Existují normální muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
28.11.17 13:46

Existují. Třeba ten můj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.11.17 13:48
@zoidberg píše:
Ano existují.
Ale takovíto chlapci už svého chlapce mají :*

jeeje :* :* :srdce: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.11.17 13:49
@zoidberg píše:
Ano existují.
Ale takovíto chlapci už svého chlapce mají :*

Tak přesně tohle mě napadlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.11.17 13:50
@Amelie30 píše:
Tak přesně tohle mě napadlo. :lol:

Já vím, je to staré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.11.17 13:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale otázka zní jasně.
Proto se ptám, jestli je možné vůbec takového muže potkat.
Moc v to nevěřím, protože jsem ještě takového nepotkala.
Normálního muže si představuji tak, že bude hodný, upřímný, schopný, milující a bude mít smysl pro humor.
Realita: Protivný agresivní alkoholik.

Presne takoveho mam doma ;). Existuji. ;)

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
28.11.17 13:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale otázka zní jasně.
Moc v to nevěřím, protože jsem ještě takového nepotkala.
Normálního muže si představuji tak, že bude hodný, upřímný, schopný, milující a bude mít smysl pro humor.
Realita: Protivný agresivní alkoholik.

Myslím, že horší by byl protivný agresivní abstinent, u toho se ta agresivita nedá na nic hodit. :mrgreen:

Jinak ano, existují normální muži.

• Citovat
  • Upravit
4019
28.11.17 14:02

Co je dneska normální. Podle mě si každý musí najít toho svého „exota“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.11.17 14:03

Je fakt, že být normální může být nudné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
28.11.17 14:06

A nestačil by rozjařenej laskavý alkoholik? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.11.17 14:07

Existují, ale musíš je najít už ve fázi larvy. Pak počkat až zakuklí a vyletí buď motýl nebo můra. Po třicítce jsou už motýli zadaní a zbývají jen můry.
Anebo si nějakého motýla rozveď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.11.17 14:22
@Anonymní píše:

Asi stejně, jako je možné potkat hodnou, milou, upřímnou a přirozenou holku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.11.17 14:30
@zoidberg píše:
Existují, ale musíš je najít už ve fázi larvy. Pak počkat až zakuklí a vyletí buď motýl nebo můra. Po třicítce jsou už motýli zadaní a zbývají jen můry.
Anebo si nějakého motýla rozveď ;)

Správný motýl se rozvést nenechá. Pokud ano, tak to není motýl, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.11.17 14:30
@LAlezane píše:
Asi stejně, jako je možné potkat hodnou, milou, upřímnou a přirozenou holku. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 15:34
@Anonymní píše:
Všem děkuji za názory a rady. A otázky typu proč anonym? Protože je to pro mne dost citlivé a osobní téma. A ano asi nejsem normální, když jsem s takovým člověkem. Nemá smysl zde rozebírat můj život do detailu. Ale přesto ještě jednu věc tady zmíním. Která žena by zůstala alespoň částečně „duševně“ normální po znásilnění. Už to, že jsem schopna fungovat jako žena a matka. Zázrak je už to, že jsem neskončila v blázinci. Když jsem chtěla muži pomoct od alkoholu, řekl mi, že kdyby se to někdo dozvěděl, tak by přišel o práci. Je hodný na děti. Má je rád, ale v minulosti mu prý hodně žen ublížilo a tak teď já dostávám ten nepříjemný díl za ně. Já jen nechápu to, že je vůči mne takový jaký je. To je to samé jako kdybych já k němu zaujala postoj jako k muži, který mne znásilnil a dávala mu „to sežrat“ Celá situace je smutná. Jsou tu děti, ale já už jsem psychicky vyčerpaná. A to všechno je, když se napije alkoholu.

Alkohol nadela i z hodnych muzu trotly, a je pravda, ze to je boj. Da se nad tim vyhrat? :nevim: asi zavisi od cloveka

Tata i strejda pili hodne. Strejda rozbijel vsechno kolem, byl nepricetny, nastesti deti nemel. Tata spadl az do konstantni hladiny, ale jedinym projevem bylo, ze s nama poradne nechtel mluvit a byl urazlivy na vsechno.

Oba zjevne zachranilo ultimatum od manzelek, a dostali se z toho bez leceni. Bude to boj na cely zivot, ale jsou spatky mezi nami, maji sve konicky a zname a tata se tesi na prvni vnouce :srdce:

Tohle ale je na jinou diskusi… :hug: tata je furt pro me normalni chlap, ale ne s kazdym to takhle dopada… pokud se nechce lecit oficialni cestou, asi mu musis dat najevo, ze muze zustat i bez rodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.17 15:42

Ne, pořiď si ženu a budeš šťastná. Ať jsou chlapi ve 20-30 jakýkoliv úžasní, v 40 je to vždycky stejný - začnou si připadat jako těžcí alfasamci. V lepším případě jen utíkají do hospody, kde se jeden před druhým předvádí, v horších případech si najdou milenku a né ani proto, že jsou nespokojení doma, ale protože jsou přece nejlepší!!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky