Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@macinda píše:
A vy máte trvalý pobyt kde? U maminky?
na úřadě, už roky.
Nepises podrobnosti. Nechci byt za hnusnou, ale co jako cekas, kdyz dluzis? Pokud je tech 40 000 opravneny dluh, tak by me hanba fackovala, ze exekutori zneprijemnuji zivot mamce aurychlene bychdluh zaplatila. Pokud jde o nejaky neopravneny dluh, uz davno bych to resila soudne.
@maminka189 píše:
@martina.se Exekutoři chodí normálně za asistence policie
nechodí, pčr tu není od toho, aby byla u exekucí ![]()
Ahoj a nešlo by, že by si mamka nechala rychle napsat a ověřit u notáře (nevím přesně u koho se to dělá), že vše je její majetek.Moc o tom tedy nevím, jen že dobrá kamarádka, to má takto sepsané na sebe a žije s dlužníkem, přijeli k nim exe, a nemohl jim nic zabavit a povolil splátky.
@Anonymní píše:
A jak tomu zabránit kdyby ještě náhodou něco? aby šli PO MNĚ, ne po mamce, nesmí mi tam nic chodit? a co dál?
nijak - nahlásit mu adresu, podat tu vylučovací žalobu - pak už k mamce nepřijde. A platit včas - pak nebude exekuce a takové problémy ![]()
@Anonymní píše:
na úřadě, už roky.
Jejda to je na prd…má rada je opravdu zítra zavolat nahlásit adresu, kde se opravdu zdržujete, pokusit se domluvit na splátkách, ale není to jejich povinnost
. Moc mě to mrzí, ale pokud to je exekutor tipu Vrána apod. exekuce Vás nemine..
Tedy předpokládám, že penízky na zaplacení nemáte…
@Anonymní píše:
A jak tomu zabránit kdyby ještě náhodou něco? aby šli PO MNĚ, ne po mamce, nesmí mi tam nic chodit? a co dál?
Jak zabránit? No zaplatit to! Sorryale nechat narůst dluh z mhd na 40000 a pak se ještě ptát, jak to udělat, aby tedašli jen po tobě, to to chceš splatit kdy, v důchodu? S prosíkem a sklopenou hlavou bych požádala rodiče, zda by nemohli půjčit na splacení a splácelabys v rodině. Myslím, že když přijdou o elektroniku a budou muset s právníkem řešit celý průběh exekuce, vyjde vás to taky dost draho, takže hledej cesty, jak to zaplatit, a ne jak jim zabránit v exekuci.
@pipiinka Já myslím, že ze zámečníkem musí, ale 100% jistá si nejsem
@Ter85 píše:
Nepises podrobnosti. Nechci byt za hnusnou, ale co jako cekas, kdyz dluzis? Pokud je tech 40 000 opravneny dluh, tak by me hanba fackovala, ze exekutori zneprijemnuji zivot mamce aurychlene bychdluh zaplatila. Pokud jde o nejaky neopravneny dluh, uz davno bych to resila soudne.
Budete se divit ale hanba.me fackuje, proto jsem mu okamzite uvedla adresu kde se zdrzuji, ale nezajimalo ho to.
pry je exekuce narizena tam, samozřejmě to zaplatim ale ptam se zda opravdu muzou jit k mamce. a jak se branit. a jak tomu predejit. ![]()
Anonymní…prsoím tě je to teda dotaz mimo, ale proč, když to je nějaka pokuta z MHD, nechala zajít tak daleko?
Svagr ma exekuci, trvale u rodicu, ale nebydli tam, chodi mu tam pocta. Exekutor tam samozrejme byl, tchan mu rekl, ze se tam nezdrzuje a praskl mu dvermi a od te doby nic. A to tam byli dva exekutori.Dle policie, prestoze tam nechodi posta staci to, ze rodice dolozi, ze se tam nezdrzuje, ci sousedi, ze ho tam nevidi bydlet a maji smolika.
@Anonymní píše:
Budete se divit ale hanba.me fackuje, proto jsem mu okamzite uvedla adresu kde se zdrzuji, ale nezajimalo ho to.pry je exekuce narizena tam, samozřejmě to zaplatim ale ptam se zda opravdu muzou jit k mamce. a jak se branit. a jak tomu predejit.
Hlavně si zrušte posílat k mamce tu mateřskou…jste pro úřady jakoby bez domova, tak mapují kde se dá. Všude bych na úřadech uváděla korespondenční adresu, kde se zdržujete.
@Anonymní píše:
Budete se divit ale hanba.me fackuje, proto jsem mu okamzite uvedla adresu kde se zdrzuji, ale nezajimalo ho to.pry je exekuce narizena tam, samozřejmě to zaplatim ale ptam se zda opravdu muzou jit k mamce. a jak se branit. a jak tomu predejit.
keca, oni jen radi sikanuji, aby te zatlacili do kouta, ale jak oni na tebe tak ty na ne.Pro ne neni problem zajit k tobe, ale je jim jasne, ze nezaplatis a ze ti jako mamine na rodicaku nic nevemou, zatáimco, kdyz te budou nahanet pres matku, radeji si pujcis, abys mela klid, kvuli mamce.
@Anonymní píše:
bylo odpovězeno - ano,, můžou, pokud předpokládají, že tam bydlíš nebo máš věci - většinou jdou po nejbližších příbuzných. Zabránit - zaplatit.