Expresní oprava šatů Praha

596
24.10.21 13:46

Expresní oprava šatů Praha

Nevím, kam to zařadit, tak se omlouvám, pokud je toto špatná kategorie.

Potřebovala bych narychlo nechat upravit šaty pro družičku na svatbu - ideálně aby to ve středu bylo hotovo, protoze svatba je v Itálii a musíme tedy ve čtvrtek brzy ráno už vyjíždět, abychom dojeli nějak normálně. Svatební salon dodal šaty později, proto to řešíme až takto na poslední chvíli bohužel.

Máte zkušenosti někdo z Prahy? Nějaký dobrý salon. Chápu, že si budu muset připlatit, to nevadi vůbec. Hledala jsem na internetu a mám nějaké nápady, ale kdyby měl někdo nějaký tip, kde ro udělají fakt do 24 hodin, tak bych byla moc vděčná

Děkuji moc za jakékoliv tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
24.10.21 13:52
@Malaika1234 píše:
Nevím, kam to zařadit, tak se omlouvám, pokud je toto špatná kategorie.

Potřebovala bych narychlo nechat upravit šaty pro družičku na svatbu - ideálně aby to ve středu bylo hotovo, protoze svatba je v Itálii a musíme tedy ve čtvrtek brzy ráno už vyjíždět, abychom dojeli nějak normálně. Svatební salon dodal šaty později, proto to řešíme až takto na poslední chvíli bohužel.

Máte zkušenosti někdo z Prahy? Nějaký dobrý salon. Chápu, že si budu muset připlatit, to nevadi vůbec. Hledala jsem na internetu a mám nějaké nápady, ale kdyby měl někdo nějaký tip, kde ro udělají fakt do 24 hodin, tak bych byla moc vděčná

Děkuji moc za jakékoliv tipy

na Floře měli takový šicí koutek ve 4. patře, jak je jídlo, nechávali jsme si tam zkracovat kalhoty a opravovat zipy a jsou dost rychlé, max. 48 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.10.21 14:36

@welovefashion podívám se, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie