Excel a prezentace PowerPoint - rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
21.10.13 21:37

Excel a prezentace PowerPoint - rady

Potřebovala bych poradit.
EXCEL: Udělala jsem si barevnou tabulku s grafem v excellu, ale když dám náhled tak je vše černobílé?!?! nechápu proč…

POWER POINT: udělala jsem si několik slidu a na první a prostřední jsem si dala hudbu. Když jsem si chtěla vytvořit prezentaci - automatické prohlížení dle časování tak se mi to seklo hned na prvním slidu s hudbou a neposune se to. Pokud hudbu ostraním tak to jde :think:

Děkuji pokud mi tady pomůžete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3Lu
14272
21.10.13 21:41

Excel - nemas nastaveni tisku v odstinech sedi? Power point - a s jinou hudbou to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.10.13 21:46

Ad Excel: máš nejspíš nastavený černobílý tisk, náhled zobrazuje to jak bude vypadat vytištěný dokument. Mrkni tedy na nastavení tiskárny.
S Power Pointem bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.10.13 21:46

Excel - nemas nastaveni tisku v odstinech sedi? Power point - a s jinou hudbou to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
21.10.13 21:50

A co zkusit ten PowerPoint bez časování přechodu? Proste jednotlivé slidy odklikavat ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.10.13 21:51

Tak nastavení černobílého tisku nemám.

Power Point jdu zkusit s jinou hudbou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.10.13 21:51

Ahoj, myslim, ze ten hudebni soubor bude pro PPT moc velky. Zkus to s necim mensim. Obecne je hudba a PPT zlo. Ja PPT umim myslim dobre a jako prvni radu vsem rikam, at v nem nic nedelaji. To jsi asi slyset necgtela, vid? Jestli je to na fotoprezentaci, nepomohla by Picasa? Je od Googlu a zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.10.13 21:53

Plus me napada, ze soubor prezentace a ten hudebni soubor by meli byt ve stejne slozce (na stejnem miste v PC)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.10.13 21:55

Tak jsem zkoušela vložit jinou hudbu a je to to stejné. Neposune se to na další slide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.10.13 22:07

Tak pokud dám posunování na další slide ručně tak přejdu na další ale skončí hudba - jde nastavit aby hudba stále hrála?
Pokud to mám s časováním tak to prostě nejde dál… :cert:
Je to úkol do škole, zadání prezentace - přechody mezi snímky + hudba na pozadí + vyzkoušet časování + atd. :evil:
Hudbu mám ve stejné složce jako prezentaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
22.10.13 19:38

Podle mě tam musíš nastavit efekt hudby na všech snímcích a nějak tam půjde nastavit, že hudba bude plynule hrát a snímky poběží. ale prakticky neporadím, nepoužívám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 15:52

Pro všechny, kteří tápou nejen co se týče samotné tvorby slajdů a chtějí připravovat prezentace, které budou pro publikum zajímavé (nejen vizuálně), doporučuji knihu svého kolegy Marka: www.odprezentuj.cz/kniha/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák