Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Lama Lama píše:
S Buchtou dítě má, to bylo neodvratitelne, pac byla bezdetna. Nešlo jinak.
Ale myslím, že díky té péči o nase má povoleny jen jedno.
ok, rozumím, moudrý přístup ![]()
Hele - tohle co prezentuješ je ideální stav, bude skvělé, když to tak vydrží.
Pokud to začne jít šejdrem, tak dřív než sáhnete po právnících, jejichž podstatou je vyhrát spor - tedy porazit druhou stranu, tak využijte mediátory - jejichž podstatou je najít řešení které je dobré, nebo alepsoň přijatelné pro všechny. (navíc teda ten kdo nejdřív sáhne po mediaci má pak u případného soudního sporu plusové body)
držím palce
My to také máme s exmanželem v pohodě. V klidu jsme se rozvedli, dohodli se na penězích i na dětech. Sice teď má míň času, ale chvíli to nechám být, pokud se to nezmění, budu to řešit. Ale o děti se stará vzorně, děti jsou u nich rády, prostě to zatím funguje.
@DustInTheWind píše:
A vidíš to jen jako čisté zachování otcovské role nebo tam bereš i ten benefit určitých „antikoncepčních účinků“ vůči nextce?Předpokládám, že když je tvůj bývalý manžel každodenně zapojený do péče o vaše děti, tak další s tou Buchtou asi moc pořizovat nechce?
Jinak pokud je tam nějaká spakulace z mé strany mimo zájem děti, tak je to - abych si odfrkla i já, měla čas pro sebe, pak pro ten klid zbraní, protože vidím, jak ty boje žerou energii. A pak asi i krapet skodolibe pomsty Buchte, ať si ho užije se vším všudy co k němu patří, včetně dětí, však si deštného vybrala ![]()
@Lama Lama píše:
Jinak pokud je tam nějaká spakulace z mé strany mimo zájem děti, tak je to - abych si odfrkla i já, měla čas pro sebe, pak pro ten klid zbraní, protože vidím, jak ty boje žerou energii. A pak asi i krapet skodolibe pomsty Buchte, ať si ho užije se vším všudy co k němu patří, včetně dětí, však si deštného vybrala
no jo, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp ![]()
@DustInTheWind píše:
no jo, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp
No, když ono je to dvojsecny. Když by ji sr.ali už moc, tak zas se to projeví na chování k dětem. Což bych zase nechtěla. Tak spíš navodit lehkou tenzi.
a pak je zas poslat na dovolenou jen bez nich, aby si uvědomila, jakej by bývala mohla mít svatej klid, kdyby bývala byla nenarazila zenace ![]()
@Lama Lama píše:
No, když ono je to dvojsecny. Když by ji sr.ali už moc, tak zas se to projeví na chování k dětem. Což bych zase nechtěla. Tak spíš navodit lehkou tenzi.a pak je zas poslat na dovolenou jen bez nich, aby si uvědomila, jakej by bývala mohla mít svatej klid, kdyby bývala byla nenarazila zenace
skoro mi jí začíná být líto, asi si promyslela, koho přebírá, ale nedomyslela komu
![]()
@DustInTheWind píše:
skoro mi jí začíná být líto, asi si promyslela, koho přebírá, ale nedomyslela komu![]()