Ex partner a jeho kamarád

Anonymní
29.3.18 21:15

ex partner a jeho kamarád

Dobrý den, chci se zeptat co by jste si mysleli. Kamarád mého ex partnera, se mi strašně snažil vysvětlovat jak hrozně mě můj ex miloval. Že mimochodem on sám ani nemá v lásce tu jeho současnou přítelkyni..a ptal se jestli by jsme se k sobě zase vrátili.. má odpověď zněla že NE. :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
29.3.18 21:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat co by jste si mysleli. Kamarád mého ex partnera, se mi strašně snažil vysvětlovat jak hrozně mě můj ex miloval. Že mimochodem on sám ani nemá v lásce tu jeho současnou přítelkyni..a ptal se jestli by jsme se k sobě zase vrátili.. má odpověď zněla že NE. :roll: 8o

Píšeš zmatky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20767
29.3.18 21:18

A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.3.18 21:19

Nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 21:21
@Klopotkova píše:
Píšeš zmatky. :mavam:

kamarád mého ex, se mi snažil vysvětlovat jak mě, můj ex miloval.. je to srozumitelné?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.3.18 21:22
@Anonymní píše:
kamarád mého ex, se mi snažil vysvětlovat jak mě, můj ex miloval.. je to srozumitelné?
:nevim: :nevim: :mavam: :mavam: :zed: :zed: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14642
29.3.18 21:23
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat co by jste si mysleli. Kamarád mého ex partnera, se mi strašně snažil vysvětlovat jak hrozně mě můj ex miloval. Že mimochodem on sám ani nemá v lásce tu jeho současnou přítelkyni..a ptal se jestli by jsme se k sobě zase vrátili.. má odpověď zněla že NE. :roll: 8o

To jako očekává, že se kvůli tomu, že on tu jeho novou moc nemusí, vrátíš zpátky k jeho kamarádovi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.18 21:27
@nostress píše:
To jako očekává, že se kvůli tomu, že on tu jeho novou moc nemusí, vrátíš zpátky k jeho kamarádovi? :nevim:

to já nevím právě co si myslet.. spíš mi přijde, jak se mě zeptal jestli by jsme se k sobě nevrátili, jestli se spíš přez něho neptá můj ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.3.18 21:28
@marxs píše:
to já nevím právě co si myslet.. spíš mi přijde, jak se mě zeptal jestli by jsme se k sobě nevrátili, jestli se spíš přez něho neptá můj ex.

A ty se k němu chceš vracet?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.3.18 21:29

@marxs možná by ses mohla nejdřív doučit pravopis

• Citovat
  • Upravit
14642
29.3.18 21:30
@marxs píše:
to já nevím právě co si myslet.. spíš mi přijde, jak se mě zeptal jestli by jsme se k sobě nevrátili, jestli se spíš přez něho neptá můj ex.

A kdyby ano, chtěla by ses k němu vátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.18 21:36
@nostress píše:
A kdyby ano, chtěla by ses k němu vátit?

nechci se k němu vracet.. to ne. Jen přemýšlím nad tím, proč to ten jeho kamarád tak řešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.18 21:37

@Klopotkova jestli se tady nechceš zapojit do diskuse tak jdi buzerovat jinam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí