Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ww píše:
Holky já se k vám vetřu z otázkou, jo?
Jak si odstraním někoho z přátel?
Kdysi jsem si pár lidí odstranila,ale teď na to nějak nemůžu přijítA navíc nechápu jak mohl dotyčný přijat moji žádost o přátelství, když jsem ho nežádala???? Je to o 20 let starší ochlasta, ani se s ním v reálu nebavím a včera mi přišlo upozornění „xxx přijal vaši žádost o přátelství“ a mám ho v přátelích
![]()
![]()
Chápete? Já ne…
na jeho profilu máš úplně dole vlevo možnost „odebrat z přátel“ ![]()
a nebo se otevři seznam přátel, a jen klikej na křížky a potvrzuj odstranění ![]()
Monny89 píše:ww píše:na jeho profilu máš úplně dole vlevo možnost „odebrat z přátel“
Kdysi jsem si pár lidí odstranila,ale teď na to nějak nemůžu přijítA navíc nechápu jak mohl dotyčný přijat moji žádost o přátelství, když jsem ho nežádala???? Je to o 20 let starší ochlasta, ani se s ním v reálu nebavím a včera mi přišlo upozornění „xxx přijal vaši žádost o přátelství“ a mám ho v přátelích
![]()
![]()
Chápete? Já ne…
Moc moc díky
Už je odstraněn! Fakt ale nechápu co to bylo když já jsem ho nastopro o nic nežádala
![]()
ww píše:Monny89 píše:Moc moc díkyww píše:na jeho profilu máš úplně dole vlevo možnost „odebrat z přátel“
![]()
![]()
Chápete? Já ne…Už je odstraněn! Fakt ale nechápu co to bylo když já jsem ho nastopro o nic nežádala
![]()
![]()
mozna omylem jsi klikla.
kattkka píše:ww píše:mozna omylem jsi klikla.Monny89 píše:Moc moc díkyww píše:na jeho profilu máš úplně dole vlevo možnost „odebrat z přátel“
![]()
![]()
Chápete? Já ne…Už je odstraněn! Fakt ale nechápu co to bylo když já jsem ho nastopro o nic nežádala
![]()
![]()
No fakt ne! On se tam zaregistroval včera a já na FB nebyla, až večer a to mi přišlo to upozornění ![]()
V tom pripade te o nej pozadal a ty jsi misto neprijeti klikla na prijeti.
kattkka píše:
V tom pripade te o nej pozadal a ty jsi misto neprijeti klikla na prijeti.
No to právě taky ne…žádná žádost mi nepřišla ![]()
No jsem z toho jelen ![]()
Monny89 píše:
ww - nebo se ti někdo hacknul na profil a udělal to za tebe
Děcka ![]()
Januliiik píše:
to se mě neptejjsem to chtěla z prdele zkusit a ono to šlo
takže už to je v pohodě ju? No super..
![]()