Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„nevstupuj do jedné řeky dvakrát“ toť můj názor.. změň číslo, email atd. A máš klid
Mysli na budoucnost, ne na minulost
![]()
Monny89 píše:
„nevstupuj do jedné řeky dvakrát“ toť můj názor.. změň číslo, email atd. A máš klidMysli na budoucnost, ne na minulost
![]()
Jsem hloupá, protože jsem tohle s ním prožila už jednou. Byl to stejný „konec“, vlastně asi jen pauza, vpluli jsme do toho přesně tam kde jsme skončili, jako by ta pauza nebyla. Pak to bylo krásnější než dřív, mnohem intenzivnější a vše bylo super! A když to bylo fakt moc hezké a poprvé jsem si řekla, že možná doopravdy miluje - tak přišla další pauza. Proč? Ach jo. Máte pravdu. Už ne.
steveka píše:
presne,rozbitej hrnek nedrzi tak jak novej.prd na nej
Jenže mě se stýská. Bylo to i hezký. Nebo si pamatuju jen to hezký? ![]()
no záleží,jaký ten vztah byl a jestli ho opravdu miluješ.že rozbitý hrnek nedrží?my se s přítelem rozešli 6krát a teď už jsme spolu 5 let a čekáme druhé dítko
ale opravdu záleží na okolnostehc a co k tomu člověku cítíš,zatím bych to asi nechla volně být a ono se uvidí
nebo se ho přímo zeptej,co od tebe očekává?
mooona píše:
no záleží,jaký ten vztah byl a jestli ho opravdu miluješ.že rozbitý hrnek nedrží?my se s přítelem rozešli 6krát a teď už jsme spolu 5 let a čekáme druhé dítkoale opravdu záleží na okolnostehc a co k tomu člověku cítíš,zatím bych to asi nechla volně být a ono se uvidí
Miluju, ale to mám pořád tolerovat tohle chování? Neumím si dupnout a vztekat se, to jsem dělala v počátku vztahu a nelíbilo se mu a já pak otupěla a přijímala postupně všechno co on očekával. Bohužel. Pomalu se bojím, že bych udělala cokoliv, aby jsme spolu byli, bojím se, že bych to zase pokazila. A zároveň vůbec nemám chuť s ním být. Žiju spíš vzpomínkama. Chybí mi, ale bojím se nového zklamání.
Ahoj.Já jsem se k bývalému příteli během šesti let vracela čtyřikrát a bylo to pokaždé horší a horší ![]()
Nakonec jsme se zaplat pánbůch definitivně rozešli,ale ve zlém…nedělej stejnou blbost jako já.Pokud je takhle nerozhodnej,nech ho plavat.
No a po pár dnech samoty si mě vyhlídnul úžasnej chlap a jsme spolu skoro 4 roky a máme rok a půl starého chlapečka ![]()
Anonymní píše:steveka píše:Jenže mě se stýská. Bylo to i hezký. Nebo si pamatuju jen to hezký?
presne,rozbitej hrnek nedrzi tak jak novej.prd na nej
Pamatuješ si asi jen to hezký… a bohužel tuto chybu dělá mnoho žen, a pak se diví, že to pokaždé skončí stejně
![]()
Monny89 píše:Anonymní píše:Pamatuješ si asi jen to hezký… a bohužel tuto chybu dělá mnoho žen, a pak se diví, že to pokaždé skončí stejněsteveka píše:Jenže mě se stýská. Bylo to i hezký. Nebo si pamatuju jen to hezký?
presne,rozbitej hrnek nedrzi tak jak novej.prd na nej![]()
Ano, je to pravda, že jsem si pobrečela hodně a pořád si opakovala, co jsem zas provedla a co jsem zas pokazila. Umí se mnou pěkně cvičit. V počátku vztahu když jsem se ještě projevovala jak jsem cítila, tak mi řekl, že si mě převychová k obrazu svému. A obávám se, že se mu to daří. Připadám si jím jak omámená. Vlastně si přeji, aby jsem se tady dočetla, že se ozývá, protože se mu stýská tak jako mě ![]()
Anonymní píše:mooona píše:Miluju, ale to mám pořád tolerovat tohle chování? Neumím si dupnout a vztekat se, to jsem dělala v počátku vztahu a nelíbilo se mu a já pak otupěla a přijímala postupně všechno co on očekával. Bohužel. Pomalu se bojím, že bych udělala cokoliv, aby jsme spolu byli, bojím se, že bych to zase pokazila. A zároveň vůbec nemám chuť s ním být. Žiju spíš vzpomínkama. Chybí mi, ale bojím se nového zklamání.
no záleží,jaký ten vztah byl a jestli ho opravdu miluješ.že rozbitý hrnek nedrží?my se s přítelem rozešli 6krát a teď už jsme spolu 5 let a čekáme druhé dítkoale opravdu záleží na okolnostehc a co k tomu člověku cítíš,zatím bych to asi nechla volně být a ono se uvidí
no právě proto jsem psala že záleží jaký ten vztah byl,mě to z jeho strany přijde jako využívání
pokud máš v sobě byť jen trochu pocit že s ním nemáš chuť být,tak do toho nechoď!to je začátek konce.Budeš muset přestat žít vzpomínkama-sepiš si na papír,pro a proti a podle toho bych se taky rozhodovala
Anonymní píše:Monny89 píše:Ano, je to pravda, že jsem si pobrečela hodně a pořád si opakovala, co jsem zas provedla a co jsem zas pokazila. Umí se mnou pěkně cvičit. V počátku vztahu když jsem se ještě projevovala jak jsem cítila, tak mi řekl, že si mě převychová k obrazu svému. A obávám se, že se mu to daří. Připadám si jím jak omámená. Vlastně si přeji, aby jsem se tady dočetla, že se ozývá, protože se mu stýská tak jako měAnonymní píše:Pamatuješ si asi jen to hezký… a bohužel tuto chybu dělá mnoho žen, a pak se diví, že to pokaždé skončí stejněsteveka píše:Jenže mě se stýská. Bylo to i hezký. Nebo si pamatuju jen to hezký?
tak jestli ti tohle řekl tak utíkej co ti nohy stačí!on nechce rovnoceného partnera,ale otroka který bude skákat jak on píská,fuj je mi z něj blivno a ani ho neznám
mooona píše:Anonymní píše:no právě proto jsem psala že záleží jaký ten vztah byl,mě to z jeho strany přijde jako využívánímooona píše:Miluju, ale to mám pořád tolerovat tohle chování? Neumím si dupnout a vztekat se, to jsem dělala v počátku vztahu a nelíbilo se mu a já pak otupěla a přijímala postupně všechno co on očekával. Bohužel. Pomalu se bojím, že bych udělala cokoliv, aby jsme spolu byli, bojím se, že bych to zase pokazila. A zároveň vůbec nemám chuť s ním být. Žiju spíš vzpomínkama. Chybí mi, ale bojím se nového zklamání.
pokud máš v sobě byť jen trochu pocit že s ním nemáš chuť být,tak do toho nechoď!to je začátek konce.Budeš muset přestat žít vzpomínkama-sepiš si na papír,pro a proti a podle toho bych se taky rozhodovala
On vlastně ani nic nenavrhuje. Tedy chce se vidět, ale ne o samotě, jako dřív, ale někam vyrazit. Ozývá se s touto myšlenkou tak 2× týdně. Zatím odmítám, nebo nereaguji, ale strašně to ve mě hlodá ![]()
Anonymní píše:mooona píše:On vlastně ani nic nenavrhuje. Tedy chce se vidět, ale ne o samotě, jako dřív, ale někam vyrazit. Ozývá se s touto myšlenkou tak 2× týdně. Zatím odmítám, nebo nereaguji, ale strašně to ve mě hlodáAnonymní píše:no právě proto jsem psala že záleží jaký ten vztah byl,mě to z jeho strany přijde jako využívánímooona píše:Miluju, ale to mám pořád tolerovat tohle chování? Neumím si dupnout a vztekat se, to jsem dělala v počátku vztahu a nelíbilo se mu a já pak otupěla a přijímala postupně všechno co on očekával. Bohužel. Pomalu se bojím, že bych udělala cokoliv, aby jsme spolu byli, bojím se, že bych to zase pokazila. A zároveň vůbec nemám chuť s ním být. Žiju spíš vzpomínkama. Chybí mi, ale bojím se nového zklamání.
jak jsi před tím napsala,co ti řekl na začátku o tom převychování tak mám z toho takový pocit,že se ti ozval proto,že čeká,že si tě zase přitáhne,že za nim přijdeš poslušně jako pejsek
nedělej to,myslím že mu dáš ránu tím,že mu napíšeš,že si nepřeješ aby tě kontaktoval,že už to máš uzavřený a že bude lepší se dýl nevidět ![]()
Anonymní píše:Monny89 píše:Ano, je to pravda, že jsem si pobrečela hodně a pořád si opakovala, co jsem zas provedla a co jsem zas pokazila. Umí se mnou pěkně cvičit. V počátku vztahu když jsem se ještě projevovala jak jsem cítila, tak mi řekl, že si mě převychová k obrazu svému. A obávám se, že se mu to daří. Připadám si jím jak omámená. Vlastně si přeji, aby jsem se tady dočetla, že se ozývá, protože se mu stýská tak jako měAnonymní píše:Pamatuješ si asi jen to hezký… a bohužel tuto chybu dělá mnoho žen, a pak se diví, že to pokaždé skončí stejněsteveka píše:Jenže mě se stýská. Bylo to i hezký. Nebo si pamatuju jen to hezký?
Tak to musí být pěknej kretén s prominutím.. mě tohle říct chlap tak mu plivnu do ksichtu
![]()
Pryč od něj… ![]()
Měla jsem přítele, trvalo to asi 2 roky, před nějakou dobou se začal vymlouvat na nedostatek času. Nerozešli jsme se, ale jelikož jsme se přestali stýkat intimně, tak jsem to považovala za konec. V poslední době mě často kontaktuje, volá, píše. Přemýšlím, jestli se mu zastesklo, nebo jestli mě chce jako kamarádku? Je mi hloupé se zeptat. Návrhy žádné nedělá. Mě se občas zasteskne, ale jsem naštvaná kvůli tomu nevyřčenému konci (konec ve stylu „brzy se uvidíme“). Co s tím?