Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny, kdo trošku rozumí pc. Mám Lenovo B590,jsem spokojená, ale nevím, proč se celkem často stává, že když jsem dlouho na internetu, pak se odhlásím, tak mi nejde otevřít žádná ikonka na ploše, myš je v pořádku, dotyk. ploška taky. Někdy se místo toho otevře průzkumník souborů, točí se a nejde zavřít, prostě nereaguje.Taky nevypnu pc přes normální vypínání, jedině přes ctrl, alt,delete.Taky,když ho takhle restartuju, pak funguje normálně. Akorát to teda dělá dost často, že se tak sekne a nemám ponětí, čím to je. Nemáte, prosím, někdo s tímhle zkušenost a řešení? Děkuji
Jéžiši, jak to mám udělat? A zůstane mi tam pak vše, co tam mám uloženo?
@neovulka To přenech někomu, kdo tomu rozumí, jinak si můžeš všechno smazat.
Tak moc děkuji za radu. A je to normální, že to dělá 4 měsíce starý notebook?
@monrom To není pravda. pokud si rozdělí disk a na něj si dá fotky a věci co smazat nechce a přeinstaluje ten druhý, nic se jí nesmaže. Ale chce to aby to opravdu udělal někdo, kdo to umí aby si nesmazala oba disky
@neovulka pokud sis tam třeba stáhla vir, tak ano. Já tomu až tak nerozumím, může být víc důvodu.
Při koupi mi zálohovali něco na flešku, kdyby se mi zaviroval nb, tak ať mám zálohu, to je ono?
@monrom Tak to nevím, mě to dělal partner a nevím kdy to dělal. To bych se ho musela zeptat až příjde domu.
@monrom Jasně,netroufla bych si sama, jen se ptám. Ještě taková otázka, kdybych to dala do servisu, kolik to přeinstalování přibližně stojí?
Aktuální problém i u nás. Nevíte někdo, kolik to přeinstalování stojí?
Tak pokud ma vir, tak muze zkusit nejdrive jen projet pocitac antivirem v nouzovem rezimu. Tim nic nezkazi a nevymaze.
Spustit pocitac v nouzovem rezimu a dat eset sken z oficialnich stranek
@monrom tak jestli se vir dostal do antiviru, tak je antivir na nic.. ja jednou dostala vir, ktereho jsem se nemohla zbavit (spravuji si pocitac sama a jsem pokrocily zacatecnik
) od te doby, co znam antivir v nouzovem rezimu jiz neformatuju pocitac vubec ![]()