Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky všem, potrebuji typy, sem vybrakovana ![]()
Jedeme s dětmi na tábor, resim svačinky. neco mít budou, ale vím že to nebude stačit. Mate typy na jídlo které - je do ruky, nerozteka se, nepotřebuje Lednici a není to sladkost? Mě napadají piškoty, tatranky, brumiky, balene oplatky všeho druhu, ale právě nechci furt sladké a nic mě nenapadá…co se vám osvědčilo? ![]()
Klasika - rohlík/kouska/dalamánek se salámem (turistickým apod.) a plátkovým sýrem. Zabalit do folie každý kus zvlášť
Nebo jim můžeš udělat řízky:-)
Nebo nakrájenou zeleninu - mrkev je nejodolnější..
Takhle je to těžké, je rozdíl svačinka pro děti předškolní nebo pro 15-leté puberťáky…
@ivvet úplně si nerozumíme, jedem celá v rodina, potrebuju něco do tašky, co vytáhnu po týdnu pobytu
oni svačinu mít budou, ale je to třeba dílek melounu, a našemu 4 letemu to v létě rozhodně nestačí
@lucenka dobrý typ ![]()
@iiiv píše:
Müslli tyčinky, rýžové chlebíčky, přesnídávky
Ha, muslli tyčky!
Jestli nechceš sladké, tak třeba knuspi nebo jiné nesladké křehké chleby a k tomu třeba luštěninovou pomazánku („paštiky“ ze zdravé výživy), nebo tuňákovou pastu v tubě (ta taky před načnutím nemusí být v chladu), případně třeba konzervu kvalitního tuňáka.
Jsi si jista tím plátkem melounu? Na táboře pro děti se většinou počítá s velkým apetitem
já sebou tahala svačinky a pak zas většinu vezla domů… a myslím, že nebude problém si schovat rohlík od snídaně a dát ho na svačinu ![]()
Rýžové chlebíčky, Flap Jack, kromě ovocných kapsiček dělají i zeleninové, jogurtové, s kaší…
Pak bych vzala s sebou čerstvé ovoce a zeleninu a nakrájela do krabičky.
@Etcetera78 nejdeme s touto partou poprvé a vím jak na mě kluk loni zoufale koukal s půlkou jablka a jedním kukuřičným křupakem…jako jídla bývá D dost, ale svačinky sou slabší..nakonec sem to nějak popytlikovala…všem děkuji ![]()