Exekuce na plat - sociálka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101777
6.5.14 16:48
@Pipo123 píše:
A jak je to s exekucí když Vám to seberou ty peníze a tak co děti? Řeší se to nějak jako že sociálce se to dá nějak vědět nebo socálka kdyby to věděla tak dojde na kontrolu nebo jak to je, nehrozí že Vám vezmou děti/dítě?

Ne, neřeší… právě kvůli tomu, abys nezůstala bez koruny si můžeš vybrat těch cca 6000,– a do další výplaty si zajistit její hotovostní výplatu nebo posílání jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.14 17:03

@Pipo123 sociálka s tím nemá co dočinění. Exekutor Ti musí umožnit jednorázově vybrat 6300 kč, což je dvojnásobek živ. minima. Nic víc. Sociálka ani nikdo jiný Ti nepomůže, exekuce je Tvůj problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
6.5.14 17:13

Z vlastní zkušenosti: určitě nepočítej s tím, že ti soc. něco dá. To tak určitě nefunguje. Jediný co můžeš je to, že si necháš peníze posílat složenkou což bych taky nedělala, protože když si bude exekutor měsíčně brát peníze je tu velká šance, že mu to bude stačit. Jak si nebude moc brát z účtu tak počítej s tím, že ho máš za pár dní doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
6.5.14 17:16

@jančamamča Tak pokud má exekuci na plat, tak si celkem z pochopitelných důvodů musí nechat ten zbytek posílat jinak, protože jinak by neměla z čeho žít… a exekutor si má z čeho brát - z toho platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
6.5.14 17:20
@j.a.n.i1 píše:
@jančamamča Tak pokud má exekuci na plat, tak si celkem z pochopitelných důvodů musí nechat ten zbytek posílat jinak, protože jinak by neměla z čeho žít… a exekutor si má z čeho brát - z toho platu.

Aha, exekuce na plat - já jsem si nějak vydedukovala, že na mateřskou :nevim: Promiň. Nejlepší je asi se domluvit se zaměstnavatelem aby část výplaty posílal na účet a část na ruku. Jak na účet přestane chodit hotovost tak jí ihned obstaví výplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
6.5.14 17:21

@jančamamča Vždyť psala, že tu už obstavenou má… takže bych tím pádem neřešila, aby něco chodilo na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
6.5.14 17:24

Jednorázově jde vybrat v bance, jinak si nech zbytek výplaty posílat jinam nebo hotově a rodičák na složenku. A i tak ti může vybílit byt, záleží u koho to máš, jaká je částka a kolik mu měsíčně jde.
Sociálka ti nic nedá, proč by měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
6.5.14 17:25
@j.a.n.i1 píše:
@jančamamča Vždyť psala, že tu už obstavenou má… takže bych tím pádem neřešila, aby něco chodilo na účet.

Já to vždycky jen prolítnu a pak to takhle dopadá :-) Tak to už tu asi není co radit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.5.14 19:14

No já spíš stím že si nechám rodičák a výplatu posílat jinam tím pádem na učet nic chodit nebude, jen kdybych se s nimi dohodla že tam budu dávat nějakou částku ale jde o to že kdybych ho měla doma tak mě nemaj co vzít, mám jen starý postele, postýlku, 2 stoly, pc, televizu a to je všechno. Takže nevím co by si vzali když tady není co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.5.14 19:19
@radkka píše:
Ne, nepřijde! 8)

Hihihi a na to jsi přišla jak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.5.14 19:19
@radkka píše:
Koukám, že tu aspon nasbírám hodně praktických věcí k mé exekutorské kariéře :lol: :palec: A nikdo neunikne :*

Tak to jsi hooodně špatná exekutorka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.14 19:25
@araw píše:
Hihihi a na to jsi přišla jak? :mrgreen:

Však to tak bylo napsané schválně ty chytrá :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.14 19:26
@Pipo123 píše:
No já spíš stím že si nechám rodičák a výplatu posílat jinam tím pádem na učet nic chodit nebude, jen kdybych se s nimi dohodla že tam budu dávat nějakou částku ale jde o to že kdybych ho měla doma tak mě nemaj co vzít, mám jen starý postele, postýlku, 2 stoly, pc, televizu a to je všechno. Takže nevím co by si vzali když tady není co.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.5.14 19:30

No tak pc v hodnotě tak 2000 a telku tak za 500 ale nic víc nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.14 19:34

Nasekat dluhy umí každý pitomec a pak brečí, že nemá na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel