Facebook - přidávání fotek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
24.10.13 21:58

Facebook přidávání fotek

Prosím o radu ohledně Facebooku. Přidávám fotky, ale vždy když jich přidám více, tak se mi to v mém profilu ukáže po jednotlivých fotkách a ne že např. 3 fotky byly přidány do toho a toho alba. Prostě se všechny ukáži po jedné pod sebou, snad mě chápete. Prosím, nevíte někdo čím to je? Nedávám fotky pravidelně, tak nevím. Děkuji předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
24.10.13 22:04

Můžeš poslat print screen? Já tomu nějak nerozumím. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
55
24.10.13 22:10

Potřebuji, když vkládám fotky, aby se mi objevilo:
přidal(a) nové fotky (6) do alba… a byl tam náhled těch fotek.
Jenže mně se objeví třeba 5 fotek zvlášť pod sebou jako bych přidávala každou fotku zvlášť, nevím, jestli to píši srozumitelně.

Příspěvek upraven 24.10.13 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.13 22:11

Print screen dělat raději nechci, snad chápeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.10.13 22:13

No citlivé údaje i obsah fotek se dají začmárat :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
24.10.13 22:14

Ale už to chápu. Mně to dělá taky. To bude asi facebookem a ne tebou :-)

• Citovat
  • Upravit
55
24.10.13 22:16

Super :potlesk:, že si mě pochopila. Jenže když kouknu na ostatní, když přidávají fotky, tak se jim to pěkně řadí do alba a já vidím jen náhled, ale u mě to je vždy jednotlivě :zed: a nechápu proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.10.13 22:36

@Andrea2610 a dáváš to do alba, nebo jen jako foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.10.13 22:42

@EvaG dávám to do alba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.10.13 23:04

To by chtělo vidět jak, protože u alba si můžeš zvolit, která fotka bude první atd. Nevím musela bych fakt vidět. Mě jediné co se takto ukazuje jsou fotky z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
24.10.13 23:10

Musí se to dát do alba, klikneš na svoje jméno a na svém profilu máš: stav, fotka, místo, životní událost. Klikneš na fotka a objeví se: nahrát fotky/video a vytvořit album tam dáš fotku a neodešleš ale dáš dole nahrát další fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.10.13 15:01

@natyber to je přesně ono :potlesk:, jak chci, aby se to ukazovalo, zkoušela jsem to, ale nevím, jak to přidat do určitého alba, žádnou možnost jsem nenašla. A pokud to přidám přes album, tak se mi to už objeví opět jednotlivě. Já se z toho picnu, to jsou starosti, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
26.10.13 20:27

@Andrea2610 :think: :think: nevím asi přesně co myslíš, musela bych to vidět :think: já když chci dát víc fotek tak to udělám tak jak jsem psala prve, potom to album můžu ještě nějak pojmenovat a dám sdílet, no a na stránce se mi ukáže že jsem přidala nové album a v něm jsou ty fotky, jestli jde dávat další fotky do již vytvořeného alba tak to nevím to jsem nezkoušela, vždycky vytvořím nové ;) jsem ti asi moc nepomohla :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
5.1.14 21:02

Holky, poradite jak nahrat fotku z tabletu na facebook? Musim mit fotku v tabletu ulozenou nebo to jde hodit primo na facebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
31.1.14 16:09

Nevíte někdo, zda jde, aby se mi fotky, které vkládám do už stávajícího alba řadily tak, aby ty nejnovější byly vždy na začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák