Od kolika let mobil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
722
22.10.13 08:48

Od kolika let mobila ?

Ahojte mám dceru v druhé třídě, už od začátku první třídy si moc přeje mobilní telefon. Je pravda, že plno jejích kamarádek už ho nosí. Já sama jsem názoru, že nemusí mít všechno a hned a že si musí taky zasloužit. Teď když už sama někdy chodí do kroužku a ráda bych ji po telefonu zkontrolovala, domluvila jsem se s ní, že jí ho pořídím za dobré známky na konci školního roku. Zajímalo by mě to máte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.10.13 08:52

Já jsem pro, právě kvůli bezpečnosti a i mému klidu. Zasloužit si může kredit, ale mobil je v dnešní době řekla bych už samozřejmostí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.10.13 08:53

Ahoj,

tak dcera je v prní a mobil jsme jí pořídili (dostala k narozkám),protože dojíždí autobusem a takhle mě prozvoní když dorazí do školy. Abych řekla pravdu, je to spíš pro můj klid na duši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
22.10.13 08:54

Nemyslim si, ze je mobil v dnesni dobe rozmazlovani. Presne z duvodu moznosti ujistit se, ze je dite v poradku ho planuju dceri poridit, az zacne travit cas sama, ale jeho pouzivani bude mit svoje pevny pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.10.13 08:55
@Sibyla0 píše:
Já jsem pro, právě kvůli bezpečnosti a i mému klidu. Zasloužit si může kredit, ale mobil je v dnešní době řekla bych už samozřejmostí..

A kdyz si nezaslouzi kredit, tudiz ho nema, tak na co ji pak ten mobil je? Kdyz se ji neco stane, tak ma pockat, az ji nekdo zavola, pac sama volat nemuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Kamarádčina dcera ho dostala teď, na začátku třetí třídy - vyzvedává mladší ségru ze školky a mamka je potřebuje koordinovat :mrgreen: Dostala ten nejstarší mobil, jaký doma našli - jen na telefonování, žádné ptákoviny (holka je nadšená, jen aby si někdo nemyslel ;) )

Za sebe bych mobil dala, když je k tomu důvod - dítě chodí někam samo, je potřeba zkontrolovat, zavolat. Což u vás je, takže bych koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Nevlastní dcera ho taky měla, co začala sama někam jezdit/chodit. Takže jo, já bych ho pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.10.13 08:56
@_BBQ_s píše:
A kdyz si nezaslouzi kredit, tudiz ho nema, tak na co ji pak ten mobil je? Kdyz se ji neco stane, tak ma pockat, az ji nekdo zavola, pac sama volat nemuze? :think:

Nejde to tak nastavit, že může některé číslo prozvonit i bez kreditu? Mám dojem, že jsem o tom slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.10.13 08:59

@_BBQ_s jen teoretizuju :mrgreen: Ale tak se dají aspoň posílat SOSky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.10.13 09:00

@Angua to nevím, ale určitě SOSky a prozvonění do určité doby funguje. Ale u různých operátorů je to různě omezené. Já bych jí stejně jako správná hysterická matka volala pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.10.13 09:03

@juchinka Muj nejstarsi ho dostal na konci prvni tridy za vysvedceni, ale pouzivat ho zacal poradne az ted, ve ctvrty, protoze uz jezdi do skoly sam se segrou. Doted v podstate treba nebyl a ve skole ho nesmeji mit zapnuty. Navic teda nema dotykac, mne se tyhle veci u deti docela prici, kam se clovek podiva, tam decko s dotykacem v ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.10.13 09:05
@Sibyla0 píše:
@_BBQ_s jen teoretizuju :mrgreen: Ale tak se dají aspoň posílat SOSky.

Ja jen myslim, ze je lepsi se dovolat nez posilat Sosku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.10.13 09:09

Máme v plánu ho dceři pořídit v první třídě na Vánoce nebo za vysvědčení.
Jestli to půjde, tak si to dám pod svůj nebo manželův paušál a přiškrtíme to tak, aby měla limit 200,– měs. to jí bohatě musí stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.10.13 09:10

Právě, že kamarádky dcera je ve 4 třídě a ještě nemá. To už mě přijde docela pozdě. Manžel byl názoru že vhodná doba je až tak ve třetí třídě, ale teď začínáme poznávat, že bych si ji někdy ráda zkontrolovala, ale těch situací není zase tak moc, protože jsem doma na mateřský. Má to slíbený na konci roku, ať se má holka na co těšit a snažit ve škole. Kdybi holka měla dojíždět, to bych jí dala hned při nástupu do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.10.13 09:11

Dotykáč bych určitě nepořizovala, myslím, že takové děcko by si s tím ani pořádně nevědělo rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák