Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nic
Buď že jste v podobné situaci nebo že máte společný koníček… nebo třeba i jen společný plán na někdy ![]()
@Seizdra ve kterém obchodě se kupuje ta vtipná kaše, kterou se láduješ den co den???
![]()
@Vermion píše:
@Seizdra ve kterém obchodě se kupuje ta vtipná kaše, kterou se láduješ den co den???![]()
Já?
Jsem nenapravitelnej realista a vážnej člověk ![]()
Díky holky
Já tohle slovní spojení právě ještě neslyšela tak vůbec nevím co to má být
Moc vám děkuji za objasnění ![]()
Já to taky ještě neslyšela, a to neznamená, že bych se ptala anonymně. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym a za asi hloupé téma, ale chci se zeptat na váš názor, prosím.
Co byste si představily pod tím, když vám kamarád (známe se cca půl rok) napíše v SMS „ahoj má drahá kamarádko ve zbrani“.
Děkuju
A nepracujete třeba u policie, nebo u armády?
Kamarád ve zbrani = spolubojovník, takže tím asi myslí, že máte nějaký společný zájem, cíl, společný plán… (to musíš vědět ty) a chtěl být v pozdravu vtipný. Nic víc v tom nehledej, sprosťárna to žádná není, neboj ![]()
Že jste na jedné lodi, v jednom týmu, táhnete za jeden provaz, případně jste jedna duše, jedno tělo, ovšem bez toho sexuálního podtextu.
Nesbíráte třeba oba nálepky z Billy, nebo tak něco?
@Kassy píše:
Kamarád ve zbrani = spolubojovník, takže tím asi myslí, že máte nějaký společný zájem, cíl, společný plán… (to musíš vědět ty) a chtěl být v pozdravu vtipný. Nic víc v tom nehledej, sprosťárna to žádná není, neboj
Nebo jsi chtěla slyšet, že to sprosťárna je? ![]()
Asi styri roky som v ramci postpuberty neoslovovala kamosov inak nez „cau lasko“
![]()
Možná je to hláška z nějakého filmu. Já občas lidem říkám „můj černobílý příteli“ (hláška z Madagaskaru) a opravdu tím nemyslím nic rasistického
Ale přítel ve zbrani je docela obecná fráze, takže nic divného ani „meziřádkového“ ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym a za asi hloupé téma, ale chci se zeptat na váš názor, prosím.
Co byste si představily pod tím, když vám kamarád (známe se cca půl rok) napíše v SMS „ahoj má drahá kamarádko ve zbrani“.
Děkuju