Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty to mas vlastne v angline… ACCOUNT - ACCOUNT SETTINGS - LANGUAGE
jj, dekuju
ja tam nastesti nic jineho nemam, tak snad to bude v pohode…nic jsem tam nevyplnovala a tak. Jeste jednou diky ![]()
Smažeš jen fotky,které jsi vkládala ty,teď jsem na to koukala ![]()
freeonit píše:
ostatní muze nahlasit a zrusit si na nich oznacení
Taky to tak jde ![]()
Omlouvám se za zpožděnou odpověď.
Profil na facebooku opravdu navždy vymazat jde, jen nenajdete tuto možnost v nastavení nebo nikde jinde, musíte si poradit sami. Už jsem dávala dokonce adresu, kde se dá account vymazat a nebo jednoduše zadejte do google vyhledávače „how to permanently delete facebook account“, tam se dozvíte víc.
Trvá to 2 týdny a nesmíš se po ty dva týdny lognout, nebo ti to bude trvat zase 2 týdny od nového zalogování. Potom už bude tvůj profil navždy vymazán.
Já jsem si ho tak smazala a už nejde znovu aktivovat, musela bych se znovu zaregistrovat. ![]()
na seznamu zadej:www.jak odtranit facebook.cz a pak už delej jenom to co tam je napsáno já jsem to aky tak udelala a už facebook nemam =)
Jak trvale odstranit facebook,když se nemohu dostat nevím z jaké příčiny ke svému účtu.
petronelazáwisch píše:
Jak trvale odstranit facebook,když se nemohu dostat nevím z jaké příčiny ke svému účtu.
Nastavení účtu - Zabezpečení (vlevo) a dole je Deaktivujte… ![]()
Tak chces zrusit ucet, nebo smazat fotky?
Zruseni uctu:
Vpravo nahore nastaveni uctu - zabezpeceni - deaktivujte svuj ucet
Ucet se zrusi asi za 6 mesicu …
Smazat fotky:
kliknes si na svuj profil - fotky - rozkliknes album - upravit album - smazat album
Nreebo si kliknesn a fotku a tam je smazat fotku
Prekvapuje me ze je smazani fotky pro tebe takovy problem, je to celkem intuitivni. Pripadne by to urcite vedel strejda Google.cz
Jrk píše:
Je to obnovená diskuze, tudíž aktuální je poslední dotaz ![]()
MonnyDee píše:Jrk píše:Je to obnovená diskuze, tudíž aktuální je poslední dotaz
Jsem si ani nevsiml… ![]()
petronelazáwisch píše:
Nech si na email poslat obnoveni hesla.
pavel reh píše:
nevim jak se vymazat foto na facebookkdybyste mi poradily, tak bych byl moc rad moc dekuji
Zkus tlacitko smazat fotku.
nejdou mi mazat fotky na me zdi puse mi to nahlasit nebo oznacit spam,