Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marro,
jj děti jsou šikovný ![]()
No sekunďákem bych to nedělala, to by jsis taky mohla zničit. Mělo by to jít nasunout z některé strany. Jinak si myslím, že v každém obchodě kde noťasky prodávají by měli být ochotni ti to nasunout a zadarmo popřípadě za nějaký drobný peníz.
Moje mala taky rada rozebira klavesnici
ja ji teda ale normalne zas slozila, nektery klavesy sly hur, jsou tam pod nima jeste takovy dratky tak ty muely bt spravne aby se to nacvaklo, zalezi jestli ti tam neco nechybi
jj ty dratky tam mam prave vsechny,ale nektere jak tema pazurkama skaredyma rval,tak to treb aohl ty dratky,nebo ja nevim,proste nepadujou a neudelaji cvak:)no moje nervy ![]()
Pokud to moc nejde, tak si to nervy, zvlášť když píšeš, že je nový a zítra si skoč někde do shopu. Náš Kubík to taky dělá.
A ze skušenosti vím, že děti umí i vymazat softwear, obrátit obrazovku či pozměnit funkce.
Před těhu jsem dělala lektorku na pc a kolikrát s čím lidi přišli ![]()
mě chybí 5 tlačítek, ničím to tam nelep akorát b se to ničilo, chce to koupit novou klávesnici ceny se liší podle typů notebooku ale tak kolem 1000 za nové…
Koupit novou klávesnici, stojí kolem tisícovky. Docela drahých 5min zábavy ![]()
ja mym vyndane jedno nastesti neduletite tlacitko ($), mam tlacitko a dve takove pidi plastove serepeticky, co byly pod nim a dat mi to tam zpet nejde. i jsem googlila stejnou znacku, nasla jsem nejaky dvacetibodovy navod, ale bud jsem ho nepochopila, nebo je vic typu…
tak to je frajer
Nina mi vybrala asi jen tři. Nešly zpátky - něco tam urvala. Kamarád to pak pojistil a polil mi celý notebook, takže jsme nakonec kupovali novou klávesnici. Ale sehnali jsme za 400 na aukru, tak zkus mrknout kdyžtak tam ![]()
Proc kupovat novou klavesnici proboha?? ![]()
Staci tam ty tlacitka nacvakat zpatky
![]()
Monny: pokud ti dítko tlačítka rozebere tak šikovně, že zpět nejdou, tak to holt asi jinak nejde…
no prave oni tam nejdou zacvaknout nazpet,jak jsou ty dratecky tam,tak nektere jsou asi ponicenem,pozohibane,a proste necvakne to,a celou klavesnici to je teda palka za novou,zkusim se jeste poptat na ty dratky pod tlacitkama,jestli to nejde koupit zvlast,a pak jedine sekundak,nekde jsem cetla ze ji to slo:)
saxano, jak dite muze rozebrat klavesnici tak aby to neslo zpet…? Muj manzel opravuje PC a mobily atd.. takze vim, ze to tam jde zpet… to tlacitko tam ma drazky, kam se zacvakne.. a maly dite ty drazky nema jak znicit…
mara - zavolej si do PC servisu.. to bude mozna nejjednodussi, podle typu PC se najde zpusob jak to opravit… ![]()
Mony..z vlastni zkusenosti vim ze ty drazky muze taky znicit,jelikoz jak rval za ty tlacitka tak vyrval i drazky,a celůe je ponicill,fakt to tam nenarvu a nenarvu,a to jsem tam trictvrte klavesnice dala docela ok,nj jsou to proste sikulove:)ale do servisu hned zavolamdikyyy:)
holky,a vsechny zeny co maji doma machry prez notasky:)prosim vaso radu,malej se mne dostal k notebooku,a stacilo mu asi pet minut a vsechny talcitka venkumpodotykam ze noitas mam novej asi dva mesice…no ale,asi sest jich tam nemuzu narvat zpatky,a docela spatne se pise
myslite ze mne to nekde opravi?a kolik tak cena?hele jeste me napadlo ze bych je prilepila opatrne sekundaKEM