě podpořit fungování ženských orgánů.
Ahoj, já beru Euthyrox od ledna - půl prášku denně (mám také hraniční hodnoty, prý by to jinak kvůli otěhotnění vůbec neřešili). Ale otěhonět se stále nedaří a to jsme byli již na druhém IUI. Tak snad ti to pomůže ![]()
@LucieM34 Určite, mne ji dr. schválil i při tom euthyroxu. To se nijak netriska, beru ji už co jsme se začali snažit.
Já ho pila, ale asi jen 14 dní (roste mi v zahrádce). Má se pít jen v určitém období (teď nevím, jestli před ovulací nebo po). Otěhotněla jsem na první pokus. A doporučuji aplikaci do mobilu Ovuwiew, můžeš si tam zapisovat různé údaje a vyhodnotí to plodné dny. A jedla jsem vitamíny hned od počátku snažení, ale hodně holek to zase odsuzuje…