Tábor s dětmi a svačiny s sebou

8594
13.6.16 07:19

Tábor s dětmi a svačiny s sebou

Ahojky všem, potrebuji typy, sem vybrakovana :roll:

Jedeme s dětmi na tábor, resim svačinky. neco mít budou, ale vím že to nebude stačit. Mate typy na jídlo které - je do ruky, nerozteka se, nepotřebuje Lednici a není to sladkost? Mě napadají piškoty, tatranky, brumiky, balene oplatky všeho druhu, ale právě nechci furt sladké a nic mě nenapadá…co se vám osvědčilo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
13.6.16 07:23

Ovocné kapsičky

• Citovat
  • Upravit
970
13.6.16 07:27

Klasika - rohlík/kouska/dalamánek se salámem (turistickým apod.) a plátkovým sýrem. Zabalit do folie každý kus zvlášť

Nebo jim můžeš udělat řízky:-)

Nebo nakrájenou zeleninu - mrkev je nejodolnější..

Takhle je to těžké, je rozdíl svačinka pro děti předškolní nebo pro 15-leté puberťáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.6.16 07:32

Sušenky, jablka, ovocné kapsičky. sušené ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.6.16 07:34

@ivvet úplně si nerozumíme, jedem celá v rodina, potrebuju něco do tašky, co vytáhnu po týdnu pobytu :) oni svačinu mít budou, ale je to třeba dílek melounu, a našemu 4 letemu to v létě rozhodně nestačí :roll: :mrgreen: @lucenka dobrý typ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.6.16 07:48

Müslli tyčinky, rýžové chlebíčky, přesnídávky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.6.16 07:49
@iiiv píše:
Müslli tyčinky, rýžové chlebíčky, přesnídávky :think:

Ha, muslli tyčky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16267
13.6.16 07:53

Jestli nechceš sladké, tak třeba knuspi nebo jiné nesladké křehké chleby a k tomu třeba luštěninovou pomazánku („paštiky“ ze zdravé výživy), nebo tuňákovou pastu v tubě (ta taky před načnutím nemusí být v chladu), případně třeba konzervu kvalitního tuňáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.6.16 07:59

Jsi si jista tím plátkem melounu? Na táboře pro děti se většinou počítá s velkým apetitem :-D já sebou tahala svačinky a pak zas většinu vezla domů… a myslím, že nebude problém si schovat rohlík od snídaně a dát ho na svačinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.6.16 08:03

Rýžové chlebíčky, Flap Jack, kromě ovocných kapsiček dělají i zeleninové, jogurtové, s kaší…
Pak bych vzala s sebou čerstvé ovoce a zeleninu a nakrájela do krabičky.

• Citovat
  • Upravit
8594
13.6.16 11:34

@Etcetera78 nejdeme s touto partou poprvé a vím jak na mě kluk loni zoufale koukal s půlkou jablka a jedním kukuřičným křupakem…jako jídla bývá D dost, ale svačinky sou slabší..nakonec sem to nějak popytlikovala…všem děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí