Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monny89 píše:Januliiik píše:to není možný
mě to píše úplně stejné co toběa už jsem to zkoušela změnit 5×
Nainuva píše:
Zakladatelko, tobě to taky píše, že ti to změnu zamítá? Nebo ne? Třeba se dočkáš aspoň ty
Januliiik píše:
Holky, jestli to uděláte tak já se taky hlásím do fronty
uvidíme jak budou holky úspěšný, kdyžtak ti píchnu já nějak nu..
když mi písneš údaje do SZ ![]()
Čekám napjatě jak dopadla katka, jestli je tam jen nějaká malá pitomost, kvuli který to nejde, tak mě omejou, protože sem u toho stravila už 3 dny ![]()
Jo jsem prihlasena a nejde to ale vypada to ze mas totiz nekde neco zaskrtleho protoze mi to ukazuje neco jineho defakto nez me.
to netuším proč..
Janulik mi poslala taky SZ, ale prozměnu mi to píše nesprávné přihl. údaje
takže se ani na ní nepřihlásím ![]()
Ty tam máš něco jiného??
tak to to pak zkusím projít.. třeba v soukromí, nebo nevím
co tam máme jinak?
Monny89 píše:
to netuším proč..Janulik mi poslala taky SZ, ale prozměnu mi to píše nesprávné přihl. údaje![]()
![]()
takže se ani na ní nepřihlásím
at se odhlasi
Nainuva píše:
Ty tam máš něco jiného??tak to to pak zkusím projít.. třeba v soukromí, nebo nevím
co tam máme jinak?
vydrz me me to prislo jine.
kattkka píše:Monny89 píše:at se odhlasi
to netuším proč..Janulik mi poslala taky SZ, ale prozměnu mi to píše nesprávné přihl. údaje![]()
![]()
odběhla prý uspat malou.. ale pro to se nemusí odhlašovat, já se takhle normálně přihlašuju na manžela i když je online
![]()
Monny89 píše:kattkka píše:odběhla prý uspat malou.. ale pro to se nemusí odhlašovat, já se takhle normálně přihlašuju na manžela i když je onlineMonny89 píše:at se odhlasi
![]()
![]()
jj, my taky jednou na mym učtě byly 3 ![]()
Monny89 píše:kattkka píše:odběhla prý uspat malou.. ale pro to se nemusí odhlašovat, já se takhle normálně přihlašuju na manžela i když je onlineMonny89 píše:at se odhlasi
![]()
![]()
No me to slo az se odhlasila.
Ale nevim proc mi to nebere.