HTC nebo HUAWEI?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
796
30.5.14 21:10

HTC nebo HUAWEI?

Chtela bych se zeptat, ktera znacka je lepsi? Chtela bych si v budoucnu koupit novy mobil, libi se mi dva: jeden HTC a jeden Huawei. Ktery bude lepsi volba? 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.5.14 21:12

Já měla HTC i Huawei a byla jsem spíše spokojená s HTC. :-) Záleží jaký druh to je. Ale ted jsem si koupila SONY a jsem na 100% spokojená a příjde mi mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
30.5.14 21:15

@martiiinkajjj Ja koukala od Sony na Xperii, ale pak se mi zalibilo HTCcko a Huawei :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
30.5.14 21:18

Manzelovi vcera prisel Huawei P7 ten nejnovejsi a je moc peknej. Ja si poridila S4 Samsung a maximalni spokojenost. Sony uz nikdy. Meli jsme je ted nekolik let a uz neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 21:19

@ellamani Já mám právě Xperii a jsem spokojená, vůbec se to neseká. A HTC se mi sekalo pořád. Musíš vyzkoušet co se ti bude líbit víc…navíc prodat to můžeš vždycky a koupit si nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.5.14 21:24

Tak HTC je asi lepší značka, ale myslím že mobily jsou dneska všechny dobrý. já mám momentálně nokii, a je fajn. předtím jsem mla LG, i sony ericson, a oba byly taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 21:34

Mám nový mobil týden, Moto G a jsem maximálně spokojená. Dobré dílenské zpracování, rychlé čtyřjádro, spolehlivé. Navíc je na ebay ke koupi milión příslušenství.

Opravdu jsem velmi spokojená.

• Citovat
  • Upravit
796
30.5.14 22:01

Ja prave nevim, ktery :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.5.14 22:05

@ellamani bohužel z těchto značek ani jeden. HTC určitě lepší, ale brzo odchází… Vím, že cenově je to jinde, než třeba Samsung nebo něco jiného, ale ne vždy se šetřit vyplatí. Já si koupila HTC, ten se mi sám vypnul a už se nezprovoznil. Manžel mi řekl, že mi prostě pořídí Aplle, jako má on… a teda, to se nedá srovnat a jemu se nikdy neporouchal a ani já s ním nemám sebemenší problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
30.5.14 22:14

A jaký Huawei? Musíš si taky rozmyslet, jakou má velikost ramky, co na tom chceš dělat, jestli jsi náročný uživatel, či nejsi. Já bych určo brala, s lepšíma parametrama, to se vždy hodí, jinak je to na jedno brdo, někomu vyhovuje to a druhému to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.5.14 22:17

Mam uz asi sesty HTC a nikdy bych nemenila - chybi mu jen aplikace, ktera by ho odnesla do kuchyne a uvarila mi kafe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.5.14 22:59

S HTC nemam zkusenost, Huawei se sekal a po dvou mesicich prestal fungovat uplne, ted mam xperii a ta zatim funguje bez problemu.
Chce to vyzkouset co ti bude nejvic vyhovovat a projit I recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
30.5.14 23:11

@Pindulina85 Ja mam Apple, jako je super, to jo, ale chce to zmenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
30.5.14 23:30

@ellamani Manžel měl HTC, asi to nejdražší, a nadával na něj jak dlaždič. předtím měl iPhone, ale jeho nový zaměstnávatel iPhone nee, tak šel do HTC, a fakt nebyl spokojený. Po cca roku a pol HTC-čko „umřelo“, tak si od syna půjčil Huawei, a říkal, že prý je moc pomalý a slabý na všechny ty aplikace, které je on zvyklý používat. (Synovi vyhovuje.) Tak opět, kdyby mohl, šel by do iPhone, ale nemůže, tak šel do jiného (nějaká tří písmenková zkratka začínající „T“, ale v Evropě se prodává pod jiným názvem, kupoval to přímo z Asie.)
Takže vlastně ani jedno z toho, co se poptáváš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák