Facebook - jak smazat fotky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
roman pilz
25.1.13 20:33

odstranit

:nevim: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
8566
3.2.13 21:32

Ahoj, chci se zeptat, když mě někdo označí na fotce, a asi tam má nastavené ať to vidí jen jeho přátelé, já nemůžu nějak změnit aby to viděli mí přátelé? Bez toho aniž bych to musela sdílet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 08:55

Holky nevíte někdo jak smazat cele album? už to nejde jako dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
19.4.13 09:05

Rozklikneš si to album, co chceš smazat a nahoře vpravo máš „přidat fotky, upravit a takovou hvězdičku“ tu si rozklikneš a dáš odstranit album :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 21:08

No právěže to tam už není? Je tam jen přidat fotky a označit osoby na fotkách, takže se to vše v albu musí mazat po jednom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
19.4.13 21:13

@zanulinek já to tam mám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
19.4.13 21:15

Ještě jednou jsem na to koukala a fakt to tam normálka mám, to je divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 21:18

No já i moje druhá správkyně prostě ne i členové ve skupině to nemají? nemůže to být nastavením? nám to jde vymazat jen po jendom, ale hromadně celé album ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 21:21

A nemohla by jsi se kouknout k nám do bazarku, zda ti to půjde? že bych tě přidala jako správkyni na to vyzkoušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.13 21:39

Stačí písnout přezdivku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
16.6.14 10:43

Ahoj, asi tu budu za úplnou „blbku“, ale teprve nedávno jsem se dozvěděla, že fotky, chat apod. nejdou z facebooku smazat trvale, že i když uživatel své album, fotky, zprávy z chatu smaže, tak „majitelé“ nebo jak je nazvat obsah pouze skryjí, ale nesmažou, takže pokud má někdo odkaz např. na danou fotku nebo si to nějak vyhledá na netu dá se to stejně najít! Popravdě mě to dost zaskočilo a ráda bych fotky a prostě to co jsem kdy dala na fb smazala TRVALE, aby se k tomu už nikdo nikdy nedostal nebo si to nemohl někde vyhledat :nevim: je to vůbec možné? a pokud ano poradíte mi jak na to? facebook bych si chtěla prozatím ponechat, ale různé fotky a „rozhovory“ v chatu bych opravdu velmi ráda definitivně odstranila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85332
16.6.14 10:51

@Elis22 pry to maji v podminkach uzivani, ze to nelze smazat trvale, dokonce tve fotky mohou pouzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.6.14 10:52

Obávám se, že fotky vložené na facebook budou na facebooku a oni je mohou použít a pod. Proto s rozmyslem. Ale, myslím, že běžný člověk s odkazem na fotku ji smazanou neuvidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
16.6.14 10:56

@blumen - proboha, tak to už jsem vůbec netušila… no tak to je dost šílený!!! kdo to vůbec vymyslel tenhle facebook, to je teda pěkná bouda… vím že to je moje vina, ale já si ty podmínky nečetla a teď se pěkně drbu na hlavě, že jsem udělala pěknou blbost :zed: Já si to tom teď hledala nějaké informace a našla jsem, že si na to právě hrozně moc lidí stěžovalo, tak to PRÝ upravili a fotky a alba se definitivně vymažou do 30 dnů od toho kdy to vymaže uživatel - funguje to prý rychleji a jsou trvale vymazány do dvou dnů, ale ted tedy nevím zda se tomu dá věřit. Docela lituji, že jsem si nějaký facabook kdy zakládala! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85332
16.6.14 10:59

@Elis22 tak to nevim. Ja tam fotky taky kdysi davala, ale o te moznosti jsem vedela, tak s rozmyslem. A hlidam si, co si tam pisu, nechatuju o blbostech a nezverejnuji si nic na profilu. S tim smazanim by me to zajimalo, myslim, ze to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová