Extrakce (odstranění) osmičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
21.1.18 14:40

Po osmičkách se PN obvykle nedává, ale pokud jsou komplikace při extrakci ev. poextrakční tak to bez toho nejde (např. máme leteckého inženýra, který leze i do nádrží, měl komplikace, tak je jasný, že to bez toho nešlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.1.18 14:42

Ja pokud beru antibiotika, tak jsem doma vzdy. Kazdy ke svemu zdravi holt pristupuje jinak.

@srpen89 píše:
Ty ne, ja jo. Prici se mi zneuzivani neschopenek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.1.18 14:46
@srpen89 píše:
Ty ne, ja jo. Prici se mi zneuzivani neschopenek.

no tak jako žádného doktora netěší vypisovat PN, je to fakt fůra aadministrativy navíc…a nemyslím si, že by se rozdávaly PN na základě žádosti pacienta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.1.18 14:53

Mne tedy tu PN nabidl sam lekar. A ani by me nenapadlo rict, ze ji nechci. Predpokladam, ze vi, co dela.

@Malaga píše:
no tak jako žádného doktora netěší vypisovat PN, je to fakt fůra aadministrativy navíc…a nemyslím si, že by se rozdávaly PN na základě žádosti pacienta…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.1.18 14:59

@Plavuše to bylo k tomu zneužívání PN…PN se na objednávku fakt nedávají…
A souhlasím, že dr snad ví, co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 15:02
@Malaga píše:
@Plavuše to bylo k tomu zneužívání PN…PN se na objednávku fakt nedávají…
A souhlasím, že dr snad ví, co dělá…

Myslíš? Tak to ver, ze jsi uplne mimo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.1.18 15:04

@srpen89 tak to je pak odpovědnost toho lékaře…(taky jsou to jen lidi ;) a že je někdo lékař, ještě neznamená, že je lepší člověk).
U nás se to tak prostě nedělá. PN vystavujeme minimum, ale pokud je pro to důvod, tak jí prostě vystavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.1.18 15:07

@srpen89 a ty se chodíš domlouvat s lékaři na podvodném vystavování PN?

Jinak teda co bych zavedla já, je zákonná povinnost pojišťoven, zaslat svým pojištěncům každoročně výpis výkonů v papírové podobě…Byla by to sice zátěž (finanční + ekologická), ale určitě by se to těm pojišťovnám vrátilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 15:40
@Malaga píše:
@srpen89 a ty se chodíš domlouvat s lékaři na podvodném vystavování PN?Jinak teda co bych zavedla já, je zákonná povinnost pojišťoven, zaslat svým pojištěncům každoročně výpis výkonů v papírové podobě…Byla by to sice zátěž (finanční + ekologická), ale určitě by se to těm pojišťovnám vrátilo…

Ja? :zed: Proc myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.1.18 16:05

@srpen89 jen se zeptala, když o tom tolik víš a píšeš, že jsem úplně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 16:17

@malaga Vim o tom fakt dost. Dost mych pacientu chodi zebrat k doktorovi o neschopenku z nejruznejsich duvodu. Delam v tom uz bezmala 30 let a takovych pacientu byly stovky. A nemusis chodit daleko. Mistni
budouci matky chodi na neschopenku nejlepe hned druhy den po soulozi, nejpozdeji hned pi objeveni 2 carek na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.