Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojda holky, potřebuji poradit.. Dovezla jsem si akorát z pošty modem, přes kabel mi inet jde, ale jak jdu na wifi, tak mi to ukazuje, že síť **** mi nepovoluje se připojit, přitom mě to ani nepustilo k tomu tam hodit heslo, abych se sosla… Nevíte některá, nemáte zkušenost? Je u toho instalák CD, jedu podle něj, ale prostě na konci mě to kopne, že už vše ok a jak tohle zkusím tak ne… Celkem mě to štve, přes kabel být nechci…
Díky moc za zkušenosti
Příspěvek upraven 31.05.14 v 10:35
@mobillady2 píše:
Ahojky volej infolinku zda to uz mas aktvni.mas mit dsl?
Jj, právě že jak to hodim na kabel, tak to jede v pohodě, ale jak kabel shodim a že to sosnu přes wifi, abych nemusela s ntb sedět na jednom místě, tak to nechce mě k tomu pustit a furt to ukazuje, že síť **** nepovolila přístup, už jsem i restartovala ten modem jak radí další kroky a kulový
A z toho instalacniho cd jsi si stahla dsl manager? pres to si zapnes a nakonfigurujes tu wifi.
Kdyz to budes nastavovat tak musis mit pc pripojeny pres kabel
Jj, to jsem udělala, všechny ty kroky. Na konci jsem dala i že chci uložit svoje pc do bezdrátové sítě, pak že bylo uloženo. A jak kliknu dole v liště na sebe, že se připojim, tak mi to hodí tu chybu.
@mobillady2 Jj, to jsem měla celou dobu a jsem i teď, jinak bych tu nemohla psát. Zkusila jsem se sosnout na tu wifi přes tlf a hází mi to chyba ověření…
Tak uz me napada jedine, ze to zatim neni aktivni. zavolej si na infolinku a holky se ti podivaj zda tam neni nejaka chyba. kdyztak ti domluvi kontakt s technikem a on ti to pomuze dat do poradku
@mobillady2 Myslíš, že by mohl fachat inet přes kabel, ale přes wifi ještě ne?
Infolinku klasika 4603?
@mobillady2 Myslíš na modemu? No svítí DSL, wifi, inet a plus to, že jsem teď soslá kabelem a klasika power k tomu…
To je prave divny, bude tam asi nejaky problem v tom nastaveni. jj 4603.budou chtit vedet kdyztak pokud to nemas psane na sebe tak rc majitele
@mobillady2 Jj no, jsem právě myslela, že to rozchodim v klidu sama, prče technik co tu byl ověřovat tlf linku, zda je ok, tak řikal, že jinak dojde technik, ale za dvojku zaplatit atd…
Oni ti to zkusi nejdriv vyresit po tel a za to se nic neplati
@mobillady2 píše:
Oni ti to zkusi nejdriv vyresit po tel a za to se nic neplati
Zkusim to, snad to půjde, už jsem z toho nervní, beztak to bude nějaká úplná blbost
Díky moc