Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Profilove a uvodnefoto treba zmenit fotku po fotke na ‚len pre priatelov‘
@cuttysark píše:
Profilove a uvodnefoto treba zmenit fotku po fotke na ‚len pre priatelov‘
Profilová a úvodní fotka je vždy veřejná, takže tohle opravdu nepomůže.
Zakladatelko, v nastavení soukromí, zobrazovat jen přátelům.
@Krkael píše:
Profilová a úvodní fotka je vždy veřejná, takže tohle opravdu nepomůže.Zakladatelko, v nastavení soukromí, zobrazovat jen přátelům.
profilová fotka není vždy veřejná, pouze úvodní ![]()
@TuttiFrutti píše:
profilová fotka není vždy veřejná, pouze úvodní
Profilová nejde akorát zvětšit (pokud je to zakázáno), náhled se ale zobrazí vždycky.
@Krkael ano, ta ktoru ma za profilovku a cover su verejne (neviem ci aj cover nastopro), myslela som tym, ak si meni profikovky a uvodne fotky, tak tie ‚starsie‘ sa potom daju zmenit na neverejne.
Ahoj, lze nějak zamezit tomu, aby viděl člověk, kterého mám v přátelích, když jsem přihlášená a svítím zeleně, tak aby neviděl, že jsem přihlášená a nesvítila jsem?
Děkuji za radu.
@Petraa80 píše:
Ahoj, stačí dole v pravo vypnout chat…
Díky, ale já to potřebuji jen u jednoho přítele, lze to?
@Anonymní píše:
Díky, ale já to potřebuji jen u jednoho přítele, lze to?
Když si v chatu klikneš na toho dotyčného, rozbalí se ti okno a v ozubeném kolečku si vypneš chat pro tu osobu ![]()
Je tam na zda vypnout všechny přátele nebo jen některé…Našla si to?
Klikni na vypnout některé přátele a tam pod tím ti vyjede kolonka a zadáš jméno
.
Zajímalo by mě, když vložím nějaké svoje fotky, kde mám nastaveno že se zobrazí jen přátelům, ale zajímá mě, jestli když mojí fotku okomentuje nebo dá like někdo z mých přátel, jestli se moje fotky ukážou i přátelům co má jen dotyčný, tzn. že je společným přítelem mě i xx. Takže se vlastně takhle můžou moje fotky ukázat někomu koho v přátelích já nemám jen na základě toho že je okomentuje nebo d like někdo koho má mimo mě v přátelích i někdo jiný? A pokud je to tak, jde tomu nějak zamezit?