Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lulucie píše:
Dobrý den, také přemýšlím o pořízení nějakého takového přístroje) jen bohužel nevím jakého.. Potřebuju aby se na něm dalo psát (nejlépe s klávesnicí), pracovat v excelu, internet. Jen něco na uživatelské urovni.. Říkala jsem si, že by byl dobrý tablet s klávesnicí, ale nevím jestli na excelovské tabulky a internet (bez sekání) stačí. Můžete mi prosím napsat své názory?? Díky
pokud chce vylozene excel (ne „nahradni programy“) a klavesnici, tak je lepsi treba tablet Iconia od Aceru s Windows a pripojnou klavesnici. ovsem zalezi, jake jsou financni moznosti.
@colafit akorát teda koukám, že ta 3g verze se teď jmenuje wifi+cellular.
Ale je to to samý.
@katty89 my mame jeste ten starsi ipad a jsem 100% spokojena, vlastne co ho mam, tak ani nechodim na PC, takze muzu komukoliv doporucit
vyssi verze bude samo jeste o dost lepsi, investice se urcite vyplati ![]()
Tak tchán má iPad 2 a naprostá spokojenost a musím se přiznat, že od Ježíška si chceme nadělit iPad Air
Už se na něj těším
Jen přemýšlíme, jestli 16 GB nebo 32 GB, podle mě stačí těch 16 GB (manžel pořád váhá), protože můžeme v případě potřeby použít externí úložiště. A my tedy potřebujeme Cellular, doma máme svou domácí WiFi, ale použití je i mimo domov. iOS7 už mám vyzkoušený na svém iPhonu a jsem s ním moc spokojená.
@bartsch píše:![]()
hned jsem si vzpomnela
nekdy by to zas chtelo online panaka
![]()
@bartsch píše:
Tak tchán má iPad 2 a naprostá spokojenost a musím se přiznat, že od Ježíška si chceme nadělit iPad AirUž se na něj těším
Jen přemýšlíme, jestli 16 GB nebo 32 GB, podle mě stačí těch 16 GB (manžel pořád váhá), protože můžeme v případě potřeby použít externí úložiště. A my tedy potřebujeme Cellular, doma máme svou domácí WiFi, ale použití je i mimo domov. iOS7 už mám vyzkoušený na svém iPhonu a jsem s ním moc spokojená.
Jak říkám, mně úplně stačí ta 16Gb verze. Mám tam především filmy a knížky, protože hudbu mám zase v iPhonu. A opravdu nemám pocit, že bych toho tam měla málo. Navíc když se na nějaký film podívám, většinou ho vyhodím a dám si tam zase něco jiného. Nepotřebuju tam sušit tisíce filmů. A iCloud to taky jistí. Jinak k té cellular verzi - mám jen wifi verzi a na cestách to řeším wifi routerem. Já ho mám od O2 za 1kč, jinak stojí myslím 1999Kč. A datovou sim k tomu vždy koupím na aukru, tři měsíce internetu + 1 týden mě tak vyjdou na cca 200Kč (za celé ty tři měsíce). FUP 100Mb denně. Zrušila jsem si i internetový tarif na mobil. Tohle mi plně dostačuje a cena je více než zajímavá.
@jane-e píše:
hned jsem si vzpomnelanekdy by to zas chtelo online panaka
![]()
No jo, taková virtuální pařba… ale povedla se
My jsme teď zásobení ovocným sadem ![]()
@katty89 Taky si myslím, že 16 GB stačí. Ale Cellular ano, z hlediska uživatelského, je pak používání komfortnější. V mobilu internet neřeším, tarif mi platí zaměstnavatel a data mám bez omezení. No, už aby byly Vánoce ![]()
Díky za odpověď. Ty finance trošku problém jsou, ale je mi jasný, že když chci aby to trošku fungovalo, tak to nemůže být zadarmo
.. Ale díky za doporučení.
@Lulucie píše:
Díky za odpověď. Ty finance trošku problém jsou, ale je mi jasný, že když chci aby to trošku fungovalo, tak to nemůže být zadarmo.. Ale díky za doporučení.
Co jsem tak načetla, tak platí přímá úměra mezi cenou a kvalitou.
@bartsch píše:
No jo, taková virtuální pařba… ale povedla seMy jsme teď zásobení ovocným sadem
@Lulucie píše:
No možnosti nic moc, ale díky.
chlap ma Sony Xperia Z a je taky moc spokojeny, ale cenove je to podobne s iPadem, takze ti to asi moc nepomuze.. osobne bych se nesnazila moc usetrit, nemuselo by se to vyplatit.. zkus si projit nejaky recenze, treba najdes neco dobryho pomer cena/vykon