Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, potřebuju poradit.
V sobotu jsem se vdala
a ráda bych si přidala druhé příjmení na fb, jde to vůbec? Ať dělám co dělám, nemůžu na to přijít ![]()
účet - nastavení účtu - jméno (občanské jméno) - změnit… a tam si ho přepíšeš ![]()
Dáš účet, pak nastavení účtu a nahoře je jméno, tak na pravé straně dáš změnit ![]()
Jestli koukám dobře tak by to mělo být - Účet - Nastavení účtu - Jméno - Změnit.
Nevím jestli se to dává jako druhé jméno, nebo přepíše příjmení a samozřejmě uložit. Nezkoušela jsem, tak snad to tak je ![]()
Mě to teda nejde. Nevím proč, kamarádkám to šlo. Ale mě to pustí leda, že bych poslala okopírovanou občanku!
Zkoušela jsem to i s kamarádkou, která si to jméno změnila, ale nepustí mě to, jen alternativní jméno si mužu přidat. snad budeš mít víc štěstí.
Jsem to zkusila, ale píše mi to, že požadavek na změnu byl zamítnut ![]()
Januliiik píše:
Jsem to zkusila, ale píše mi to, že požadavek na změnu byl zamítnut
Přesně. Leda se dá doklikat někam přes nastavení na to, že jim pošleš kopii občanky a oni ti to podle toho změní, na což jim zvysoka … ![]()
Nainuva píše:Januliiik píše:Přesně. Leda se dá doklikat někam přes nastavení na to, že jim pošleš kopii občanky a oni ti to podle toho změní, na což jim zvysoka …
Jsem to zkusila, ale píše mi to, že požadavek na změnu byl zamítnut
co to povídáš? Vždyť to není potřeba… já jsem si to měnila před měsícem také.. ![]()
Holky co blbnete??Dyt kamoska si jmeno menila vcera a uplne vpohode.
No nekecám, fakt to nejde, zamítá mě to automaticky.
zkoušely to u mě i kamarádky, který si to taky měnily a bez problémů, takže věděly přímo kam kliknout, ale nepustí mě to. Jediný co, že jsem si tam zadala to alternativní jméno, či jak. Takže mám nové příjmení v závorce za starým a to jen, když je někdo u mě na profilu, jinak to nejde vidět.
kattkka píše:
Holky co blbnete??Dyt kamoska si jmeno menila vcera a uplne vpohode.
však teď to píšu..
A prej ještě kopírovat OP, to určitě na Facebooku
![]()
to je nějaká blbost.. ![]()
Já se tomu taky divím, když vidím, co tam maj puberťáci za přezdívky a mě to nenechá změnit normální jméno ![]()