Facebook - jak smazat fotky?

1382
17.3.11 11:52

Facebook - prosim poradte

Ahoj, jen tak ze zvedavosti jsem si zalozila profil na facebooku, ale ted jsem zjistila, ze snad nejde zrusit?? Nebo jde ho nejak zrusit, popr. aspon smazat fotky? Nikde jsem tuto moznost nenasla :-( Prosim poradte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
17.3.11 11:55

Ahoj,nejedes tam svuj profil,pak das deaktivovat ucet a zadas jestli se vratis atd nebo uplne zrusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 11:56

Fotky urco smazat pujdou to ale nevim ja tam nikdy fotky nemela,ale pokud to komplet celay zrusis tak nic mazat nemusis 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697

fotky určitě smazat jde… buď smazat, nebo zpřístupnit jen pro vybrané lidi…
s mazáním celého profilu si nejsem jistá… ale v nastavení můžeš změnit vše kromě mailové adresy… předpokládám, že nechceš, aby tě tam někdo našel (z jakéhokoliv důvodu)…
já bych si na tvém místě změnila vše od jména /třeba i smyšlené/, které reprezentuje profil a podle kterého se vyhledává - až po smazání fotek ;-)

zkus se obrátit na administrátory nebo help centrum facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477

na hlavní stránce v pravem rohu je ucet, dás nastavení uctu a dole je deaktivace učtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.3.11 11:57

našla jsem toto (Nápověda - jak trvale zrušit účet)

Jak mohu svůj účet trvale odstranit?
Pokud deaktivujete svůj účet v oddílu „Zrušit účet“ na stránce Účet, budou váš profil a všechny k němu přidružené informace okamžitě znepřístupněny ostatním uživatelům Facebooku. Ve svém důsledku to znamená, že zmizíte ze služby Facebook. My však informace vašeho profilu (přátelé, fotky, zájmy a podobně) uchováme pro případ, že někdy budete chtít provést reaktivaci – takže pokud se rozhodnete účet reaktivovat, bude vypadat úplně stejně jako v okamžiku deaktivace. Mnoho uživatelů deaktivuje své účty z přechodných důvodů a očekává, že tam po návratu jejich informace budou.

Pokud se domníváte, že nebudete službu Facebook znovu používat, a chcete svůj účet odstranit, upozorňujeme, že nebudete moci svůj účet reaktivovat ani načíst jakýkoli dříve uložený obsah nebo informace. Pokud chcete, aby byl váš účet trvale odstraněn bez možnosti obnovení, přihlaste se k účtu a potom zde odešlete svůj požadavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.3.11 12:02

moc diky, holky, ale ja to zruseni uctu zaboha nemuzu najit. Stacilo by mi asi jen smazat ty fotky, ale nemuzu se dopidit toho, jak, uz jsem tam prolezla snad vsechno…muzete mi prosim napsat postup, jak je smazat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.3.11 12:08

fotky smažeš tak, že otevřeš to album, ve kterým je dáš, klikneš dole na upravit album a vybereš si nahoře poslední záložku - Odstranit… tím zrušíš celé album… :) aspoň myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.3.11 12:09

klikni na fotku at se ti zvetsi, a pak pod ni v levo dole je odstranit tuto fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.3.11 12:10

http://jedenbod.cz/…cebooku.html

přečti si :) já jednou taky rušila fb a ono to není jen tak :D

jo a než smažeš účet, smaž na něm všechno co tam případně máš, fotky videa přátelé, všechno nejdřív zruš či smaž, je to jistější, já to neudělala a video bylo možný přes google najít i po zrušení účtu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.3.11 12:22

diky, holky, uz jsem to konecne nasla :oops: :-D smazu fotky, nic jinyho tam nemam. Ted jsem ale zjistila zajimavou vec - prihlasila jsem se na manzeluv profil a dala vyhledat moje jmeno a ja tam normalne nejsem :think: nechapu… jo a taky ja to mam vsechno v anglictine a manzel normalne v cestine…zajimave…chapete to nekdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
17.3.11 12:37

To, co ti holky psali je pouze deaktivovaní účtu. Pro úplné vymazání použij tohle:

http://www.facebook.com/…/contact.php?…

Trvá to 2 týdny a nesmíš se po ty dva týdny lognout, nebo ti to bude trvat zase 2 týdny od nového zalogování. Potom už bude tvůj profil navždy vymazán. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1382
17.3.11 13:07

dekuju :-) a nevite nekdo, proc mi to taky nejede v cestine a proc tam nejsem k nalezeni (ucet jsem jeste nezrusila)? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.3.11 13:16

UČET - NASTAVENÍ UČTU - JAZYK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.3.11 13:19

pokud vim, tak zcela zrusit ucet na facebooku nelze- sice tam neni jakoby uzivatel k nalezeni, ale facebook ma nemilou vlastnost ze nic nelze zcela smazat. Vse je nekde schovane ci co. Uz o tom mluvili mockrat ve zpravach. Vse co se tam da, ci napise je nekde ulozeno a nelze navzdy odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová