Exotická dovolená

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
17.6.16 21:15

Takže ještě dodám, že středozemní je to plus mínus stejné. Tam odpadá letadlo, jeli jsme z Janova, nebo Benátek. Zastávek bylo víc. Většinou ve městech. Takže tam je to spíš o prohlídce měst, nebo řecké ostrovy, taky pěkné. Většinou týden a trochu dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.6.16 21:43
@jenika1 píše:
Takže ještě dodám, že středozemní je to plus mínus stejné. Tam odpadá letadlo, jeli jsme z Janova, nebo Benátek. Zastávek bylo víc. Většinou ve městech. Takže tam je to spíš o prohlídce měst, nebo řecké ostrovy, taky pěkné. Většinou týden a trochu dražší.

Takže do Janova nebo Benátek jedete autem a to pak po dobu plavby parkujete? Nebo jedete busem? Na lodích už nic moc kupovat nemusím, když je tam all inclusive a jiné služby nechci? Co ta večeře v s kapitánem? Musí si muži brát oblek? Přijde mi to nepraktické, zabere místo v kufru a ještě se zmacka. Nestačí slušné látkové kalhoty a košile?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
17.6.16 21:54

Co se týče obleků a šatů, tak některé lodě jsou volnější, některé to vyžadují a to na večeře. Ty můžeš mít bufetové, a nebo restaurace a tam to spol. oblečení. Je to meny o několika chodech s úžasnou obsluhou a nóblesou. Jinak můžeš využít obě varianty. Před pár lety spol. oblečení bylo nutné, teď už je to volnější. Večeři s kapitánem mají většinou ti, co už jedou povícero, nebo soutěž. Parkujeme na parkovišti u přístavu. Poprvé jsme jeli busem, cestovka z Vídně. Jinak platíš veškerý alkohol, míchané nápoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.21 15:11

Ahoj, chtěla bych tuhle diskusi oživit a raději anonymně protože by to byl dárek. Přemýšlím nad nějakým exotickým zájezdem i to nemusí být vyloženě exotický zájezd, třeba nějaké ostrovy u Evropy apod. Co můžete doporučit? Popřípadě doporučení i konkrétního hotelu. Díky moc. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3767
22.4.21 16:13

Tak s dárkem opatrně, záleží na tom, co dotyčný/á upřednosňuje. Jinak pokud nenapíšeš nějaký finanční nástřel, tak se těžko radí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.4.21 16:40

Madeira…nadherny ostrov…4h přímy let, ubytovani jsme byli kousek od hl. m. Funchal…hotel Roca Mar…urcite pujcit auto a projet ostrov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
22.4.21 16:44

Azorske ostrovy, Lofoty..zalezi co uprednostnujes, cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.21 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych tuhle diskusi oživit a raději anonymně protože by to byl dárek. Přemýšlím nad nějakým exotickým zájezdem i to nemusí být vyloženě exotický zájezd, třeba nějaké ostrovy u Evropy apod. Co můžete doporučit? Popřípadě doporučení i konkrétního hotelu. Díky moc. :palec:

Zrovna včera jsem koukala třeba na Dominikánskou republiku nebo Emiráty a ještě si počkám nebo zvážím Evropu.https://www.eximtours.cz/novinky/podminky-vstupu-exotika Dodatečné testování v cílové zemi na vlastní náklady mě otravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
22.4.21 17:49

Madeiru doporučuji, nádherný ostrov, možno půjčit auto, projet ostrov, výstup např. na Pico Ruivo, levády, pokud odpočinek, tak koupání v Atlantiku- nyní ještě studený, písečné pláže jen v Machicu a Calhetě, jinak kamení, ale po žebříku se dá slézt do moře, my byli v Canico u Funchalu v hotelu Four views oasis, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.22 20:36

Ahoj. Já bych chtěla jet semka do Řecka ale lákají mě i Maledivy. Plánuji jet sama, takže mám trošku strach. Jsou Maledivy bezpečné? Nebo i to Řecko? A jak je to s covidem? Budu ráda za tipy :)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario