Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to je seznamka? Odvaž se, holka. Všechno je jednou poprvé, každý jsme poprvé nervozní. Není to nic neobvyklého, není to nic, z čeho by se mělo střílet. Hlavně klid a uvolni se. ![]()
Hele myslim, ze uplne v pohode. Chlapum se libi stydlivky. Jsou to lovci. Ovsem my lovkyne se moc nelibime, bereme chlapum jejich dovednosti
.
@Anonymní píše:
Jenze ja byvam nervozni nejen po prve.
Zkouselas Guajacuran?
@Anonymní píše:
Jenze ja byvam nervozni nejen po prve.
Klid, musíš odstranit blok a pak to půjde. Kdyby jsi i přesto s tím měla problém, zkus vyhledat psychologa. Není to nic nenormálního, i já za jedním chodím. ![]()
@joy.division.control píše:
Zkouselas Guajacuran?
Ano, ale nic to semnou neudelalo ![]()
@Anonymní píše:
PomoocUz si nevim rady.Mate to nekdo taky tak? Ted momentalne nemam partnera a s moji povahou se obavam, ze ho jentak nesezenu.Jse extremne stydiva. Nedokazu si predstavit, ze bych mela s nekym jit treba a veceri nebo kamkoliv.Hned rudnu a jse nervozni.Dost me to omezuje. Myslite, ze se s tim da neco delat?
Prosim anonym nebo smazat. Stydim se za to.
Diky
A jak zvládáš komunikaci s lidmi v práci při tak extrém, stydlivosti?
@lilith1 píše:
A jak zvládáš komunikaci s lidmi v práci při tak extrém, stydlivosti?
No jak kdy. Nekdy uplne v pohode, jindy taky poblem.Kdyz jdeme na obed nekam, taky jsem ruda. Nevim proc to tak mam, ale nekde jsem cetla, ze je tohle problem u hodne citlivych lidi, coz by na me sedelo.
Pomooc
Uz si nevim rady.Mate to nekdo taky tak? Ted momentalne nemam partnera a s moji povahou se obavam, ze ho jentak nesezenu.Jse extremne stydiva. Nedokazu si predstavit, ze bych mela s nekym jit treba a veceri nebo kamkoliv.Hned rudnu a jse nervozni.Dost me to omezuje. Myslite, ze se s tim da neco delat?
Prosim anonym nebo smazat. Stydim se za to.
Diky