Jaký tablet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
8.11.13 12:42
@Lulucie píše:
Dobrý den, také přemýšlím o pořízení nějakého takového přístroje :o) jen bohužel nevím jakého.. Potřebuju aby se na něm dalo psát (nejlépe s klávesnicí), pracovat v excelu, internet. Jen něco na uživatelské urovni.. Říkala jsem si, že by byl dobrý tablet s klávesnicí, ale nevím jestli na excelovské tabulky a internet (bez sekání) stačí. Můžete mi prosím napsat své názory?? Díky

pokud chce vylozene excel (ne „nahradni programy“) a klavesnici, tak je lepsi treba tablet Iconia od Aceru s Windows a pripojnou klavesnici. ovsem zalezi, jake jsou financni moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267

@colafit akorát teda koukám, že ta 3g verze se teď jmenuje wifi+cellular. :mrgreen: Ale je to to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135

@katty89 my mame jeste ten starsi ipad a jsem 100% spokojena, vlastne co ho mam, tak ani nechodim na PC, takze muzu komukoliv doporucit :palec: vyssi verze bude samo jeste o dost lepsi, investice se urcite vyplati :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.11.13 12:55

Tak tchán má iPad 2 a naprostá spokojenost a musím se přiznat, že od Ježíška si chceme nadělit iPad Air ;) Už se na něj těším :mrgreen: Jen přemýšlíme, jestli 16 GB nebo 32 GB, podle mě stačí těch 16 GB (manžel pořád váhá), protože můžeme v případě potřeby použít externí úložiště. A my tedy potřebujeme Cellular, doma máme svou domácí WiFi, ale použití je i mimo domov. iOS7 už mám vyzkoušený na svém iPhonu a jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.11.13 15:17

@bartsch jeste lahvinku Jamesona k tomu a dokonale Vanoce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.11.13 15:20
@jane-e píše:
@bartsch jeste lahvinku Jamesona k tomu a dokonale Vanoce :pankac:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.11.13 15:23
@bartsch píše: :mrgreen: :pankac:

hned jsem si vzpomnela :lol: nekdy by to zas chtelo online panaka :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.11.13 15:27
@bartsch píše:
Tak tchán má iPad 2 a naprostá spokojenost a musím se přiznat, že od Ježíška si chceme nadělit iPad Air ;) Už se na něj těším :mrgreen: Jen přemýšlíme, jestli 16 GB nebo 32 GB, podle mě stačí těch 16 GB (manžel pořád váhá), protože můžeme v případě potřeby použít externí úložiště. A my tedy potřebujeme Cellular, doma máme svou domácí WiFi, ale použití je i mimo domov. iOS7 už mám vyzkoušený na svém iPhonu a jsem s ním moc spokojená.

Jak říkám, mně úplně stačí ta 16Gb verze. Mám tam především filmy a knížky, protože hudbu mám zase v iPhonu. A opravdu nemám pocit, že bych toho tam měla málo. Navíc když se na nějaký film podívám, většinou ho vyhodím a dám si tam zase něco jiného. Nepotřebuju tam sušit tisíce filmů. A iCloud to taky jistí. Jinak k té cellular verzi - mám jen wifi verzi a na cestách to řeším wifi routerem. Já ho mám od O2 za 1kč, jinak stojí myslím 1999Kč. A datovou sim k tomu vždy koupím na aukru, tři měsíce internetu + 1 týden mě tak vyjdou na cca 200Kč (za celé ty tři měsíce). FUP 100Mb denně. Zrušila jsem si i internetový tarif na mobil. Tohle mi plně dostačuje a cena je více než zajímavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.11.13 15:49
@jane-e píše:
hned jsem si vzpomnela :lol: nekdy by to zas chtelo online panaka :palec: :D

No jo, taková virtuální pařba… ale povedla se :mrgreen: My jsme teď zásobení ovocným sadem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.11.13 16:03

@katty89 Taky si myslím, že 16 GB stačí. Ale Cellular ano, z hlediska uživatelského, je pak používání komfortnější. V mobilu internet neřeším, tarif mi platí zaměstnavatel a data mám bez omezení. No, už aby byly Vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lulucie
8.11.13 16:45

Díky za odpověď. Ty finance trošku problém jsou, ale je mi jasný, že když chci aby to trošku fungovalo, tak to nemůže být zadarmo :think:.. Ale díky za doporučení.

• Citovat
  • Upravit
Lulucie
8.11.13 16:48

No možnosti nic moc, ale díky.

• Citovat
  • Upravit
colafit
8.11.13 16:48
@Lulucie píše:
Díky za odpověď. Ty finance trošku problém jsou, ale je mi jasný, že když chci aby to trošku fungovalo, tak to nemůže být zadarmo :think:.. Ale díky za doporučení.

Co jsem tak načetla, tak platí přímá úměra mezi cenou a kvalitou.

• Citovat
  • Upravit
38135
8.11.13 18:08
@bartsch píše:
No jo, taková virtuální pařba… ale povedla se :mrgreen: My jsme teď zásobení ovocným sadem :mrgreen:
:pankac:
mne bohuzel od porodu ovocny sad moc nechutna, taky mame u nasich zasobicku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
8.11.13 18:12
@Lulucie píše:
No možnosti nic moc, ale díky.

chlap ma Sony Xperia Z a je taky moc spokojeny, ale cenove je to podobne s iPadem, takze ti to asi moc nepomuze.. osobne bych se nesnazila moc usetrit, nemuselo by se to vyplatit.. zkus si projit nejaky recenze, treba najdes neco dobryho pomer cena/vykon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák