Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Januliiik píše:
Manžel to zkoušel včera a říkal, že to může zesrata je fakt, že vždycky když jsem něco nevěděla, udělal za mě
ale v tomhle jsme oba bezradní
Monny89 píše:
jo já nevím, ani manžel si neví radya to už je co říct
no můjm manžel je IT a hacker
![]()
ja si po svatbe jmeno zmenila uplne bez problemu (minuly tyden) a emailovou adresu menim prubezne, mivam jich vic.
tyhle problemy byvaji, kdyz neni ucet aktivni moc dlouho, pro „nove“ uzivatele jsou nektere funkce omezene. a tim nove nemyslim par dnu, ale par mesicu (ja jsem na FB tak ctyri roky myslim)
Muj přítel je v tomhle taky nadmíru schopnej, ale nepřišli jsme na to. Jediný co jsem z něj dostala - pojebanej facebook ![]()
martek01 píše:
ja si po svatbe jmeno zmenila uplne bez problemu (minuly tyden) a emailovou adresu menim prubezne, mivam jich vic.tyhle problemy byvaji, kdyz neni ucet aktivni moc dlouho, pro „nove“ uzivatele jsou nektere funkce omezene. a tim nove nemyslim par dnu, ale par mesicu (ja jsem na FB tak ctyri roky myslim)
Tím to taky nebude, myslím, že mám facebook tak 3 roky.
Nainuva píše:martek01 píše:Tím to taky nebude, myslím, že mám facebook tak 3 roky.
ja si po svatbe jmeno zmenila uplne bez problemu (minuly tyden) a emailovou adresu menim prubezne, mivam jich vic.tyhle problemy byvaji, kdyz neni ucet aktivni moc dlouho, pro „nove“ uzivatele jsou nektere funkce omezene. a tim nove nemyslim par dnu, ale par mesicu (ja jsem na FB tak ctyri roky myslim)
tak to fakt nevim ![]()
jak rikam, me to slo naprosto bez problemu, bez schvalovani, proste hned ![]()
povedlo se mi změnit alternativní jméno
ale občanské jméno zatím ještě ne ![]()
Monny89 píše:Januliiik píše:no můjm manžel je IT a hacker
Manžel to zkoušel včera a říkal, že to může zesrata je fakt, že vždycky když jsem něco nevěděla, udělal za mě
ale v tomhle jsme oba bezradní
Monny89 píše:
jo já nevím, ani manžel si neví radya to už je co říct
![]()
![]()
No, alternativní jo, to jde. Ale ani třeba to druhé jméno mi tam nejde nastavit. Že bych byla jana-staré příjmení- nové příjmení ![]()
Januliiik píše:
Monny jestli to zvládneš tak posílám megačokoládu poštou
to jsi hodná, zatím to jako nejde.. a čokoládu si nech pro děti
![]()
Januliiik píše:
Monny jestli to zvládneš tak posílám megačokoládu poštou
Nainuva píše:
No, alternativní jo, to jde. Ale ani třeba to druhé jméno mi tam nejde nastavit. Že bych byla jana-staré příjmení- nové příjmení
jo, o to se snažím u janiiiik ale nejde to…
Jako já mam na FB jméno-přezdívka-přijmení… a v pohodě.. a můžu si to měnit jak chci.. na mém účtu to jde.. na tom jejím prostě za Boha ne ![]()