T-mobile inet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23081
31.5.14 10:07

T-mobile inet

Ahojda holky, potřebuji poradit.. Dovezla jsem si akorát z pošty modem, přes kabel mi inet jde, ale jak jdu na wifi, tak mi to ukazuje, že síť **** mi nepovoluje se připojit, přitom mě to ani nepustilo k tomu tam hodit heslo, abych se sosla… Nevíte některá, nemáte zkušenost? Je u toho instalák CD, jedu podle něj, ale prostě na konci mě to kopne, že už vše ok a jak tohle zkusím tak ne… Celkem mě to štve, přes kabel být nechci… :cert: :cert: :cert: :cert: Díky moc za zkušenosti

Příspěvek upraven 31.05.14 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
31.5.14 10:22

Ahojky volej infolinku zda to uz mas aktvni.mas mit dsl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:35
@mobillady2 píše:
Ahojky volej infolinku zda to uz mas aktvni.mas mit dsl?

Jj, právě že jak to hodim na kabel, tak to jede v pohodě, ale jak kabel shodim a že to sosnu přes wifi, abych nemusela s ntb sedět na jednom místě, tak to nechce mě k tomu pustit a furt to ukazuje, že síť **** nepovolila přístup, už jsem i restartovala ten modem jak radí další kroky a kulový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:37

A z toho instalacniho cd jsi si stahla dsl manager? pres to si zapnes a nakonfigurujes tu wifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:38

Kdyz to budes nastavovat tak musis mit pc pripojeny pres kabel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:39

Jj, to jsem udělala, všechny ty kroky. Na konci jsem dala i že chci uložit svoje pc do bezdrátové sítě, pak že bylo uloženo. A jak kliknu dole v liště na sebe, že se připojim, tak mi to hodí tu chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:40

@mobillady2 Jj, to jsem měla celou dobu a jsem i teď, jinak bych tu nemohla psát. Zkusila jsem se sosnout na tu wifi přes tlf a hází mi to chyba ověření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:41

Tak uz me napada jedine, ze to zatim neni aktivni. zavolej si na infolinku a holky se ti podivaj zda tam neni nejaka chyba. kdyztak ti domluvi kontakt s technikem a on ti to pomuze dat do poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:43

Jeste me napada na wifi sviti ikona dsl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:43

@mobillady2 Myslíš, že by mohl fachat inet přes kabel, ale přes wifi ještě ne? :think: :think: Infolinku klasika 4603?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:45

@mobillady2 Myslíš na modemu? No svítí DSL, wifi, inet a plus to, že jsem teď soslá kabelem a klasika power k tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:45

To je prave divny, bude tam asi nejaky problem v tom nastaveni. jj 4603.budou chtit vedet kdyztak pokud to nemas psane na sebe tak rc majitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:47

@mobillady2 Jj no, jsem právě myslela, že to rozchodim v klidu sama, prče technik co tu byl ověřovat tlf linku, zda je ok, tak řikal, že jinak dojde technik, ale za dvojku zaplatit atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.14 10:55

Oni ti to zkusi nejdriv vyresit po tel a za to se nic neplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.14 10:57
@mobillady2 píše:
Oni ti to zkusi nejdriv vyresit po tel a za to se nic neplati

Zkusim to, snad to půjde, už jsem z toho nervní, beztak to bude nějaká úplná blbost :D Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák