Exekuce u kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
2.10.22 08:16
@Anonymní píše:
Trvalé bydliště má na městském úřadě

Takže i rodiče a příbuzní už nad ním zlomili hůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
2.10.22 08:18
@Anonymní píše:
Může si za to dám, to je mi jasné. Jen ten kdo se rozhodne jít z ulice pryč tak vlastně se nemůže začlenit do společnosti. Výplatu budou strhávat celý život, ani se oženit ti lidé nemůžou, prostě nic.

Ale to není pravda, pokud opravdu chtějí tak to zvladnou i s většími dluhy…jen se tomu prostě musí postavit čelem a ne od toho pořád jen utíkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.10.22 08:21

Uz treti zminka o tom, ze se chudak nemuze ani ozenit. Ted si ho prosim te neber. Za chyby se plati, nechal to dlouho vyhnit. Spravit se to da, jak pisou holky vyse, ale bude to dlouha narocna cesta.

• Citovat
  • Upravit
32189
2.10.22 08:24
@Anonymní píše:
Ja za něj nic platit nebudu. Já sama nic nedluzim.

Jenže u exekuci ikdyz splácíte, penále roste neustále ikdyz začnete splácet. Takže je nemožné aby se takový člověk z ulice se začlenil do společnosti, splácel by do smrti. Končí to tak, že po smrti bezdomovce se rodina zřekne dědictví a pojišťovna nedostane ani korunu.

Ale proč bezdomovci nemají právo se ani oženit, mít rodinu? Kdyby už začali bydlet, pracovat. Vše by vzali třeba jeho žene, kdyby měl.

Tak 200 tisíc fakt nesplácíš do smrti…po 10 tisících měsíčně to má na dva roky, ani ne…není to nesplatitelný dluh…ale musí začít něco dělat a ne fňukat, že to nejde…a bezdomovci nemají právo se oženit a mít rodinu…to má ta rodina žít v lese? když není schopný postarat se o sebe…ať se zbaví dluhu a pak ať si pořídí rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.10.22 08:25
@Anonymní píše:
Ja za něj nic platit nebudu. Já sama nic nedluzim.

Jenže u exekuci ikdyz splácíte, penále roste neustále ikdyz začnete splácet. Takže je nemožné aby se takový člověk z ulice se začlenil do společnosti, splácel by do smrti. Končí to tak, že po smrti bezdomovce se rodina zřekne dědictví a pojišťovna nedostane ani korunu.

Ale proč bezdomovci nemají právo se ani oženit, mít rodinu? Kdyby už začali bydlet, pracovat. Vše by vzali třeba jeho žene, kdyby měl.

Cože? Proč by se nemohl oženit a mít rodinu? Tak Atˇse nevymlouvá, začne makat a splácet. Stejně dluhům neutěče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35996
2.10.22 08:26

Kecy v kleci. Když makne, tak to má za chvíli splacený. Jenže to by se mu muselo chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35871
2.10.22 08:27

Takže je lepší být na ulici a čekat jak dluh dál poroste, než se zaměstnat a mít míň ale splácet :roll: kdyby dával 10 za měsíc má to za dva roky splacené. :roll: :roll: :nevim:
Tyhle lidi co se na to vymlouvaji budou vždycky dole

Příspěvek upraven 02.10.22 v 08:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Aleee 200tis je nesplatitelný dlulh? Je to chlap at se k tomu postaví jako chlap!!! Zajde do VZP, domluví spklátkový kalendář… vše jde splatit… My máme s mužem dluhy asi za 1,7mil… půlka z toho je hypo…to je na dlouho ale zbytek chceme splatit do 4let… makáme a platíme… hold některé půjčky zbytečné… ale platíme…

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
@Jannena píše:
A kde má vedený trvalý pobyt? Jako VZP je v tomto docela vstřícná. Když jsem po škole neplatila zdravotní, zaslali mi po čase dopis s vyúčtováním dluhu včetně penále a když jsem zašla na pobočku, opustili mi penále a nabídli splátkový kalendář. Takže na to musel pěkně dlabat.

nojo.. jenže tot už zašlo až do exekuce už to neřeší VZP ale exekuční kancelář…

• Citovat
  • Upravit
7473
2.10.22 08:30
@ludmilaadamkova píše:

ale asi i kdyby zašel do té exekuční kanceláře… že je ochoten platit a bude platit měsíčně třeba 10-15tis tak i tam se dá domluvit.. oni budou jenom rádi když se bude platit a když dlužník komunikuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.10.22 08:33
@Anonymní píše:
Může si za to dám, to je mi jasné. Jen ten kdo se rozhodne jít z ulice pryč tak vlastně se nemůže začlenit do společnosti. Výplatu budou strhávat celý život, ani se oženit ti lidé nemůžou, prostě nic.

Ahoj, co je to za blbost? Proč by se nemohl začlenit do společnosti? Oženit se samozřejmě může, to mu nikdo nebrání, ale jaksi kdo by ho chtěl, že?

A výplatu mu rozhodně nebudou strhávat celý život! Když napíše šikovně dopis VZP, asi bych si nechala poradit v nějaké občanské poradně, tak mu penále odpustí a 100 000 má splacených do 1 roku.

Musí jen chtít a vydržet to a nespadnout do starých kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.10.22 08:34

A nechce se jít léčit? Pokud by byl v PN, šlo by mu aspoň živobytí.
A splátky dluhu už by mohl platit aspoň symbolicky.
Jak je na tom s chlastem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.10.22 08:35

A souběžně to řešit s obcanskou poradnou. Je potreba, aby peníze šly na dluh. To je důležité, ne exekutorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.22 08:35

On má přítelkyni, ale ta dluhy nema. Jenže kdyby si ji vzal tak ji zablokují účet a vykradou její rodičům celý byt ikdyz oni nic nedluží. Ta pracuje a nedluží.

• Citovat
  • Upravit
293
2.10.22 08:36
@ludmilaadamkova píše:
.to je mi jasné, spíš mě zajímalo, jak tomu došlo, protože VZP je v tomhle celkem shovívavá. Myslela jsem, že když dělal pro rodinu, tak tam mohl mít třeba napsaný pobyt a chodily by mu tam dopisy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel