Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak blbost to není, prostě to nejde. Má to na mě asi averzi, či co.
Si snad změním heslo a pujčim vám to, abyste viděly, že nekecám
a pokud byste t náhodou změnily, byla bych jen ta nejšťastnější. ![]()
holky musite pockat.
Please allow 24 hours for name changes to take effect.
musíte „občanské jméno“ - změnit.. a tam je pod sebou „jméno, druhé jméno a příjmení“ tam to přepíšeš, dáš uložit změny a je to ![]()
Učet- nastavení učtu - jméno - změnit - příjmení. Napíšu nové, potvrdím a napíše mi to : Požadavek na změnu jména byl automatickým schvalovacím systémem zamítnut.
Příspěvek upraven 18.04.11 v 12:09
kattkka píše:![]()
holky musite pockat.
Please allow 24 hours for name changes to take effect.
Já už to zkouším dva týdny ![]()
Monny89 píše:
musíte „občanské jméno“ - změnit.. a tam je pod sebou „jméno, druhé jméno a příjmení“ tam to přepíšeš, dáš uložit změny a je to
A pockat je mozne ze to bude dyl trvat aspon pokud jsem tu vetu dobre pochopila.
Nainuva píše:
Učet- nastavení učtu - jméno - změnit - příjmení. Napíšu nové, potvrdím a napíše mi to : Požadavek na změnu jména byl automatickým schvalovacím systémem zamítnut.Příspěvek upraven 18.04.11 v 12:09
Zkus me poslat do sz tve prihlasovaci udaje a na co je chces zmenit.
kattkka píše:Monny89 píše:A pockat je mozne ze to bude dyl trvat aspon pokud jsem tu vetu dobre pochopila.
musíte „občanské jméno“ - změnit.. a tam je pod sebou „jméno, druhé jméno a příjmení“ tam to přepíšeš, dáš uložit změny a je to
já jsem si to teď jen tak z fleku změnila, a šlo to hned
![]()
Zakladatelko, tobě to taky píše, že ti to změnu zamítá? Nebo ne? Třeba se dočkáš aspoň ty ![]()
kattkka píše:Nainuva píše:Zkus me poslat do sz tve prihlasovaci udaje a na co je chces zmenit.
Učet- nastavení učtu - jméno - změnit - příjmení. Napíšu nové, potvrdím a napíše mi to : Požadavek na změnu jména byl automatickým schvalovacím systémem zamítnut.Příspěvek upraven 18.04.11 v 12:09
taky jsem to teď chtěla nabídnout
![]()
Nainuva píše:
Zakladatelko, tobě to taky píše, že ti to změnu zamítá? Nebo ne? Třeba se dočkáš aspoň ty
Januliiik píše:
mě to píše úplně stejné co toběa už jsem to zkoušela změnit 5×
Nainuva píše:
Zakladatelko, tobě to taky píše, že ti to změnu zamítá? Nebo ne? Třeba se dočkáš aspoň ty
to není možný ![]()