Jaký tablet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
8.11.13 18:12
@Lulucie píše:
No možnosti nic moc, ale díky.

chlap ma Sony Xperia Z a je taky moc spokojeny, ale cenove je to podobne s iPadem, takze ti to asi moc nepomuze.. osobne bych se nesnazila moc usetrit, nemuselo by se to vyplatit.. zkus si projit nejaky recenze, treba najdes neco dobryho pomer cena/vykon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
10.11.13 11:05

Sdílení internetu.

Taky uvažuji O Ipadu Air.Ale jen verzi 16GB a wifi. Internet si sdílím z telefonu když jsem mimo wifi.12.290 ho mají v Elektrovordu

• Citovat
  • Upravit
6661
10.11.13 14:25

Nekupuj ho v Elektroworldu, objednej ho přímo u Applu. Cena je jasně daná, Apple vždy stanovuje pevnou cenu, nižší nikde nenajdeš. Apple má i svoje prodejny Apple nebo iStyle. Ale my nakupujeme na www.apple.cz . Funguje to rychle a bezchybně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
10.11.13 14:48
@bartsch píše:
Nekupuj ho v Elektroworldu, objednej ho přímo u Applu. Cena je jasně daná, Apple vždy stanovuje pevnou cenu, nižší nikde nenajdeš. Apple má i svoje prodejny Apple nebo iStyle. Ale my nakupujeme na www.apple.cz . Funguje to rychle a bezchybně ;)

Asi ano, cena je stejná. Ale teď jsem začal uvažovat, jestli nemám koupit verzi 32 GB. Mám doma Ipad mini 16GB a bohatě mi to stačí. Pořád mám aspoň 3GB volnýho prostoru.Ale Ipady s retinou prý sežerou více prostoru.

• Citovat
  • Upravit
6661
10.11.13 15:28
@bagio píše:
Asi ano, cena je stejná. Ale teď jsem začal uvažovat, jestli nemám koupit verzi 32 GB. Mám doma Ipad mini 16GB a bohatě mi to stačí. Pořád mám aspoň 3GB volnýho prostoru.Ale Ipady s retinou prý sežerou více prostoru.

My jsme včera s manželem zase vedli diskuzi, jestli 16 nebo 32 GB. Přiklonili jsme se k těm 16 GB. Trvale tam toho tolik nepotřebujeme mít uloženého. Máme externí uložiště a přes iTunes není problém nahrát, co je aktuálně třeba. Navíc používám už teď iCloud pro iPhone, takže je výhodnější ho používat jako externí uložiště pro fotky i filmy i v iPadu :think: No, možná budeme dnes večer objednávat, tak uvidím, jestli u těch 16 zůstaneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
10.11.13 16:05

Teď jsem koukal na iStyle prodejny a nemají ho skladem, jen na rezervaci. Takže asi vemu co budou mít v Ekektrowordu na Zličíně. Vím, že 16GB verzy tam mají

• Citovat
  • Upravit
6661
10.11.13 17:46

Jojo, ráno ještě na apple.cz bylo do 24 hodin a teď už 5-10 dnů, rozjelo se to ;) My objednáme na apple.cz, nespěcháme na to tolik ;) Tak ať je koupě OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
10.11.13 18:22
@bartsch píše:
Jojo, ráno ještě na apple.cz bylo do 24 hodin a teď už 5-10 dnů, rozjelo se to ;) My objednáme na apple.cz, nespěcháme na to tolik ;) Tak ať je koupě OK :kytka:

Díky, já bývám strašně nedočkavý :-)))

• Citovat
  • Upravit
84
13.11.13 13:38

A nahodou nemůže mi někdo poradit, jaky Tablet s GPS v jednom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
13.11.13 15:50
@bagio píše:
Díky, já bývám strašně nedočkavý :-)))

Tak nakonec koupen v Datartu 16GB.Je supééééééééééééééééééééér :D

• Citovat
  • Upravit
6661
13.11.13 18:07
@bagio píše:
Tak nakonec koupen v Datartu 16GB.Je supééééééééééééééééééééér :D
:kytka: Jeee, prima :) Tak my jsme se ještě k objednání nedostali, až dnes :mrgreen: Už se těším :mrgreen: Ale k dodání bude za 1 - 2 týdny :think:… no, účelem je stihnout Ježíška a to bude ;) Tak ať slouží :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagio
13.11.13 18:09
@bartsch píše: :kytka: Jeee, prima :) Tak my jsme se ještě k objednání nedostali, až dnes :mrgreen: Už se těším :mrgreen: Ale k dodání bude za 1 - 2 týdny :think:… no, účelem je stihnout Ježíška a to bude ;) Tak ať slouží :kytka:

To bude krásný Ježíšek :-) Děkuji a přeji to samé :-)

• Citovat
  • Upravit
19.11.14 13:23

Ahoj,
chtěla bych kupovat tablet a rozmýšlím se mezi ipad mini retina 16 gb nebo 32gb, poté Lenovo Yoga 10 FHD. Tablet by využíval syn na gymnáziu, popř. doma učení a na internet. Který z nich je nejlěpí?

P. S nebude na hry, protože je nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
30.8.15 13:35

Ahoj,
obnovuji diskuzi. Chtěla bych poradit ohledně tabletu. Chtěla bych nějaký do školy + na volný čas. Hlavně na čtení pdf dokumentů (nechci tahat ntb), nějaké app, brouzdání na netu atd.
Jaké značky jsou dobré a kterým se vyhnout?
Případně, co vyžadovat, jak velké úložiště?

Děkuji za rady

Dodatek - mám v merku tyto dva
http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#…
http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#…

Myslíte, že je to dobrá volba?

• Citovat
  • Upravit
746
31.8.15 17:39

@blabla123 jee přesně tyhle dva mám taky vyhlídnuté, tak snad někdo poradí :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák