Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dostalo mě to, že chtěl převychovat svou partnerku k obrazu svému. To mi připomíná bejvalýho,kterýmu se nelíbilo jak se oblékám,co poslouchám, co si myslím
Kolikrát jsem se ptala, proč mne tehdy tedy oslovil, když jsem se mu „nelíbila“.Vlastně tak celkově mi připomíná bejvalýho, nejmenuje se Lukáš M.? ![]()
Bohužel i já udělala tu chybu a dvakrát (!)jsem ho vzala zpět. Dnes nechápu, jak dokáže být člověk slepej..Ne slepej, ale BLBEJ ![]()
Zakladatelko, kašli na to! Vím, že to bude chvíli bolet, určitě nešťastnou lásku zažila každá z nás, ale není lepší trápit se chvíli a brzy zapomenout, než ho vzít na milost a trápit se bůhví jak dlouho a buhví kvůli čemu? ![]()
Hodně sil ![]()
Verca182 píše:
Dostalo mě to, že chtěl převychovat svou partnerku k obrazu svému. To mi připomíná bejvalýho,kterýmu se nelíbilo jak se oblékám,co poslouchám, co si myslímKolikrát jsem se ptala, proč mne tehdy tedy oslovil, když jsem se mu „nelíbila“.Vlastně tak celkově mi připomíná bejvalýho, nejmenuje se Lukáš M.?
Bohužel i já udělala tu chybu a dvakrát (!)jsem ho vzala zpět. Dnes nechápu, jak dokáže být člověk slepej..Ne slepej, ale BLBEJ
Zakladatelko, kašli na to! Vím, že to bude chvíli bolet, určitě nešťastnou lásku zažila každá z nás, ale není lepší trápit se chvíli a brzy zapomenout, než ho vzít na milost a trápit se bůhví jak dlouho a buhví kvůli čemu?
Hodně sil
Děkuju moc! Není to lehké, hlava ví, srdce neposlouchá…
Tak jeho kontaktování nepolevilo, dokonce mě přišel i navštívit a ač se mi fakt líbí, tak jsem mu nedovolila vůbec nic
Ani jsem mu neřekla, aby mě nechal, bavila jsem se s ním jako se starým kamarádem, což ho nejspíš vykolejilo
Potom ještě psal, narážky na nás dva a já odepisovala jako že nechápu a nerozumím. Příjde mi, že když mu řeknu na rovinu, jak mě naštval a zklamal, tak mu vlastně potvrdím, že jsem do něj byla zamilovaná, že mi na něm záleželo. A jsem tak naštvaná, že mu tu zbraň do ruky dát nechci. Ať si pěkně láme hlavu, jakto, že jsem tak v pohodě, když jsem přece opuštěná, no ne? ![]()
nekontaktovat, nebavit se.. a hlavne .. hlavne nenavstevovat. Nemyslet si ze to je uz v pohode. Neni.
Cas a energii venovat jinam, jinejm, jinak.
thats all folks ![]()
No, u nás nebyl žádnej konkrétní problém bych řekla…nic závažnýho. Jen jsme byli taková nerozlučná dvojka, všechno a všude spolu a začli jsme si lézt na nervy - klasická ponorka, kdy ti začne vadit, že ten druhý prostě JE…nedokážu to vysvětlit. Ale třikrát jsme měli doma totální itálii kvůli kravině a přestali si jeden druhého vážit a tak místo abysme na vztahu zapracovali, tak jsem to ukončila…
A to, že jistotu nebude mít nikdy, to ten můj ví moc dobře, jen nedokáže překonat strach. Oba jsme z rozvedených rodin a oba chceme pro naše děti, aby vyrůstali v pohodě a hlavně v úplný rodině. Já se toho taky bojím a vím, že hádky jsou a budou, ale už bych to asi řešila jinak, ne hned utéct z bitvy bez boje.