Notebook Fisher price

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.10.13 13:03

Notebook Fisher price

Holky, vybiram prckovi darek na Vanoce a vcera jsem nahodne nasla na internetu notebook Fisher Price. Nemate nahodou doma, jestli se vyplati vubec kupovat? A nebo radsi stolecek Fisher price? Nejak nemuzu rozhodnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
20.10.13 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.10.13 13:13

Malej ho má. Zpočátku to byla velká hitovka, ale jako každá jiná hračka, časem omrzel :nevim: Jinak se domnívám, že to je dobrá hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 13:16

@sara1000 Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 13:21

@LadyLada Libi se mi ze ho muze brat i na cestovani do auta.Ma rad svitici i hrajici hracky tak snad to uspeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.10.13 13:23

Mame a doporucuji. Zpusob hry s nim se meni s vekem. Je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.10.13 13:24

Tak vtom pripade ych ho doporucila.Je to jedna z mala hracek, ktera u nas vydrzela, jak zachazeni, tak v oblibe :).
Dcerce jsme ho kupovali k Vanocum, kdyz ji bylo 18mesicu.
Okamzite si ho oblibila a hraje si s nim i dnes ve 3,5letech. Dokonce uz si sama zpiva jeho pisnicky, jak v cestine, tak anglictine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
20.10.13 13:27

@irenakovarova My ho máme, prcek ho dostal k 1. narozeninám. Zpočátku se mu líbila ta otáčecí kulička a zvuky, postupně se naučil mačkat tlačítka. Hraje si s ním pořád (aktuálně 25 měsíců). Jinak si s ním u nás hrála ráda i starší (skoro tříletá) holčička, která už mluvila- opakovala ráda čísla, ukazovala barvy, které jsme jí říkaly. Myslím, že je to super hračka, která se neokouká za pár dní, i když samozřejmě záleží na dítku.
Za nás můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 13:44

@sara1000 My jsme taky uz vetsi ma 19mes. vsechno rozumi tak proto me napadlo ze by pomalu ho ucila pismenka. Jenom jsem chtela zjistit zkusenosti ostatnich jestli to nejsou zbytecne vyhozeny penize protoze hracek ma plno ani ulozne boxy uz nam nestaci.Tak vam dekuji za odpovedi uz jsem rozhodnuta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
20.10.13 15:46

Malý ho dostal minulý rok k vánocům, bylo mu 8 měsíců. Notebook se mu líbil, ale sám si s ním začal hrát až teď. Jinak jsme mu ho předtím pouštěli my písničky a to se mu taky líbilo. Takže za nás sklízí úspěch pořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák