Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jé, to se ti sem přifařím, to by mě taky zajímalo, nějaký tip, který by byl dobrý a nestál by majlant. Neorientuju se. Ale ty levný prostě důvěru nevzbuzují ![]()
Jé holky to si nevyberete… koupila jsem si lenovo, protože mi bylo řečeno, že je to dobrá značka, v úterý jsem ho nastartovala a ve čtvrtek odpo už nefungoval, takže půjde na reklamaci
a nejlevnější teda nebyl ![]()
Za sebe muzu doprucit ipad. Mam ipad 3.generace, 16Gb wifi verzi. Pouzivam ho denne rok a pul a nikdy zadny problem, neseka se, nepada, maximalni spokojenost. Baterka taky drzi, ted naposledy jsem nabijela po 14ti hodinach provozu. Ale zalezi, kolik do toho chces investovat…
@Kaja-kaja píše:
Ahoj
CHtěla bych se zeptat zda má někdo tablet My audio nebo My tab?(konkrétně tento )
Jak jste s ním spokojení??Kupuji jako dárek a uvažuji který z těchto dvou?
Děkuji za odpovědi![]()
můj brácha má My audio, a na bežné používánímu to stačí
Asus transformer 2 v 1 ale cenově nekde jinde 2v 1 protoze ho mam i s odnímatelnou klávesnicí ![]()
Sencor PC 6000,– ale uz bych ho nebrala…jako na hry super, ale seka se internet, mnzel ma iphone telefon a ma ho kvalitnejsi, jak ten tablet, takze IPAD urcite!
Na co je komu tablet se 7palcovou uhloprickou nechapu… na tom se teda internet prohlizet neda…
Dobrý den, také přemýšlím o pořízení nějakého takového přístroje
) jen bohužel nevím jakého.. Potřebuju aby se na něm dalo psát (nejlépe s klávesnicí), pracovat v excelu, internet. Jen něco na uživatelské urovni.. Říkala jsem si, že by byl dobrý tablet s klávesnicí, ale nevím jestli na excelovské tabulky a internet (bez sekání) stačí. Můžete mi prosím napsat své názory?? Díky
Vetřu se s dotazem.
Na Vánoce plánujeme koupit Ipad jako dárek pro rodinu. Který byste doporučily, moc se v tom nevyznám.
@Lulucie píše:
Dobrý den, také přemýšlím o pořízení nějakého takového přístroje) jen bohužel nevím jakého.. Potřebuju aby se na něm dalo psát (nejlépe s klávesnicí), pracovat v excelu, internet. Jen něco na uživatelské urovni.. Říkala jsem si, že by byl dobrý tablet s klávesnicí, ale nevím jestli na excelovské tabulky a internet (bez sekání) stačí. Můžete mi prosím napsat své názory?? Díky
Jak už jsem psala výše, mám ipad i s klávesnicí. Vše funguje výborně, tablet se za celou dobu provozu (mám ho od června 2012) ani jednou nesekl. Používám ho denně, baterka je stále výborná. Od té doby, co ho mám, prakticky nepoužívám notebook. Plně mi ho nahradí. Co se týče excelu (případně wordu), řeší to aplikace Numbers a Pages. Jestli nejsou finance problém, určitě ho můžu doporučit.
@colafit píše:
Vetřu se s dotazem.Na Vánoce plánujeme koupit Ipad jako dárek pro rodinu. Který byste doporučily, moc se v tom nevyznám.
Tak ani ne před měsícem představil Apple nové iPady - iPpad Air a iPad mini. Mně osobně už se ten mini zdá moc malý. iPad Air jsem měla v ruce a je to vážně bomba. Co se ale mně týče, mám ještě pořád iPad 3.generace a zatím neplánuju pořizovat nový. Mám 16Gb wifi verzi a úplně mi to stačí. Ale záleží na co to chceš - kolik tam obdarovaný bude mít fotek, hudbny, filmů… Mně osobně přijde, že tam toho mám celkem dost a pořád nějaké místo zbývá. Pak je ještě rozdíl mezi wifi a 3g verzí. S wifi verzí se k internetu připojíš jen přes wifi síť. S 3g verzí se připojíš přes wifi, dál máš potom možnost vložit datovou sim kartu a frčet přes operátora. Takže záleží, co preferuješ. Mně stačí ta wifi verze. Z 90% jsem v dosahu nějaké wifi. A když náhodou ne, řeším to wifi routerem. Ale to už je trochu mimo tvou původní otázku. Snad moje odpověď aspoň trochu pomůže. ![]()
@katty89 díky moc, z toho, co píšeš by mi stačila ta verze, co máš ty. Díky moc.
Podle recenzí uživalé píšou, že té nízké ceně odpovídá kvalita. Já s ním teda zkušenost nemám, ale už od té ceny by se odvíjelo to, že bych ho nechtěla. (Mám-li být upřímná). Záleží, pro koho to chceš a na co to obdarovaný bude používat.