Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu ohledně Facebooku. Přidávám fotky, ale vždy když jich přidám více, tak se mi to v mém profilu ukáže po jednotlivých fotkách a ne že např. 3 fotky byly přidány do toho a toho alba. Prostě se všechny ukáži po jedné pod sebou, snad mě chápete. Prosím, nevíte někdo čím to je? Nedávám fotky pravidelně, tak nevím. Děkuji předem za rady.
Potřebuji, když vkládám fotky, aby se mi objevilo:
přidal(a) nové fotky (6) do alba… a byl tam náhled těch fotek.
Jenže mně se objeví třeba 5 fotek zvlášť pod sebou jako bych přidávala každou fotku zvlášť, nevím, jestli to píši srozumitelně.
Příspěvek upraven 24.10.13 v 22:14
Ale už to chápu. Mně to dělá taky. To bude asi facebookem a ne tebou ![]()
Super
, že si mě pochopila. Jenže když kouknu na ostatní, když přidávají fotky, tak se jim to pěkně řadí do alba a já vidím jen náhled, ale u mě to je vždy jednotlivě
a nechápu proč.
To by chtělo vidět jak, protože u alba si můžeš zvolit, která fotka bude první atd. Nevím musela bych fakt vidět. Mě jediné co se takto ukazuje jsou fotky z mobilu.
Musí se to dát do alba, klikneš na svoje jméno a na svém profilu máš: stav, fotka, místo, životní událost. Klikneš na fotka a objeví se: nahrát fotky/video a vytvořit album tam dáš fotku a neodešleš ale dáš dole nahrát další fotky ![]()
@natyber to je přesně ono
, jak chci, aby se to ukazovalo, zkoušela jsem to, ale nevím, jak to přidat do určitého alba, žádnou možnost jsem nenašla. A pokud to přidám přes album, tak se mi to už objeví opět jednotlivě. Já se z toho picnu, to jsou starosti, co? ![]()
@Andrea2610
nevím asi přesně co myslíš, musela bych to vidět
já když chci dát víc fotek tak to udělám tak jak jsem psala prve, potom to album můžu ještě nějak pojmenovat a dám sdílet, no a na stránce se mi ukáže že jsem přidala nové album a v něm jsou ty fotky, jestli jde dávat další fotky do již vytvořeného alba tak to nevím to jsem nezkoušela, vždycky vytvořím nové
jsem ti asi moc nepomohla
![]()
Holky, poradite jak nahrat fotku z tabletu na facebook? Musim mit fotku v tabletu ulozenou nebo to jde hodit primo na facebook?
Nevíte někdo, zda jde, aby se mi fotky, které vkládám do už stávajícího alba řadily tak, aby ty nejnovější byly vždy na začátku?